Jump to content
GIGN Forum

Kreedz

Mirstīgais
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Kreedz's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Kreedz

    Nakts Riita Spams

    Bļin es skatos te visi pārvēršās par alkoholiķiem!
  2. Kreedz

    Nakts Riita Spams

    Alkahoļiks!! Mazāk dzert tev vajaga... Oooo ... rekur tieši par tevi dziesmiņa !
  3. Kreedz

    Nakts Riita Spams

    Čali es tev pievienotos labprāt ,bet rīt jāšauj uz skolu... Tev ir japieturās bišku ar to dzeršanu labi tas viss nebeigsies! A tev vispār rīt pašam nav jaiet uz darbu vai uz skolu ?
  4. Kreedz

    Nakts Riita Spams

    Labi es arī domāju pievienoties šai spēlēi. Nu vot sēžu tagad mājās un domāju vai es gribu gulēt itkā gribās itkā nē ,bet es saprotu ,ka man rīt vēl jāceļās 8:00 pat bišku agrāk ,lai nomazgātos paēstu un jabrauc uz skolu blin rīt vēl praktika un es ,bišku pārdomāju iet uz skolu un nezinu ko man vispār darīt iet / neiet - iet / neiet ..... FUCK !! Nezinu ko darīt ... Senči guļ , māsa guļ , pat kaķis guļ es vienīgais sev laužu galvu un gribu kaut ko ieēst!
  5. Kreedz

    Nokia 5230

    Man arī tāds pats telefons ,neko sliktu nevaru pateikt tikai visu labu. Nu vienīgais diezgan kluss piemēram priekš manis ... Nē mobilais ir okey nebūsi piečakarēts ja paņemsi.
  6. Es nepiekrītu macho rekur es esmu "jauniņais" gign'ā ,bet tomēr arī gribu piedalīties šajā turnīrā ,bet mani tā īsti neviens nezin no gign'a. Un es arī nevaru tā sadraudzēties ar iemītniekiem ,jo spēlēju csdm'ā un tur skaiti nav laika sarakstīties pa chatu kā piemēram pubā , pubā tu nomirsti parunā ar visiem parējiem un tā var sadraudzēties. Tākā labāk random. Vai arī tie ,kas var savākt teamu no 6 cilvēkiem vai 9 skatoties kāds turnīrs būs ,lai vāc. A tie ,kas grib vienkārši uzspēlēt (piemēram ,ka es) ,lai tos randomā samet. Ko teiksiet?
  7. Kreedz

    Gign 10x10

    Domāju gan ,ka varētu tādu uzstaisīt.
  8. Kreedz

    Gign 10x10

    Labdien cienijamā administrācija un protams lietotāji ! Un tā es neteiksim ,ka esmu baigi sen šeit gign'ā ,bet nu diezgan lielu laiciņu,un es tā padomāju un gribēju pajautāt vai administrācija negrib uzstaisīt tādu jautru pasākumu ,ka piemēram GIGN 10x10. Vecā skola pret jauno?? Ja uzstasītu es domāju tas būtu baigi jautri un piesaistītu kaut kādu aktivitāti ,vai vēl kaut ko. Vai arī uzstasīt old , new ,mid school un uzstasīt arī turnīru tādu ,kas tagad labāk spēlē - Old , New , Mid ? Ko teiksat?? Būtu arī forši ja administrācija arī spēlētu ,kaut gan zinu ,ka daudzi administrātori vairs nespēle CS'u un daudzi varbūt dažreiz ieet ,bet jau teiksim ,ka nemāk spēlēt ,bet tas jau nekas te jums nevajadzēs neko tādu pierādīt ,ka piemēram es esmu labākais vai vēl kautko - Vienkārši for fun uzšaut. Par balvām es arī domāju ,bet neko jēdzīgu neizdomāju ,vienīgais ,ka uzvarētājiem 10 cilvēkiem varētu iedod piemēram slotu(Reg.Nick) piemēram uz gadu vai uz visu laiku to ,lai domā pati administrācija. Piedodiet par kļūdām un nesakarīgiem teikumiem vienkārši neesmu gulējis jau 3 dienu var teikt un īsti tā neko nejēdzu! Ar cieņu - Kreedz.
  9. SlimyGuy +1 Man pašam Google Chrome un man arī vispirms bija tāda problēma ,bet nekas atradu tajā Control panel / Add or remove programs no turienes izdzēsu un viss prakačala!
  10. google.lv zinību māte -paskaties tur. Vēl viens jautājums priekškam tev mainīt ip? Droši vien vel viens kaut kāds sīkais ,kas spēlē ar [] jau visur ir norāvis bananu un tagad mainīs ip...
  11. Kreedz

    Iphone 4

    Man vispār IPhoni nepatīk!
  12. Tev jaiet laikam pie macho vai worm. Uzraksti viniem private.!
×
×
  • Create New...