Jump to content
GIGN Forum

Rpg/medieval


SnowY^
 Share

Recommended Posts

Sveikiņi , gribēju pajautāt vai kāds nevarētu ieteikt kādu sakarigu RPG or Medieval tipa spēli, piemēram - The Witcher or Mount & Blade , nu kautko uz to pusi , galvenais lai ir zobentiņi , vairodziņi , maģijas ari nebūtu peļamas , ieteicams, ka skats nebūtu no augšas un jāpārvietojas ar klaviatūru.

Spēles kuras lūdzams neieteikt.

1) The Witcher.

2) Mount & Blade normal un warband edition.

3) Oblivion.

4) Gothic.

5) Fallout.

6) Fable.

7) Dragon Age.

Izspēlētas , dažas nesaista.

Edited by SnowY^
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Zinu ka skatoties uz datumu šis būs salīdzinoši nekro, bet es vēlos dalīties savā priekā par "Mount and Blade: Warband", tā iederētos pie "medieval" skatoties uz topika nosaukumu. Svītra liek man domāt par diviem variantiem tādēļ nekaunēšos:

Teikšu godīgi - single players ir diezgan grindīgs, vidēji baudāms un ar rpg elementiem (non-magic). Ar modiem sp var būt krietni labāks, bet joprojām smagi nobāl MP (multiplayera) priekšā.

Bet MP ir vienkārši fantastisks, tuvcīņas sistēma tur ir bez salīdzinājuma interesantākā kādu jebkad esmu lietojis, "skilla" piemērota, izklaidējoša un visādi lieliska, lai to aprakstītu vajag pašam spēlēt un iemācīties. Pārējie spēles elementi labi sader ar tuvcīņu un ir tikpat baudāmi.

Balanss starp klasēm (būtībā infantry/crossbowman vai archer/cav.) un dažādām "frakcijām" (pastulbi izklausās latviski, būtībā tās ir dažādu viduslaiku kultūru līdzinieces) ir vienkārši abrīnojami labs.

Es šo spēli spēlēju jau kopš augusta un šī ir viennozīmīgi starp labākajām spēlēm ko es jebkad esmu spēlējis.

MP nav nekādu dumju rpg kačāšanās elementu, protams ir arī mp modi kas apelē pie tiem kam patīk tādas lietas.

Bez skaidras saprašanas par spēli tā sākotnēji var šķist ne tik laba, bet reāli tā ir salīdzinoši vienkārša, atļauj spēlēt prasmei izpausties, ir labi balansēta starp ieročiem/u.c.

Fak, kopsummā - izcils mp ko iesaku izmēģināt visiem. Dueļi šajā spēlē ir viena no visjautrākajām geyming pieredzēm kādu jebkad esmu pārdzīvojis.

Nezinu kā īsti ir ar pirātiskajiem serveriem (pats sapratu ka šo spēli gribēšu pirkt un online leg. spēlēt diezgan ātri pirms domāju par čakaru ar pirātisko šmeku). Ja ir kāds sakarīgs cilvēks kas vēlētos uzspēlēt vai lai tam pamāca kā spēlēt es ar prieku varu izpalīdzēt onlainā. Pats esmu pietiekami spējīgs un esmu foršā klanī. Komūna ir diezgan aktīva, spēlētāju netrūkst un par vidējo skilla līmeni nevar sūdzēties (ja izvairās no pāris serveriem).

Lai šo aprakstītu man tiešām trūkst vārdu. Iesaku painteresēties un paspēlēt kādā labā serverī ar normāliem pretiniekiem.

Edited by Fraemi
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...