laucinieks Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 (edited) Man liekas, es viņu te pat lasīju par to. Atceros, ka Gruzīja vispār nebija pieminēta 2008.gadā. Un, viņa pareģēja, ka 2lieli putni ielidos amerikā un satrieks to (tipa 9/11), a te pēkšņi prognozes, bļe par 2111 - Cilvēki kļūst par kiborgiem (dzīviem robotiem) un tad nahren pēc 300gadiem ---> 2299 - Francijā - partizānu kustība pret Islāmu. Jasna kiborgi partizāni cīnās pret islāmu un tad vel 2371 - Neizsakāmi liels bads. bļe elektrība kštoļi beidzās? Un tad 2480 - Saduras divas mākslīgās Saules. Zeme mijkrēslī. Par 9/11 izteicās šādi( Prediction from 1989: ?Horror, horror! The American brethren will fall after being attacked by the steel birds. The wolves will be howling in a bush, and innocent blood will be gushing.?) a te pēkšņi nahren izrauj vārdus, kā kiborgi un mijkrēslī zeme ir Nebūšu pārsteigts, ka pēc gada, būs izlabots šis "karš" par to, ka 2010. gada novembrī būs konflikts austrumos, kas pēc 2gadiem pārvērtīsies karā Par to novembri, varēja pieminēt jebko, kaut vai to pašu Irānu, kad viņi novembra sakumā gribēja atsākt kodol programmu jābūt tiešām naivam un resnam, lai tam noticētu Edited November 23, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 (Kopets no spoki.lv) Ko jus par so visu domajat? SPOKI.LV - Latvijas ziņu portāls Nr.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 lol. zinu, ka netur līdz spokiem, bet šeit kāds cits avots ar nelielu video un komentāru: http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-11818005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 (edited) Uz to jau arī visi iziet man kodols, tev kodols, viņam kodols, beigās visiem kodoli, kadam aizies ciet un uzlaidīs šo pasauli! Vācijā Hitlers, irānā arī kautkāds Rudolfs Blaumanis, Z-Korejā arī viens psihais:D Edited November 23, 2010 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 vienalga tie kiborgi, pirms 20 gadiem tu ari nevareji iedomaties, ka tu tagad varesi skatities datora uz pliku draudzeni riiltaimaa parsimts kilometru attaluma Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 (edited) Nu, kurš grib derēt uz četrpaku? Es saku, ka nesāksies karš, kurš grib apstrīdēt mani, tad piesakās uz derībām, līdz decembra sākumam. Ja nesāksies, tad tu pērc man, ja sākas, tad es pērku tev. Edit: es pārlieku laiku līdz 2012. gadam, nevis līdz decembrim. Nu, kurš grib derēt ar mani, naivuļi, ka nekāda kara nebūs līdz 12gadam? Edited November 23, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 VIens otram uzmet ātomenes un miers. Pietiek pi*ties Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycosa Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Nu negribu biedēt tautu, bet tas Vangas pareģojums, ka šajā novembrī sākas karš, ir atrodams vismaz 3 gadus vecos ierakstos, tātad nav izmainīts baigi sen. Nostradamus pareģoja, ka 3 pasaules karu aizsāks dzeltenā rase. Ja to visu savelk kopā, tad var secināt, ka briest tādi sūdi, kādus vēl neesam pieredzējuši Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Nostradamus pareģoja, ka 3 pasaules karu aizsāks dzeltenā rase. Ja to visu savelk kopā, tad var secināt, ka briest tādi sūdi, kādus vēl neesam pieredzējuši WOW, 3 GADUS VECI IERAKSTI! Es uz dirsas, tas ir neticami! SENSĀCIJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pensis Posted November 24, 2010 Author Report Share Posted November 24, 2010 http://www.kasjauns.lv/lv/news/paregojums-...p;news_id=20171 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 (edited) 2291 - Saule atdziest. Uzsāk mēģinājumus iedegt to no jauna. Lai nu kā, to Vanga nav sacerējusi. Kā tik vecs tantuks varēja kaut ko tādu izdomāt? WTF? Iedegt sauli no jauna????? Edited November 24, 2010 by laucinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 tu lauciniek(lol nav brinums) neko neesi sapratis, nevajag baigi iedzilinaties, tas nav nekas nereals, kadreiz nebija ne mashinu, ne lidmasinu, neka kas ir tagad un neviens pat ko tadu nevareja iedomaties...tagad protams tas liekas nereali, bet nakotnee? Principa pasaulei jau sen vajag nolaist ta normali tvaiku, parak visi uzvilkusies jau gadiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Vot kad vini palaidis kaut 1 kodol raketi ,a ka tas Vanga teica, tad tik ticesu parejiem paregojumiem +Saules aizdegsana no jauna tiri teoretiski ir iespejama, pie lielam energijam un vispar dzila dzila fizika , jo ka zinams saule pamazam ka ogle atdziest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Pa 300 gadiem saule atdzisīs ? Dont think so. Ka reizi teica Einšteins: Vanga dura Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 (edited) Man liekas Einsteina laikos Vangas nebija tu ko jauc te Saja dzive nevisu var izskaidrot vai uz faktiem salikt Ir lietas kuras vienkarsi ir. Edited November 24, 2010 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 (edited) Saule neatdzisīs tuvākos 10 miljards gadus. PS. Ātrāk mēs sadegsim no saules... Edited November 24, 2010 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 viņš tiešām tā ir teicis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 + jautajums no manis. Pec kadiem kriterijiem tad jus vertejat kuram paregim ticet var kuram ne, kuram tas spejas ir 50/50. Es pat nebrinitos ja no 8 Miljardiem kadiem 3-5 pat butu spejas prieksmetus kustinat ar domam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Vispār jau bija. Albert Einstein (1879 - 1955) Baba Vanga (1911 - 1996) Tikai, vai viņa dzīves laikā Vanga jau kaut ko pareģoja? EDIT: Šitas gan labs. Vanga was illiterate or semi-literate. She did not write any books herself. Her speech was difficult to distinguish and she spoke a heavy dialect - recent TV recordings used subtitles for the Bulgarian audience. Tātad kāds labi gribēdams varēja visu ko izdomāt no viņas teiktā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 cik zinu viņa pareģoja pēc Einšteina nāves. Skams laikam tikai piedūrās Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Einšteins vel teica, kapēc gign foruma lietotāji ir tik naivi un visu ņem nopietni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 āā, nu es jau to nezināju Ja tā būtu bijusi patiesība, tad ticētu Einšteinam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Agreed! Ļoti RESNAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now