Jump to content
GIGN Forum

Lieta Pavisam Nopietna.

Jurko
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka man vajag lielu e-mail listi!

Man vajag daudz ārzemju emailus (reālu cilvēku e-pastu listi)!

Tikai nevis Latvijas ļautiņu adreses, bet cittautiešu e-pastus!

Nu lūk!

Ir kādas idejas, kur un kā dabūt ārzemju e-pastu adrešu listi (garu-vismaz uz 1000-5000 cilvēkiem)?

Nu, domājiet!

Vajag, veči vajag!

Un vēl! Kāds var ieteikt kādu labu saitu kur var pārbaudīt IP adreses atrašanās vietu!

Es pāris atradu, bet nesaprotu vai viņš meklējot IP adreses Latvijā sīkākais ko rāda ir Riga, vai rāda arī citas pilsētas!

Ceru ka sapratāt, nu man vajag pārbaudīt kur ir IP adrese, bet viņš rāda tikai Riga, ir arī kāds sīkāks, kas rādītu kaut vai Latvijas lielākās pilsētas?! unsure.gif

vot jaa... bija man tada proga, tad kad nebija nets. rukaja vinja labi [ testeju pie drauga] tjipa ta bija vispasaules ip mekletajs. un tru kr4 vareja uzlikt kur tieshi meklet. nu kr4 ja dabushu tad ielikshu linku vai ka citadi.

Ne Riga nav vieniga pilseta ko uzrada. Vienreiz ta netisham sanaca ieet viena web-lapa un tur man piedavaja meitenes no Jelgavas (ka banneru), taka es pats esmu Jelgavnieks tad ar vinjsh atrada manu Ip lidz pat Jelgavai.

Wnk izmeigini pats, link .

UPDATE: Es domaju kad shitas tev deres,fails ir *.pdf formata, bet tur ir gan vards, uzvards, email, telefons utt ? emails saraksts (vienigi tie ir kompanijas emaili )

Edited by .em^

ar IP var noteikt tikai provaideru. A provaiderim IP var būt vienādas gan Rīgā gan Liepājā.

www.ripe.net - te kaut kas ir.

kā lai tu dabū 1000 ārzemju cilvēku meilus - nav ne jausmas, man neliekas ka tas ir tik vienkārši.

e-maila adreses dabuuju caur vienu supervieglu progu biggrin.gif

Bet nu vairs vinjas jau nav vajadziigas dry.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...