worm Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Šeit rakstam savas idejas par TF2 turnīru. Informācija par šo topiku ir atrodama pirmajā lapā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 nevis turniirs, bet events. biezhi taadus esmu redzeejis - visi speelee tikai ar vienu klasi, piem, visi ar skautiem. zats cool! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 24, 2010 Author Report Share Posted September 24, 2010 nu es biju vairāk domājis par kādu turnīrveidīgu pasākumu... eventu var arī dajebkurā vakarā rīkot... pietiek iespamot stīma grupā kaut ko jēlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 2x2 ctf_bbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muppet Roller Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 nā, tad labāk, dodgeball Varētu kkādu 15 vs 15 soldier only (or smthng) Kko tādu, nevis ūber kruti nopietnu. Tad lai tie kas grib iet uz etf2l Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Jūs vispār zinat kas ir turnīrs? Turnīrs nav 15x15 dodgeball ar sollijiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Puberu mixi!! 1 zinošs cilvēciņš savāc ap sevi 5 purnus, tiek dots noteikts laiks, lai patrennētos un aidā. Nothing special, bet tomēr interesanti. Vai arī hailanderu mači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Foršāk būtu ik pa laikam eventus uzbliezt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 visi tikai ar vienu klasi nesanaaks, jo katram charam ir limits. tos vajag tad nonjemt uz eventa laiku. ja turniirs, tad kko liidziigu gign all star ieksh cs. visu safilmeet un odish lai taisa uuber kewl muuviju un raada pasaulei, taadeejaadi piesaistot aarzemniekus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muppet Roller Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 +Demetrius - ieskrien sienā +1 ap1n1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 1x1 bbal vai kautko lidzigu pro vs pub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ves?! Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Varbūt labāk Noteikts skaits cilvēku piesakas šim turnīram. Pēc pieteikšanās cilvēki ar izlozi tiek samesti pa komandām.Vienā komandā pa 5 cilvēkiem apm. Piemēram Es piesakos un mani iemet zaļajā komandā izlozes ceļā. Šādu ideju izmanto visādos sporta turnīros ir pieredzēts . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 5v5 ir par maz. nav fans. galjaa ir speeks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 1x1 ,jo man nav draugu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Es domaju mes esam draugi ;( taka varam 2x2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Ka eventu, vareetu engij vakaru. Tas ir tad, kad visi ir engiji un meigina ienemt punktus vai nosargat ar sentrijiem diezgan reciigi buutu, jo visu laiku jacelas tuvaak un tuvaak, lai ienemtu pretinieka punktu. Fun ir garanteets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 diezgan reciigi buutu, jo visu laiku jacelas tuvaak un tuvaak, lai ienemtu pretinieka punktu. Fun ir garanteets Tikai un vienīgi uz KOTH kartēm, jo pārējās kartēs situācija būtu bezjēdzīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Dominixa variants ir OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Nu, protams, ņemot vērā, ka tie 5 cilvēki nav spēlējuši nevienā sezonā nevienā līgā ( 5 ir tāds noteiktais minimums, jo parasti spēlē 6v6, TB var pieteikt arī vairāk cilvēku, kā rezervi etc. ). Kā arī šiem spēlētājiem būtu tāds neliels stundu skaits GIGN serverī jānospēlē, kas arī varētu serveri popularizēt. Tad būtu tiešām interesanti palūrēt kādi talanti mums te spēlē. Ar organizēšanos nezinu, varētu asistēt, bet uzņemties ko tādu novadīt es personīgi nevarētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Mani apgaismoja. Dominixa variants sūkā, vaig 2x2 bballu !!!!!!! deg ir dievs !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 DominiX, labāk pasaki kādu, izņemot sevi, kurš vēlētos uzņemties vadīt pilnīgu puberu komandu? Tas nav vienas dienas darbs, lai viņiem iestāstītu kautvai. Un, domāju, ka neviens īpaši zinoš cilvēks neuzņemsies to darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 (edited) Es esmu par 6v6! Gignā ir dafiga spēlētāji, kas savā starpā varētu uzorganizēt komandas un ja kopsummā iznāktu kādas 6-8 komandas turnīrs jau būtu vairāk kā intersants... Varētu darīt tā, ka uztaisa topiku kur visi uz tf2 turnīru gatavie dalībnieki piesakās, un tad worm ar spiti sveču gaismā izlozē komandas. Respektīvi sanāktu tā, ka nebūtu, ka piesakās viena nenormāli stipra komanda, kura visus iznesīs... Jāpiedomā par to klašu sadalījumu, jo katras jau grib spēlēt ar savu klasi. Tādēļ es pieļauju domu, ka izlozētās komandas draudzīgi savā starpā sadala klases, kas ar ko labāks nevis kas kam patīk! Var jau arī brūtāli vienkārši to izdarīt piesakās komandas sešu spēlētāju sastāvā un randomā izvēlās klases un ņem dalību turnīrā, sūdīgākais ir tas, ka liela daļa gigneru nemaz tā īsti nav spēlējuši 6v6 spēles. Tas nozīmē ka pietiksies komandas kas to 6v6 spēlē kopā ikdienā un iznesīs parastos gignerus. Tomēr mēs vēlamies kaut kādu fanu! Kā arī ieteiktu uztaisīt tā lai komandas kurām jāspēlē vienai pret otru pašas savā starpā norunā spēles laiku un dienu, jo paši saprotiet kā visiem ir ar darbiem! p.s. Es nezinu tādi kas uzskata šo par kaut kādu etf2l turnīriem līdzīgu pasākumu var uzreiz paraut ratā... Es personīgi pofigā vadītu puberu komandu, un man būtu pajāt vai esmu pirmais vai pēdējais turnīrā... Cmon! Edited September 24, 2010 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Varētu darīt tā, ka uztaisa topiku kur visi uz tf2 turnīru gatavie dalībnieki piesakās, un tad worm ar spiti sveču gaismā izlozē komandas. Respektīvi sanāktu tā, ka nebūtu, ka piesakās viena nenormāli stipra komanda, kura visus iznesīs... Jāpiedomā par to klašu sadalījumu, jo katras jau grib spēlēt ar savu klasi. Tādēļ es pieļauju domu, ka izlozētās komandas draudzīgi savā starpā sadala klases, kas ar ko labāks nevis kas kam patīk! Var jau arī brūtāli vienkārši to izdarīt piesakās komandas sešu spēlētāju sastāvā un ņem dalību turnīrā, sūdīgākais ir tas, ka liela daļa gigneru nemaz tā īsti nav spēlējuši 6v6 spēles. Tas nozīmē ka pietiksies komandas kas to 6v6 spēlē kopā ikdienā un iznesīs parastos gignerus. Tomēr mēs vēlamies kaut kādu fanu! Kā arī ieteiktu uztaisīt tā lai komandas kurām jāspēlē vienai pret otru pašas savā starpā norunā spēles laiku un dienu, jo paši saprotiet kā visiem ir ar darbiem! Piekrītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Varētu darīt tā, ka uztaisa topiku kur visi uz tf2 turnīru gatavie dalībnieki piesakās, un tad worm ar spiti sveču gaismā izlozē komandas. Respektīvi sanāktu tā, ka nebūtu, ka piesakās viena nenormāli stipra komanda, kura visus iznesīs... Jāpiedomā par to klašu sadalījumu, jo katras jau grib spēlēt ar savu klasi. Tādēļ es pieļauju domu, ka izlozētās komandas draudzīgi savā starpā sadala klases, kas ar ko labāks nevis kas kam patīk! Var jau arī brūtāli vienkārši to izdarīt piesakās komandas sešu spēlētāju sastāvā un randomā izvēlās klases un ņem dalību turnīrā, sūdīgākais ir tas, ka liela daļa gigneru nemaz tā īsti nav spēlējuši 6v6 spēles. Tas nozīmē ka pietiksies komandas kas to 6v6 spēlē kopā ikdienā un iznesīs parastos gignerus. Tomēr mēs vēlamies kaut kādu fanu! Kā arī ieteiktu uztaisīt tā lai komandas kurām jāspēlē vienai pret otru pašas savā starpā norunā spēles laiku un dienu, jo paši saprotiet kā visiem ir ar darbiem! p.s. Es nezinu tādi kas uzskata šo par kaut kādu etf2l turnīriem līdzīgu pasākumu var uzreiz paraut ratā... Es personīgi pofigā vadītu puberu komandu, un man būtu pajāt vai esmu pirmais vai pēdējais turnīrā... Cmon! atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Lai visa mana ideja vēl labāk izdotos jāizvirza līderi, kuru komandās pieteikušies spēlētāji tiks ielozēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts