Chaos Foal Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Tātad, problēma ir tāda, ka vēlētos atrast normālas austiņas līdz 50 - 60 Ls robežai galvenokārt lietošanai pie portatīvā. Esmu fullsize austiņu piekritējs. Pagaidām noskatītas ir Sennheiser HD 448 vai 428 (bet šitām izskatās mazliet pasūdīgs bass, mans subjektīvs viedoklis) vai Denon AHD 510, 310 (par šo firmu vispār ļoti maz esmu dzirdējis un tās fīčas ar tādas dīvainas). Varbūt kādi citi priekšlikumi vai atsauksmes par iepriekš minētajām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 HD 515 tik saki uzreiz vai tev ir svarīgi vai skan skaņa uz āru vai nē ? jo šīs ir neslēgtā tipa ausis (apkārtējie dzirdēs ko klausies un trolejbusos tantuki bļaus lai griez klusāk)... dodu visus 150. par šīm ausīm nokalpoja ļoti labi ... tgd nomainītas uz slēgtā tipa pxc450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 var piedavat savas Sennheiser HD555 pa 50ls ja interesee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Steelseries ausis ir superīgas. Spēlēm, filmām, mūzikai, sarunām, etc.. Pats lietoju Icemat Siberia modeli, kalpo jau kādus 3 gadus, bez problēmām. Skaņa ir superīga, nav sevišķi dārgas, tavā budžetā iekļautos ( 80 eināri V2 laikam piķo + shiping no officiālās saites ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Es arī lietoju steelseries, un esmu ļoti apmierināts. Ieteiktu ņemt tās kas nāk ar to mazo skaņas karti, iperiekš cenas bija nedaudz zemākas, bet tagad +- ir cenas tādas, kā dominix minēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Steelseries 5Hv2 ieksh LV var dabuut pa 55Ls bez aareejaas USB kartes, bet ja veelaak savajagaas tad var atsevishkji iegaadaaties pa 20Ls (tad kad es pirku tad taada summa bija, tagad varbuut mainiijusies). Ar usb maksaa 65Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) Rekomendeju sitas , gan kaa brendu, gan ka parbauditu kvalitati. Nu ja tew tadas pa svaku tad njem uzreiz nopietnas austinjas Edited November 5, 2010 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 http://www.01pro.lv/product_info.php?cPath...amp;language=lv Šīs būs pārākas par Steelseries un Sennheiser līdzīgās cenu kategorijās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 ja austinjas nav ar mikrafonu, tad uzskatu ka nav veerts pirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Foal Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 Vairāk sliecos uz slēgtā tipa ausīm. Un vēl viens faktors iegādei noteikti būs build quality, negribas paņemt kaut kādas plasmastnieces, kas mēneša beigās jau būs beigtas. Tās Pioner ME-390 patiešām ir labas, pats vēl tādas lietoju mājās pie stacionārā kompja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 nu ja tu esi tikai puberis tad varbutu tevi apmierina ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Steelseries ausis diezvai būs pirmās, kuras izjuks. Protams tas atkarīgs no lietotāja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Vispār, ir diezgan muļķīgi tādu naudu izmest, lai dzenātu stulbas spēlītes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Foal Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 Cik sapratu tad Steelseries vairāk koncentrējas uz gaming dzelžiem (vismaz nokonfigurēts vairāk koncentrējoties uz spēlēm). Neesmu nekāds lielais spēļu cienītājs, vairāk interesē mūzikas klausīšanās labā kvalitātē. Lai kaut cik būtu jūtams bass, un, protams, skaidras, labas augšas un vidus. Kā tad īsti ir ar Steelseries? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) Tas ka vinjas ir speciali tendeetas uz gaming, noziimee ka skanja pati par sevi arii busu dzidra un klausaama, par basiem katraa zinjaa nevaru suudzeeties. Un kaadaa sakaraa tev tieshi mans posts ir jaaquotee un jaaizcelj? ja buutu paarlasiijis visus postus tad redzeetu ka ne vieniigais lietoju steelseries ausis, taa kaa savu zhulti pret mani ej izgaaz kur citur!!! Edited November 5, 2010 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
fxxx Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 speelju austinjaam reaali basu buus maz ! nesaprotu jeegu izteereet ~50Ls delj kkadam sudainam austinjaam ! njem shitaas un dziivo laimiigs kuram normaali basi ir prieksh austinjaam mazajam ! Sony E818 vai arii peerc tumbas ja shis piedavajums neapmierina ! un nejau visas austinjas ir vienadas,tadas kadas tu esi iedomajies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now