dreamlv. Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 (edited) Šitas dreamlv ir mazs appisējs, derētu viņu izbanot. kādā sakarā? Par to ka nenopirku tavu Geniue? Varbūt derētu izbanot tevi? Ir pierādijumi ka es kautko appišu? Katrs tev tagad uz nahaļavu ir appisējs? Edited March 24, 2011 by dreamlv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Šitas dreamlv ir mazs appisējs, derētu viņu izbanot. HWAN piss sūdu DALBAJ0B Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamlv. Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 (edited) HWAN piss sūdu DALBAJ0B zelta vārdi, un lai nav offtopiks pārdošanā: GENIUE DREAD KNOT PAR EARBUDS Edited March 24, 2011 by dreamlv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 divi gaiļi uz vienas sētas.... Ar to es arī visu pateicu, anyway, man nevajag pierādīt, to , ka tu esi pretīgs krāpnieks, visus projekts saki, ka pārdod steamu'us pa lēto, viņi tev atsūt naudu un pēc laika steams pazūd..... Labi tas tā, vienkārši brīdinu visus , lai zin.. Ā un btw pa tēmu, tavs sūda knots neko nemaksā Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamlv. Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 divi gaiļi uz vienas sētas.... Ar to es arī visu pateicu, anyway, man nevajag pierādīt, to , ka tu esi pretīgs krāpnieks, visus projekts saki, ka pārdod steamu'us pa lēto, viņi tev atsūt naudu un pēc laika steams pazūd..... Labi tas tā, vienkārši brīdinu visus , lai zin.. Ā un btw pa tēmu, tavs sūda knots neko nemaksā iedod kaut vienu projektu kur es mēģinu pārdot steamu. Gaidu gaili :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 iedod kaut vienu projektu kur es mēģinu pārdot steamu. Gaidu gaili :* Piemērs.. Tas esi tu, viss tika uzzināts, ar kkādiem 4-5 accountiem mēģināji appist. spied te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 (edited) vai tik tas dreamlv arī nebija, tas gudrītis, kurš mani uz bilu gribēja noskamot, tik vot skrīnam, ko viņš man atsūtija, kā pierādījumu, šis aizmirsa noņemt info, par to, ka šis viņu šopā taisījis, tur viņš normāli nofeilojās! pseidonīms ar normāls bija izvēlēts - Egils Edited March 24, 2011 by _Mo3_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Šitais gadijumā nav tas čalis , kas steamā visus aicina un grib pirkt cepures pa Ls? Ja tas ir tas , tad viņš ir klauns , jo uzprasīt skype, lai nopirktu cepuri nevajadzētu + vēl meģināt nopirkt billu pa 10 Ls būtu nereāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 mhm, man ar bija piedāvājumi, man čomam pa billu + budiem solija pat 25 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 (edited) dreamlv, vēl jautājumi ir? Nu jā... Ko tik dēļ tf2 mantiņām neizdarīsi... Edited March 24, 2011 by hwanftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
stacker Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 (edited) pārdodu demoman kroni, milkman, beak(par loti labu offer) , merryweather, tyrants, fosters facade. vispār , ja kkas patīk no manas somas, tad dod ziņu - stack112 @ steam Edited March 25, 2011 by stacker Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamlv. Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Piemērs.. Tas esi tu, viss tika uzzināts, ar kkādiem 4-5 accountiem mēģināji appist. spied te. Tagad visi kuri mēģinās pārdot steam būšu es? :D:D:D:D Tas ka es sēžu pick forumā nenozīmē ka es visur pārdodu steam :D:D tas tikpatlabi esi tu :D:D nožēlojami vai tik tas dreamlv arī nebija, tas gudrītis, kurš mani uz bilu gribēja noskamot, tik vot skrīnam, ko viņš man atsūtija, kā pierādījumu, šis aizmirsa noņemt info, par to, ka šis viņu šopā taisījis, tur viņš normāli nofeilojās! pseidonīms ar normāls bija izvēlēts - Egils amm ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shazy. Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 (edited) Pārdodu stuntman priekš demomana = metāls EDIT: Pārdots. Edited March 25, 2011 by shazy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 vai tik tas dreamlv arī nebija, tas gudrītis, kurš mani uz bilu gribēja noskamot, tik vot skrīnam, ko viņš man atsūtija, kā pierādījumu, šis aizmirsa noņemt info, par to, ka šis viņu šopā taisījis, tur viņš normāli nofeilojās! pseidonīms ar normāls bija izvēlēts - Egils ir, ir tas pats nesen bills hatu noscamoja, esmu pārāk slinks, lai rakstītu kko supportam. Otra akaunta (uz kura tf2 kapā) steam id: STEAM_0:0:33070521, bp: http://www.tf2items.com/profiles/76561198026406770 vienīgais, ko kāds varētu izdarīt ir pateikt man, kur viņš dzīvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 (edited) Ja supply vakar mani uzaicinaja un gribeja pirkt visu kas man atrodas, bet biju gudraks pateicu 30 ls un vins pazuda. Un nesmu nekads daunis es sezu cita tirgu tapec neko nesakat par mani . Edit. Pamaniju ists skam profils vinam viss ir private. Edited March 25, 2011 by Kalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 ir, ir tas pats nesen bills hatu noscamoja, esmu pārāk slinks, lai rakstītu kko supportam. Otra akaunta (uz kura tf2 kapā) steam id: STEAM_0:0:33070521, bp: http://www.tf2items.com/profiles/76561198026406770 vienīgais, ko kāds varētu izdarīt ir pateikt man, kur viņš dzīvo apini, ko tad tu tā? tu tak treideris ar stāžu un uz tādu uzrāvies Link to comment Share on other sites More sharing options...
athe Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Pārdodu Genuine Dread Knot, pretī vēlos bill/citus piedāvājumus. Protams, varat arī izteikt piedāvājumus par citām cepurēm/lietām. Backpacks Steam acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Pārdodu Genuine Dread Knot, pretī vēlos bill/citus piedāvājumus. Protams, varat arī izteikt piedāvājumus par citām cepurēm/lietām. Backpacks Steam acc genuine knotu un geisha boy var diezgan īzi nopirkt pa 4riem kejiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamlv. Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 genuine knotu un geisha boy var diezgan īzi nopirkt pa 4riem kejiem! tikko savējo pārdevu par bills hatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 (edited) apini, ko tad tu tā? tu tak treideris ar stāžu un uz tādu uzrāvies aj, tas ir bills hat's, bija poh.. Tomēr likās latvietis, bet izrādās čmo nafig viņu neizbano no foruma Edited March 25, 2011 by ap1n1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 tikko savējo pārdevu par bills hatu nu nu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Es tak jums teicu, ka vajag viņu nah izbanot no šeienes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamlv. Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Es tak jums teicu, ka vajag viņu nah izbanot no šeienes. bļa nahuj mani? varbūt tas biji tu kurš viņu appisa? Tev ir kādi pierādijumi ka esmu kādu appisis? Vai kādam kautko nozadzis? Ej izaudzē smadzenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 bļa nahuj mani? varbūt tas biji tu kurš viņu appisa? Tev ir kādi pierādijumi ka esmu kādu appisis? Vai kādam kautko nozadzis? Ej izaudzē smadzenes mirsti pajobka. Par tevi 4 purni sūdzās.. ar to pietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamlv. Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 (edited) mirsti pajobka. Par tevi 4 purni sūdzās.. ar to pietiek. par mani? tu lohs esi? Pisi** dirs* bomz*, iedod pierādijumus dauni Edited March 25, 2011 by dreamlv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now