jerrico Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Tūlīt es jums pastāstīšu, kas ar mani notika pagājušajā piektdienā. Gribat ticiet, gribat - neticiet, bet lieta bija tāda. Mūsu grupā mācās meitene Anna. Viņai labāk ietu vārds Malvīne - lielas, zilas acis, naturāla blondīna, skaista, pareiza figūra. Kantējas klāt visi, bet pagaidām nevienu nelaiž klāt. Nu vot, pagājušajā piektdienā man sagribējās viņai uzrakstīt sms. Negaidīti viņa man atbildēja. Vārds vārdā, sarunājām satikties kafejnīcā pēc stundas. Kafejnīca ir pie viņas mājām, bet man jābrauc caur visu pilsētu. Es ātri ģērbjos, tiri piri, pēkšņi jūtu, ka gribās dirst. Ne tik spēcīgi, drusciņ tikai... Bet gribās. Laika padirst vairs nav. Nu, domāju, huļi, atgriezīšos mājās un padirsīšu. Ķeru taksi un braucu uz kafejnīcu, pasūtu kafiju, vēl kafiju, vēl kafiju, o, Anniņa atnāca, viņai martini, man alu, vēl martini, man alu. Jūtu, ka jau gribu arī mīzt. Tas ir - mīzt un dirst, bet ne tik spēcīgi. Bet te Anniņa saka: "A braucam pie manis, man ome mājās baigos gardumus uztaisījusi." Vot šajā vietā man vajadzēja viņu pasūtīt dirst, bet es nezināju, kā tas viss beigsies. Nu, saku - davai, ejam! Bet mīzt ta gribās, dirst arī, bet neērti teikt, tipa, pagaidi, es uz tualeti. Atbraucam pie viņas, ome tik jauka, krauj man kotletītes, salātiņus, kompotiņu... BĻA ES DIRST GRIBU... ES VIENKĀRŠI NEVARU!!! MĪZT TAGAD GRIBĀS VĒL VAIRĀK. Nu vot, tagad sākās. Sēžu es ar šķību purnu un riju, blakus Anniņa ar savu rociņu man zem galda glāsta kāju, a ome sēž un muld. Es nevaru piecelties un aiziet uz tualeti, ko man teikt? Piedodiet, bļa, ome, jūsu murgs man zajibal? Nē. Un Anniņa kāju glāsta. Glāsta ar tādu sajūtu. Jūtu - erekcija. Bļa, vēl tevis pietrūka. Tagad es gribu mīzt, dirst, bet tam visam klāt vēl rīks stāv. Ome te pēkšņi atčuhņījās, ka viņai seriālu jāskatās, a jūs, bērni, sēdiet. Aiziet prom. Es vairs nevaru izturēt, uzvelku smaidu uz sejas un saku Anniņai, ka vajag uz tualeti. Viņa - jā, jā, protams. Aizskrienu uz tualeti, bet tur... DIRST, MĪZT UN STĀV! AR KO LAI SĀK???? 1. Nu es pieliecos, cenšos iebāzt savu stienu tualetē, lai pamīztu. Atslābinu muskuļus un jūtu, ka sūdi nāk līst ārā no pakaļas. 2. STOP! Labāk apsēdīšos, izdirsīšos, cenšoties neapmīzties. Apsēdos, saspiedu locekli, cenšos dirst un vienlaicīgi sāku mīzt. 3. STOP! Gandrīz zaudēju samaņu no dilemmas DIRST-MĪZT-STIENIS. Sēžot tualetē centos nolaist rīku starp kājām tualetē, bet stienis... Gandrīz salauzu viņu. Pa to laiku uz grīdas jau bija neliela peļķe. Es pieliecos, lai rīks būtu tualetē, bet pakaļa perpendikulāri tai, domāju, ka trāpīšu. Huj tur bija, nedaudz apdirsu tualeti. Man panika, viss sāp. Gribas dirst, mīzt, stāv pimpis, asaras acīs un tualetē jau smird. 4. 5. UN TE PĀR MANI NĀCA APSKAIDRĪBA! Padirst un pamīzt vienlaicīgi var vannā, bet pēc tam visu noskalot! 6. Sēžos vannā un... padirsu, pamīzu, bet rīks tā arī stāv... Nu labi, lai stāv, vairs netraucē. Galvā dzied enģeļi. Ziniet to dziesmu - aleluja, aleluja? 7. Ņemu dušu un sāku skalot sūdus. Bet viņi netiek cauri, tur, bļa, ir reste. Ar rokām iegrūst arī nevaru. Smird nežēlīgi, vanna piepildēs, sūdi peld. 8. ATKAL PANIKA. Un te pēkšņi klauvējieni pie durvīm. Anniņas balss: "Kāpēc tu ieslēdzi dušu?" Bļā, ko atbildēt? "Nu es nolēmu ieiet dušā." "Tu galīgi traks esi? Kāpēc? Man omīte ir mājās!" Man aptumsojās smadzenes un es pateicu: "Domāju ar seksu nodarboties" "KO???? Es eju iekšā" "Lūdzu tevi, neej" Smirdoņai laikam vajadzēja nokļūt līdz durvīm. Anniņa atver durvis un... tur vnk tāda bilde. Stāvu bez apakšbiksēm vannā ar stāvošu pimpi, ar fekāliju atlikumiem pa visu ķermeni, vanna pilna ar brūnu ūdeni, kurā peld sūdi, grīda apdirsta un apmīzta. Anniņas kliedzienu es neaizmirsīšu nekad. Es savācu savas mantas, izskrēju koridorī un rāvos uz izejas durvīm. Pēdējais, ko es atceros, tās bija aptrakušās omes acis, kas reaģē uz mazmeitas kliedziena skaņu un puskailu mani sūdos ar stāvošu pimpi, pingvīna pozā skrienot pa koridoru uz izejas durvīm. Poģikā ātri noslaucījos ar turpat atrastajām avīzēm un braucu uz mājām. Universitātē nebiju jau trīs dienas un diez vai tur kādreiz parādīšos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 tik tikko izlasīju arī draugos, sanāca pasmieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Izlasīju jau draugos, bet nu tas nekas. Tāpat atstāšu tepat komentāru.. Sanāca par visu pasmieties. Varēja labāk mājās uz tualeti aiziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Tik sen nebiju tā pārrēcies labs jerrico !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 esmu lasījis to pašu, tikai angliski un 2 gadus atpakaļ. Jāsaka, letiņu tulkojums ir krietni kolorītāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 OMG, vnk nav vārdu. Šitik traki izgāja.. Nja, laikam anna visai universitātei būs pastāstijusi. Nezinu kā tev bet man negribētos viņai vairs acīs rādīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Vnk epic fail. Majas vienkarsi vaig padirst, pamist i viss :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Lasīju arī kādu laiciņu atpakaļ, tikai tur vēl bija pievienotas bildes paintā zīmētas no tām bildēm vien varēja pasmieties ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Tās pēdējās rindas owno , nebija vēl sanācis tā smieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Līdz asarām, bet jūtu līdz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 man paitka, ļoti uzjautrinoši. es tikai īsti nesapratu cik tas loceklis viņam liels bija piepūties. un kādas tās restes tur tai vannai īsti bija? un cik liels tas pods bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 jokam drīz apritēs gadiņš, man prieks (NOOT), ka kāds izdomāja viņu iztulkot latviski http://forum.bodybuilding.com/showthread.p...p;CJPID=3727850 edit: izskatās, ka bildes vairs nav redzamas, žēl, tās bija labi sazīmētas. edit2: tagad ar atplestām rokām droši vien varu gaidīt, ka visi šo stāstu bāzīs visās iespējamās vietās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Zūd ticamības moments. Ar stāvošu pimpi ir gan dirsts, gan mīzts reizē. Vajag nedaudz pieliekties uz priekšu un tad mierīgi visus orgānus var ieriktēt poda uztveršanas zonā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 ticamības moments? Tāds tai stāstā nekad nav bijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Tāpēc arī viņš man nepatika. Pat mentāli nepasmaidīju :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Kāpēc viņš neizmantoja kafeinīcas tualeti, ja jau tur bija un gribēja? Un, kuri cilvēki iet pirmajā date pie vecmāmiņas ēst, ja viņi tikko dzēra alu un martini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Lai nu kā, bet ciemos piedirst vannu man pēdējais, kas ienāktu prātā :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Man patika tas, ka viņš aizspieda ciet krānu, bet nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 http://www.spoki.lv/joki/Randins-neizdevas...zimejumi/222664 Raksts ar visām bildēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Bildes labās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Ari es ilgi ta smejies nebiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 nasing spešal. Lasīju draugos. Fake & gay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Nez,laikam esmu vienīgais kuram šitas nelikās īpaši smieklīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Izdoma jau autoram laba, pasmaidīju. Tomēr pats neko tādu piedzīvot nevēlos [protams, ka gribu]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 http://forum.bodybuilding.com/showthread.p...p;CJPID=3727850[/url] Es arī šeit viņu lasīju pirms kāda laika. Jau pēc pirmajiem teikumiem baigi sajutu, ka šis būs TAS stāsts. Bet nu vismas iztulkots nav pilnīgi debīli (pat gluži otrādi), kā tas parasti notiek ar vecām copy-pastām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now