Jump to content
GIGN Forum

Austiņas - Need For Help


Chaos Foal
 Share

Recommended Posts

Tātad, problēma ir tāda, ka vēlētos atrast normālas austiņas līdz 50 - 60 Ls robežai galvenokārt lietošanai pie portatīvā. Esmu fullsize austiņu piekritējs. Pagaidām noskatītas ir Sennheiser HD 448 vai 428 (bet šitām izskatās mazliet pasūdīgs bass, mans subjektīvs viedoklis) vai Denon AHD 510, 310 (par šo firmu vispār ļoti maz esmu dzirdējis un tās fīčas ar tādas dīvainas). Varbūt kādi citi priekšlikumi vai atsauksmes par iepriekš minētajām.

Link to comment
Share on other sites

HD 515 tik saki uzreiz vai tev ir svarīgi vai skan skaņa uz āru vai nē ? jo šīs ir neslēgtā tipa ausis (apkārtējie dzirdēs ko klausies un trolejbusos tantuki bļaus lai griez klusāk)... dodu visus 150. par šīm ausīm nokalpoja ļoti labi ... tgd nomainītas uz slēgtā tipa pxc450

Link to comment
Share on other sites

Steelseries ausis ir superīgas. Spēlēm, filmām, mūzikai, sarunām, etc.. Pats lietoju Icemat Siberia modeli, kalpo jau kādus 3 gadus, bez problēmām. Skaņa ir superīga, nav sevišķi dārgas, tavā budžetā iekļautos ( 80 eināri V2 laikam piķo + shiping no officiālās saites ).

Link to comment
Share on other sites

Steelseries 5Hv2 ieksh LV var dabuut pa 55Ls bez aareejaas USB kartes, bet ja veelaak savajagaas tad var atsevishkji iegaadaaties pa 20Ls (tad kad es pirku tad taada summa bija, tagad varbuut mainiijusies). Ar usb maksaa 65Ls

Link to comment
Share on other sites

Vairāk sliecos uz slēgtā tipa ausīm. Un vēl viens faktors iegādei noteikti būs build quality, negribas paņemt kaut kādas plasmastnieces, kas mēneša beigās jau būs beigtas.

Tās Pioner ME-390 patiešām ir labas, pats vēl tādas lietoju mājās pie stacionārā kompja.

Link to comment
Share on other sites

Cik sapratu tad Steelseries vairāk koncentrējas uz gaming dzelžiem (vismaz nokonfigurēts vairāk koncentrējoties uz spēlēm). Neesmu nekāds lielais spēļu cienītājs, vairāk interesē mūzikas klausīšanās labā kvalitātē. Lai kaut cik būtu jūtams bass, un, protams, skaidras, labas augšas un vidus. Kā tad īsti ir ar Steelseries?

Link to comment
Share on other sites

Tas ka vinjas ir speciali tendeetas uz gaming, noziimee ka skanja pati par sevi arii busu dzidra un klausaama, par basiem katraa zinjaa nevaru suudzeeties.

:)

Un kaadaa sakaraa tev tieshi mans posts ir jaaquotee un jaaizcelj? ja buutu paarlasiijis visus postus tad redzeetu ka ne vieniigais lietoju steelseries ausis, taa kaa savu zhulti pret mani ej izgaaz kur citur!!!

Edited by BOT^a
Link to comment
Share on other sites

speelju austinjaam reaali basu buus maz !

nesaprotu jeegu izteereet ~50Ls delj kkadam sudainam austinjaam !

njem shitaas un dziivo laimiigs kuram normaali basi ir prieksh austinjaam mazajam !

Sony E818

vai arii peerc tumbas ja shis piedavajums neapmierina !

un nejau visas austinjas ir vienadas,tadas kadas tu esi iedomajies..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...