Čaks Kulakovs Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Varbыt kвds vзlзtos samesties un tikt pie Left 4 Dead 2 иetrpakas.? No galvas iznвktu 3.57Ђ (4.8Ђ vietв), kas iznвk ~2.6Ls. Parcik nav zinвms cik tв atlaide ilgi bыs, bыtu vзlams, lai pзc iespзjas вtrвk savвktos vзl 3 cilvзki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 (edited) nu davaj, es piesakos par 1, gribās pamēģināt to spēli un 2.6Ls, sīcene. Edited October 6, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted October 6, 2010 Author Report Share Posted October 6, 2010 ok, jancho. Atradu vēl vienu gribētāju. Vajag tik vēl vienu purnu, un pērku spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Nu moins,būtu ātrāk apskatījies,bračkam bundli uzdāvināju, ir to 5 Ls vērts. Mdā atceros,kad vienu pašu pirku pa kādiem 24 eiro,cenas Valves produktiem krīt labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Mazliet par vēlu izlasīju topiku :/ tikko pasūtīju spēli sev vienam :/ Nu neko, varam vismaz kopā uzspēlēt pēc tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čaks Kulakovs Posted October 6, 2010 Author Report Share Posted October 6, 2010 Nu komфn vajag ceturto cilvзku, div-ar-pus-latu nav nekas kosmisks. Ja lоdz vakaram neviens neatradоsies pirkрu tвpat, labвk samaksвt vairвk un dabыt, nekв cerзt ietaupоt un nedabыt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Es ceturtais! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Vācam nākamo kompāniju!!!! Esam jau 2 tātad - meklējam vēl divus!!! GO GO GO POST NOW!!! P.S. Tikai Rīga tikai DINAMO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 rit ap 16:30 bus man alga varesu mest Tikai ka vaidzes mest ? Ls vai EURO ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 esmu gatavs jebkura mirkli mesties, tikai /pm un skaitu naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Vēlos tik piebilst, ka kā viens no pirmajiem 4pakas draugiem viss ir štokos un viss zajebis kačājas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) Arī esmu iekšā ja ir vēl gribētāji... Rīga, vēlams skaidru naudu kaut kaa... Forget it, jau nopirku tā Edited October 7, 2010 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Ah, es jau arī nopirku to bundle Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) ar savu karti nevaru nopirkt kautkāda huiņa, kam varu aizmest tos; Pārdodot 4.75 EUR Jūs iegūsiet 3.34 LVL aizmetishu to 3.40 un kurš izpalīdzēs ar nopirkšanu?\ EDIT; nopirku l4d2 viens pats Edited October 7, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) jesuz... vēlāk kad daraugs te būs meš varam tevi pievienot pie mūsu lista. P.S. cikos tā akcija beidzas? Cik saprotu šodien vakarā laikam ne? EDIT: Tiem kas vēlas runa't ar ŠO CILVĒKU - apmaksas veids - caur i-bank. Viņš saņem naudu, dod jums ziņu un atsūta giftu. Palikuši 2 gifti! Edited October 7, 2010 by D00M Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 es nopirku vienu pašu l4d2, man jau pirmais bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Heh, uz kartes nav nauda, līdz iemaksas automātam slinkums iet un ja vēl viņš nestrādā, kā parasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Šodien speciāli aizskrēju uz Alfu, lai varētu piecīti iemest kartē. L4D + L4D2 "bandlu" nopirku. Sen tas L4D nav spēlēts... un... ceru, ka dabūšu tf2 pannu. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriciz Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 (edited) Vēlviena l4d2 spēle palikusi ,pirkta pirms akcijas beigām ,so itemi tf'ā būs . Stimā - Krix EDIT: Sold out Edited October 9, 2010 by kriciz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now