~ jeyna ~ Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 jep, visam ir smirdīgs delay. +/- primārais iemesls, kāpēc es nespēlēju dotu šobrīd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 ko nozīmē visiem? esmu izspēlējis pie 500 spēlēm un man nekādi delay nekad nav bijuši. p.s lols bojā videokarti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Kādi delayi? nespēlējat sūda ķīnas serveros, uzliekat eiropu. Vispār nesaprotu kā to sūda LoLu var spēlēt... visi tie hero tur pēc pokemoniem izskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 (edited) davaj aiciniet mani, niks : hwan uzmočīsim kopā , esmu 2 levels, bet spēlēt māku, vienkārši jaunu akkauntu uztaisīju. Edited September 30, 2012 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Novilku Dotu. Iekekošu šodien. Ja kādu interesē - steam niks : czadx Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Meh. Komandu delay nebija sūdīgā laptopa vaina, jo arī uz normāla PC tas pats sūds. Laikam jau kādu nedēļu paspēlējot pierod, bet sākumā super kaitinoši. Nezinu, kāpēc tika izdarīts tāds decision, lai to paturētu spēlēt, bet nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Kādi delayi? nespēlējat sūda ķīnas serveros, uzliekat eiropu. Vispār nesaprotu kā to sūda LoLu var spēlēt... visi tie hero tur pēc pokemoniem izskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Meh. Komandu delay nebija sūdīgā laptopa vaina, jo arī uz normāla PC tas pats sūds. Laikam jau kādu nedēļu paspēlējot pierod, bet sākumā super kaitinoši. Nezinu, kāpēc tika izdarīts tāds decision, lai to paturētu spēlēt, bet nu... tu laikam joko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 tu laikam joko? Es laikam nejokoju. inb4 funny reply. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 tad tu esi joks, kam vienīgajam ir "komandu delay" lmao Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 tad tu esi joks, kam vienīgajam ir "komandu delay" lmao Noted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Vispār nelago nekas, es nosākuma kā lohs spēlēju US west ar 200 pingu. trololol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ar delayu tu domā ko? to, ka visam ir animācija, citiem spelliem pat līdz 0,5 sec? to, ka lai čars apgrieztos vajag normālu apgriezienu nevis teleportējoties apgriežas pa 180 grādiem? to, ka katram autoattackam ir savs projectile speeds un izsitiens? tas viss ir saglabāts tāpēc, ka tā ir dota. Viss ir maksimāli ņemts no pirmās dotas, tāds ir mērķis, lai neapdirstu vecos dotas spēlētājus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ar delayu tu domā ko? to, ka visam ir animācija, citiem spelliem pat līdz 0,5 sec? to, ka lai čars apgrieztos vajag normālu apgriezienu nevis teleportējoties apgriežas pa 180 grādiem? to, ka katram autoattackam ir savs projectile speeds un izsitiens? tas viss ir saglabāts tāpēc, ka tā ir dota. Viss ir maksimāli ņemts no pirmās dotas, tāds ir mērķis, lai neapdirstu vecos dotas spēlētājus. Tieši tā. Gandrīz. Es runāju par to kā čari veic apgriezienus ap savu asi. Tas par skiliem ir tikai saprotami, nākot no citām MOBA žanra spēlēm. Pirms nestabili cilvēki kā Gludais sāk raudāt un bļaut uzbraucienus, varu teikt, ka es saprotu, kāpēc tāds sūds ir ielikts spēlē un es nedomāju, ka tas ir bugs vai vienkārši kaut kas sapisies, ko Valve nebūtu pamanījuši, taču man personīgi ir pie pakaļas par bitter old vets un viņu 'senās Ēģiptes spēles' elementu dizainu. Once again, es saprotu, kāpēc tas, ko es saucu par delay ir spēlē, taču man personīgi tas nepatīk, jo tiek radīta ilūzija, ka viss notiek lēni un zūd 100%'iga kontrole pār savu čaru. Un hwan, ja tu to no LoLa nākot nejūti, tad nu wtf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Un hwan, ja tu to no LoLa nākot nejūti, tad nu wtf. Viņš tak supports Sēž krūmos un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 jā, jo tavs delay description ir tik detalizēts, ka man vienkārši nebija citu variantu, kā saprast, ka tu runā par gameplay, nevis par settingiem... un runājot par manu "uzbraucienu", izlasi arī pats savas atbildes inb4 funny reply. p.s tā jau arī ir viena no atšķirībām, lai katrs random noobs nevarētu last hitot, bet lai būtu jātrenē timings, nerunājot par tiem skilliem ar delay. laipni aicināts īstajā MOBAā. p.s ja gribi, tad varam kādu dienu saspēlēt (padalīšos ar padomiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 laipni aicināts īstajā MOBAā. Ar praktiski permanentām Immunity, staniem uz 5 sekundēm, teleortāciju pa visu karti ar 20 sekunžu kūldaunu. Vārdu sakot - viens liels bardaks. Es jau neteikšu ka pati spēle ir slikta, bet LoLs ir "produmanāks". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 jap, katram čaram pasīvām imunitāte, teleOrācija un bez kūldauniem. es tev droši ļauju nekomentēt šajā topikā. nuff heard Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Redz, ka bullet saprata, bet nu tas tā. Varam drošvien, bet ne šonedēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Es runāju par kopējo bardaku manā skatījumā. Katrs var kļūt neredzams, katrs var negaidīti teleportēties pa kilometru, katrs var tevi nostanot. Tu nezini ko gaidīt, un viss geimplays iet tieši uz to brīdi, kad tev kāds no sazinkurienes uzklūp un iznes pa sekundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Es runāju par kopējo bardaku manā skatījumā. Katrs var kļūt neredzams, katrs var negaidīti teleportēties pa kilometru, katrs var tevi nostanot. Tu nezini ko gaidīt, un viss geimplays iet tieši uz to brīdi, kad tev kāds no sazinkurienes uzklūp un iznes pa sekundi. Buy wards, use minimap, LOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 boring, apžēlojies lūdzu man tāda sajūta, ka tevi kāds pamatīgi ir izvicojis dotā. tavi argumenti ir smieklīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Lai nāk mana svētā žēlastība, pāri jūsu grēcīgām galvām. Es braucu mājās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 (edited) sākumā pēc lola viss liekas tur op, bet i shit you not, ar katru nākamo izspēlēto spēli tas viss liekas ar vien balancētāks, un ar katru izspēlēto spēli tu arvien labāk redzi iemeslus, kapēc ir tādi "op" itemi un kapēc ir tādi "op" skilli. Laigan man daļēji nepatīk dotā tas, ka tur ir daudz lielāks uzsvars uz offense nekā uz defense, tā in general. also, tur visi hero ir viable, nav tā kā lolā, kaut kādi op shit tryndamere un heimerdingeri, kurus, ja kāds picko, tad pārējā komanda nopūšās. Edited October 2, 2012 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Mersy, ja tu nemāki to darīt, nedari. Tu pats sevi apkauno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now