fuj1tsy Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Atkaartoshos, bet, vienvaardu sakot, stipri gruutaak savaakt balsis uz atspeeleetu karti nekaa uz mazspeeleetu. tu gribeeji teikt laikam , ka vieglaak savaakt balsis uz daudz speeleetu mapi, nekaa uz maz speeleetu mapi cik esmu ieveerojis, tad DeviL ir frageris (busj devil ) bet vinjsh ne tikai speelee dd2, aztec, nuke vai inferno , bet arii visas citas kartes, un iipashi nepukst. Taakaa viss ir shtokos... to meniks - tu esi forsh, normaali saprotosh, ar normaalu uztveri jaunietis... tikai tev piemiit viens netikums - vinjam ir TAS, bet tev nav - taatad - vinjam ar nedriikst buut TAS neapvainojies Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 tu gribeeji teikt laikam , ka vieglaak savaakt balsis uz daudz speeleetu mapi, nekaa uz maz speeleetu mapi Gribeeju teikt, ka taa ir shobriid un vajadzeetu otraadi Ka jo vairaak karte speeleeta, jo vairaak balsis vajag, lai caur voti nomainiitu. Un jo retaak speeleeta, jo mazaak balsis vaig. Protams, ne mazaak kaa 50% no nobalsojushajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Vo Silvers -galva,pareiza doma.Uzlikt tām nospēlētajām mapēm kādus 80%balsu.Un nebūs tā ka ,ja spēlēs mazāk pazīstamas kartes cilvēki ies prom no servera-neies neviens prom no gign.lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 (edited) to meniks - tu esi forsh, normaali saprotosh, ar normaalu uztveri jaunietis... tikai tev piemiit viens netikums - vinjam ir TAS, bet tev nav - taatad - vinjam ar nedriikst buut TAS neapvainojies varbūt iekšējā zeapziņā tā ir, bet es rakstu sūdzību varbūt ne tik ļoti par pašu devilu, bet par to ka kā uzliekas kada ne tik populāra karte gandrīz vienmēr atrodas kāds, kas viņu nomainīs un kādu dd2, aztec, nuke utt ā, un Silveram ideja laba Edited October 28, 2005 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 (edited) Ja tauta gribētu spelēt piranezi nevis nuke, viņi spiestu pogu 2 ... ja jau tā sanācis, ka LIELAKĀ daļa( ap 70% spēlētāju) nevelas turpināt spēt šo karti, ir vien jasamierinās. Pie mums ir demokrātija, kuru vada komunists worm's! btw - tagat es kartes mainu skatoties uz votemap listi - redzu, ka aiz piranezi nākamā par kuru tauta varētu sabalsot ir de_cbble , liekam vote.... utt. Zinu daļēji es uzspiežu savu gaumi, bet nu tā tas ir - es esmu pārāk stilīgs ! Edited October 28, 2005 by test2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Tas vairakus kuri nobalso biezi vien ir tie - piedod man .....(nevelos nevienu aizvainot tadelj atstashu daudzpunktus), kuri tiko sakushu spelet cs un ka jau visiem pasha sakuma ( sakot spelet cs) patik dd2, aztec, utt. luuk sheit, es tev patieshaam nepiekriitu, nedomaaju ka gigna spelee tika daud njuubu, it iipashi pa dienu, vairaakums ir normaalu speeleetaaju! skatoties no taadas situaaciijas, ja tu visu dienu noseedi pie cs, diez gan logjiski, ka tev apniik speleet dd2 pa piektai reizei, bet ja es ienaaku cs uz speelet uz 1-2stundaam, man vienkaarshi organisms prasa uzspeelet kaut kaadu normaalu karti, neviss survaiveru vai kaut ko tamlidziigu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 kapeeec jums visiem nepatiik defoltaas mapes aka d2 aztec nuke???? aa un par deviL, labi vinsh uzliek vote, ja cilveekiem Tik joti patiktu taas juusu piemineetaas "mazspeletaas nepopulaaraas" mapes vini spiestu 2 nevis 1... So kada jega mainit mapcycle ja cilveekiem neiipashi patiik spelet taas mapes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 kapeeec jums visiem nepatiik defoltaas mapes aka d2 aztec nuke???? aa un par deviL, labi vinsh uzliek vote, ja cilveekiem Tik joti patiktu taas juusu piemineetaas "mazspeletaas nepopulaaraas" mapes vini spiestu 2 nevis 1... So kada jega mainit mapcycle ja cilveekiem neiipashi patiik spelet taas mapes? 1) Survivor, Piranesi, Vertigo - taas arii ir deafaultaas mapes. 2)Par mapcycle mainju neviens nerunaa Jaa un vispaar ceru ieraudziit silvera ieteikumu darbiibaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 luuk sheit, es tev patieshaam nepiekriitu, nedomaaju ka gigna spelee tika daud njuubu, it iipashi pa dienu, vairaakums ir normaalu speeleetaaju! skatoties no taadas situaaciijas, ja tu visu dienu noseedi pie cs, diez gan logjiski, ka tev apniik speleet dd2 pa piektai reizei, bet ja es ienaaku cs uz speelet uz 1-2stundaam, man vienkaarshi organisms prasa uzspeelet kaut kaadu normaalu karti, neviss survaiveru vai kaut ko tamlidziigu! iegriezies biezak, un tad redzesim vai tur vienmer ir tie pro playeri, ka tu apgalvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 iegriezies biezak, un tad redzesim vai tur vienmer ir tie pro playeri, ka tu apgalvo nez, kuraa vietaa tu redzeeji, ka es buutu izmantojis vaardu pro playeri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 bleg jebal.... kas par pro?! latvija ir vien 2 profesionaali cyber sportisti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 1) Survivor, Piranesi, Vertigo - taas arii ir deafaultaas mapes. 2)Par mapcycle mainju neviens nerunaa Jaa un vispaar ceru ieraudziit silvera ieteikumu darbiibaa lol :D tu laikam saprati manu domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 bleg jebal.... kas par pro?! latvija ir vien 2 profesionaali cyber sportisti! es un...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 es,.! p.s. skauiitisim ka tas raxtic pa pal :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Jaa un vispaar ceru ieraudziit silvera ieteikumu darbiibaa Vispirms jautaajums ir, vai vispaar kautkas taads ir iespeejams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakts_puika Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 votes var palikt bet ne tik bieži - taa vismaz man liekas jo kaada tolka votei pi tik "nepopulaaras" mapes kaa cs_assault? forsha mape bet nee - vote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 nu ja nebuutu vote, zinu vairaakus kas dara kaa es, ja tiek speleeta kaut kaada tizla mapa, vienk eju kaut ko citu dariit liidz nomainas karte, protams ir apniciigi speleet tos dd2, nuke, inferno bet, vinjas tiek speeleetas tapee ka ir chempos, nedomaaju, ka vinjas tiktu speeleetas, ja taas neskaitiitos standarta kartes, anyway tajaas jau vajag treneeties nevis kaut kaada cs_havana, vai cs_backaley utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
archie Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 (edited) ja play 4 fun, tad vienalga kaada karte, ja spelee lai kaut ko sasniegtu nav jeegas speleet kartes kas nav iekljautas chempos, visas cs utt Edited November 2, 2005 by archie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 taapeec atkaartoju veelreiz, skilled playeri no servera puzustu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 eu man ideja! Lai paliek tā kā ir. paldies par uzmanību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts