stack Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 man personigi pie pakaļas, spēlējat un nestresojat, gan jau kkas izkritīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 tikai pirmais un ceturtais posts bija smieklīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 (edited) runajot par šo... sv_cheats 1; noclip; hurtme -9999999; bot; tf_halloween_force_boss_spawn; sv_cheats 0 es ierakstu dedicated serv. sadaļā konsole ...( HHH neparādās ) ...kāds varbūt var palīdzēt ? (bots parādās) bet pamācības video ir rādīts ka to dara no clien consoles, jautajums, kur atrodas tas fails un kā saucas kur jaiekopē mans steam ID un japieliek tie acsess leveli lai varu būt admins savā serverī ? Edited October 28, 2010 by andRe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Ieej spēlē , uzspied create game/server un ieraksti consulē , visam būtu jādarbojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 kopš pamainijās panelis kad atver spēli.... vairs nevaru atrast kā to izdarīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 (edited) Gifti un Boss rādās tikai tad, ja ir 10+ spēlētāji. No rīta iemaiīju 3 maskas pret 4 normālām cepurēm, kaut kāds bots pagadījās, vēl eko nesaprata. Nākamā misija - sakrāt 9 maskas un dabūt saxton maisiņu. Edited October 28, 2010 by lasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
emons Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Gifti un Boss rādās tikai tad, ja ir 10+ spēlētāji.labojums - 8 spēletāji ir minimums. Šodien iztērēju savus visus ieročus un uzkraftoju Domāju ir ok. Žēl ka šķīros no 4 maskām lai savāktu nepieciešamo metālu skaitu, bet ir tā vērts. Tgad gan ir tikušās 2 engy maskas un gribētos vienu ietreidot pret jebkādu citu masku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Četrstūrīgajam hrenam,kad izvēlies serverus galā ir liels + nospied un gatavs. Bet tā rinda visa jāraksta uzreiz konsolē nevis pa daļām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Tā ķirbja galva pazudīs 8. novembrī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Gan jau, ka nepazudīs, bet valkāt vairs to nevarēs. Izskatās, ka vienīgā, ko varēs valkāt, ir Saxton Hale Mask. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Šodien iztērēju savus visus ieročus un uzkraftoju Domāju ir ok. Žēl ka šķīros no 4 maskām lai savāktu nepieciešamo metālu skaitu, bet ir tā vērts. Tgad gan ir tikušās 2 engy maskas un gribētos vienu ietreidot pret jebkādu citu masku. maskas var sakraftot? kāda recepte? ko dod cik maskas? to saxtona heila masku būs supergrūti dabūt, es tikko 2h spēlēju un nevienu no maskām vēl nedabūju jāiet sameklēt kāds mazāks serveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogurts Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 kāda recepte? ko dod cik maskas? to saxtona heila masku būs supergrūti dabūt, es tikko 2h spēlēju un nevienu no maskām vēl nedabūju jāiet sameklēt kāds mazāks serveris Maskas nevar sakraftot, viņš man deva maskas lai dabūtu itemus no kuriem viņš uztaisīja refinedus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 (edited) es ja uzkraftoju to cepuri jauno, tad vinja man buss visu laiku, vai ari tikai helovinos vareshu vilkt? varēs vēlāk arī kraftot tās jaunas helovin cepures, vai tikai lidz 8 novembrim? es neko nesaprotu! dabuju defo helovin cepuri sitot monstru un ar to ari esmu priecīgs edit; ka var dabut tas maskas? Edited October 28, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 (edited) </a> šitas strādā? edit; sorr par doublepostu, esmu satraucies un gribu kko dabut! Edited October 28, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 edit; sorr par doublepostu, esmu satraucies un gribu kko dabut! jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 dabuju defo helovin cepuri sitot monstru un ar to ari esmu priecīgs edit; ka var dabut tas maskas? Izskatās, ka jaunās cepures ((Horrific Headsplitter, Spine-Chilling Skull, Voodoo Juju, Cadaver's Cranium) būs visu laiku, un arī kraftot varēs pēc 8.nov, ja vien ir tev ir unusual metāls. Maskas var dabūt no Halloween gifts, kuras krīt ārā Mann Manor kartē (cik esmu atradusi, vai nu tās dāvanas bija mājā vai arī pie B punkta). Mazos serveros var diezgan viegli atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 blaviens, neko nevaru atrast, škrobe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 procrastinator, dāvanas katru reizi dropojas random vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted October 28, 2010 Author Report Share Posted October 28, 2010 Bļāviens kā man veicas.... Idlot varu , bet debīlās videokartes dēļ spēle uzkaras katru reizi kad gribu izšaut , sist , pievienot botu... nu ideāli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 aa lol kaads apskatijaas to otru jauno karti? Galiigs prikols- nebiju iedziljinaajies tajaa contestaa- tur cik sapratu dizains kartei jau bija dots un tikai viss jauzfrishina.... Tapeec brutaali interesanti apskatiities ka aizskataas taa otra karte, kura itkaa ir taada pati, bet viss izskataas savaadaak Galiigi interesanti- buus mosh jaapaskataas arii citi contesta entryiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 (edited) Pilnā serverī, nav jēga vākt dāvanas, jo pa 5 sekundēm atrod kāds nospēlēju trīs stundas un tik vienu palaimējas dabūt Forsi bug fixi Fixed spectators collecting the Haunted Halloween Gift in Mann Manor Fixed trading the Saxton Hale Mask granting the achievement to the recipient Edited October 29, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Nospēlēju 4 h , bet nevienu giftu nedabuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
stack Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 nabadziņi. nedabūja giftis aj ai aj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 dabūju enginer masku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 maitas izlaboja specus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now