dyversant Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1226229/ Es domāju , ka visi jau ir paspējuši iečolēt. wanna dzirdet jusu pardomas par šito ķinīti. Man tas likās kā labākais ko šogad esmu redzējis, lielākoties apslēpto pamācību ziņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Nezinu, nasing speshal. Nebija nekaadas odzinjas vai arii vienkaarshi neaizraava mani. Filma jau nav slikta, bet kaa jau teicu, nekaa iipasha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 20, 2010 Author Report Share Posted November 20, 2010 bļa man gan iepēra tā kārtējā reizie, kad sparoti, ka ikdienā onanē kā tas čalis, kuram bija jādabū snowu līdz koncim. Kautkā pamanīju tipiskas sev iezīmes.Ne jau es esmu tik nozhelojams kā viņš. drīzāk pēdējā laikā tikpat bohēmisks kā Aldous, bet nu.. protams filmu skatījos zem pamatīga jointa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 filma - nekas īpašs. Lai gan arī neesmu šāda žanra piekritējs.. P.S. Kāpēc šis nav zem filmu sadaļas? Lai gan- kas man par daļu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Vienkārša vakara filma, pat nedaudz stulba un garlaicīga, bet nu, zem pāris aliņiem nebija žēl pakavēt laiku. Ņēmu tikai tādēļ, ka saistīta ar rokmūziku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Sāku skatīties un tad jau pēc brītiņa man apnika, nekas īpašs tur nenotika, varbūt tālāk bija smieklīgi, bet sākums mans nepatika Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 fak, pati smieklīgākā vieta - džeffrijs un pūkainā siena iesaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Tada videja filma. Daudz dziesmas filma. Tas padarija filmu labu. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Filma nu taa taa,ja galigi nav ko skatiities var nocholeet,pirms kachaju pec treilera vareja jau saprast,ka t'ads nekaads NOTHING SPECIAL vien buus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now