Jump to content
GIGN Forum

Nepieciešama Jūsu Palīdzība Bakalaura Darbam


meibla
 Share

Recommended Posts

Kaut kā interesants piegājiens tavai aptaujai. Sākumā domu kliedējoši jautājumi, vēlāk ar pirmajiem jautājumiem nesaistīti jautājumi.

Pieļauju, ka mācies PR vai kaut ko saistītu ar personāla atlasi. Kas ir tava bakalaura vadītājs/vadītāja. Var atbildēt PM! :)

Link to comment
Share on other sites

Nekā personīga, bet man ir visai spēcīgas aizdomas, ka no šīs aptaujas nav nekādas jēgas. :) Patiesībā, ja jums profesori kaut ko sajēdz no socioloģijas, šis tev varētu krietni palīdzēt neizgāzties.

Socioloģisko aptauju metodoloģijā ir tāda lieta, ko sauc par respondentu atlasi. Aptaujājot geimerus-padsmitgadniekus INTERNETA SPĒĻU KOMŪNĀ, tu nekādi neiegūsi datu punktus, no kuriem var ekstrapolēt jebkāda veida derīgu informāciju par sabiedrību kopumā (kaut vai ierobežotā vecuma vai dzimuma kategorijā).

Protams, ja vien pētījumu nesauc "interneta atkarība starp gign.lv interneta komūnas foruma spama sadaļas aktīvākajiem lasītājiem".

Savukārt, ja tavs vienīgais mērķis ir no kopuma atlasīt atkarīgos, tad es diezgan droši varu teikt, ka tu šeit nedabūsi statistiski nozīmīgu atkarīgo skaitu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...