Jump to content
GIGN Forum

Pc Problēmu Pārzinātāji Sarosās


Nightmares^^
 Share

Recommended Posts

Čau.

Man te tāds gļuks, ka diezgan bieži pakarās kompis, ir tāda skaņa "klikt" no cietā izklausās skan, un tad viss nokarās. Pēc restarta reizēm pakarās jau lādējot windu, atkal tas"klikt" un tālāk neiet. Šad tad gan iet bez problēmām, domāju, ka vainīgs windows, pārinstalēju kompi, no sākuma gāja kā smērēts, bet pēc dažām dienām atkal sākās tas pats joks. Es gribētu zināt kur ir vaina, vai točna cietnis taisās nosprāgt? Ja tā, tad palūgšu variantus, kur dabūt lētu un kvalitatīvu cieto. Mož Liepājā kādam mētājās vismaz 120Gb cietais, nopirkšu pa saprātīgu cenu līdz 20Ls. Izskatīšu dažādus piedāvājumus.

Paldies, ceru uz atsaucību.

Link to comment
Share on other sites

Es gan gribēju pārliecināties, ka vaina ir pašā cietajā, jo kāpēc, piemēram tagad viss strādā kā nākas un kāpēc citreiz nokarās neko nedarot... Vai tad nav tā, ka, ja ir sapists, tad neiet un viss, nevis mistiski pats izdomā, kad strādāt, kad ne... nav jau MI ^_^

Link to comment
Share on other sites

Bija tādi pati problēma, bet man iedegās zilais ekrāns pēc klikša, tas bija pirms diviem gadiem, tipa remontā teica, ka cietais nodega. Nu, tipa kaut ko pačiņija un pēc nedēļām 2 atkal tas pats. Aiznesu uz servisu un lika nomainīt visu mātes plati. Ok, pasūtiju jaunu un tagad jau līdz šim bez problēmām.

Link to comment
Share on other sites

Tas klik klik ne vienmēr ir saistīts ar sliktu disku. Cik zinu, tad šitāds joks ir samsung diskiem un tas ir diezgan normāli. Sūdīgāk ir, ja ir klik klik klik klik klik klik... :) Reāli iesaku nočekot S.M.A.R.T informāciju... uzliec HDTune un apskaties vai kaut kur nerādās "sliktas" ziņas :)

Link to comment
Share on other sites

Hmm, es atslēdzu automātisko kaspersky updeitu, un viss iet štokos, lai gan pirms tam 4x nācās restartēt datoru.

Un man laikam tiešām ir 320 GB samsung cietais. And one more thing, tā kā es pasūtīju ārējo cietni, vai tas ir iespējams, ka viņš tiek izmantots kā galvenais (vienīgais), un uzcept uz viņa XP, piemēram?

Tā, rakstu 3. reizi, jo pa šo laiku uzmetās 2 freezi :D

Uzliku HD Tune, sadaļā health viss ir ok, izņemot to, ka ir 3 unstable sectors, tad uzliku error scan, 1/20 kkur pārbaudīja, kad atskanēja ''klikt-klikt'' un kārtējais freezs. Tātad, vai ir kāda iespēja izglābt manu cietni?

Edited by Muffy
Link to comment
Share on other sites

Ja cietnis fiziski saka klikt tad ātrāk vai vēlāk viņš nomirs, varbūt pēc nedēļas, varbūt pēc pusgada, pats mēneša sākumā paņēmu samsung f3 500gb pa 28ls, nezinu kā tev tur Liepājā, bet gan jau, ka cena stipri neatšķirsies.

Link to comment
Share on other sites

tas ir normāli... btw iekopē skrīnu no hdtune... iespējams ka viņš vienkārši melo... man rāda arī relocated sektorus, bet attiecīgi es skatos ka man diskam temperatūra nepareiza rādās... tas nozīmē ka smart informācija nav korekti nolasīta

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...