Jump to content
GIGN Forum

Konkurs


ProgrEs1ve
 Share

Recommended Posts

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jums skatos visiem taa interese.

nu labi skataties, bet ja kads man atsutis PM kaut vienu no sitadiem veidiem Konkursa 3 vieta bus Automastiski SLegta.

1. variants: "Pa nopietno"

1) Svaiga elpa - pirms sāc skūpstīt partneri, pārliecinies vai Tev ir svaiga elpa. Ja pirms tikšanās esi ieturējis maltīti, vēlams iztīrīt zobus vai apēst košļājamo gumiju. Košļājamo gumiju nav ieteicams lietot mirkli pirms skūpsta vai skūpsta laikā, jo tas var traucēt partnerim un mazināt baudu.

2) Skūpsties tikai tad, ja vēlies - Skūpsts pret paša gribu bieži vien rada diskomfortu un var pat iedarboties negatīvā veidā, tādēļ skūpsti otru cilvēku tikai tad, ja patiešām to vēlies.

3) Tuvība ar partneri - Tuvinot seju partnera sejai, nedaudz pieliec galvu. Ja tu redzi, uz kuru pusi galvu liec tavs partneris, noliec savu galvu pretējā virzienā. Nesteidzies, nesaspringsti - izbaudi partnera tuvību, izbaudi tā silto elpu.

4) Acis - Skūpstot partneri, svarīgs ir acu kontakts. Pirms jūsu lūpas saskaras, aizver acis. Dažiem cilvēkiem skūpstoties patīk turēt acis vaļā. Taču, ja tev nav zināms, kā labāk patīk tavam partnerim, katram gadījumam piever acis. Atvērtas acis liecina par partnera nedrošību, bet aizvērtas nozīmē, ka partneris šo skūpstu izbauda.

5) Mute - Ja gatavojies kaislīgam skūpstam, turi muti puspavērtu un tuvojies partnerim. Neaizturi elpu! Elpo caur degunu. Kad jūsu lūpas saskaras, maigi piespied savu muti partnera lūpām. Ja vēlies, vari izdarīt ar lūpām lēnas, apļveida kustības, bet vari arī to nedarīt.

6) Ļauj vaļu mēlei - Nav noteiktu kustību vai paņēmienu, kādā veidā skūpsta laikā pielietot mēli. Tiklīdz jūsu lūpas saskaras, lēnām tiecies pēc partnera mēles, sajūti un izbaudi to. Nedomā un nesaspringsti par to, ka kaut ko dari ne tā kā vajag - katrs skūpsts ir savāds un unikāls. Atslābinies un izbaudi to!

Ja skūpsts būs simbolisks ("buča"), tad savelc lūpas "bantītē" un tuvini tās partnera lūpām. Tiklīdz tās saskaras, attālinies, jo skūpsts ir galā. Skūpsta laikā turot lūpas cieši aizvērtas, tu partnerim liec saprast, ka tālāk iet tu nevēlies. Šāda veida skūpsts ir ļoti piemērots arī atvadoties vai satiekoties, vai arī pašā pirmajā reizē, ja tu jūties ļoti nervozs.

2. variants: "Humorā"

1. solis: Elpa un tīrība - pirms grasies skūpstīt partneri, pārliecinies, vai starp zobiem nav iesprūdis vakardienas šašliks un marinētie sīpoli, jo tas draudzenei varētu arī nepatikt. Tāpat, ja apkārt nav kritušo, kas nav izturējuši nākošā rīta "peregaru", kas nāk no Tavas mutes, uzskati, ka tava elpa ir atbilstoša, lai varētu skūpstīt partneri. Pirms skūpsta, pārliecinies, vai esi tīrs un kārtīgs. Partnerim neredzot, centies ar mēli aizsniegt deguna galu. Tagad Tu esi gatavs doties uz 2. soli;

2. solis: Tuvība ar partneri - Lēnām un neuzkrītoši, baleta solī tipinādams, tuvojies partnerim, bet necenties nobiedēt. Sirdstrieka un šoks - tas varētu nebūt īpaši romantiski. Kad esi nonācis tuvu partnerim... Nē, nesāc izģērbties, Tu esi nonācis tikai līdz 3. solim;

3. solis: Acis - Aizver acis, un sāc griezties uz riņķi. Kad galva būs sareibusi, sāc ar rokām taustīties un meklēt partneri, bet never acis vaļā, jo tad skūpsts nebūs romantisks. Ja nespēj partneri atrast, vai viņš neatbild uz "Mīļā, kur Tu esi?", tad sāciet griezties no sākuma. Ja abi partneri nespēj viens otru atrast stundas laikā, atļauts ir paņemt tehnisko pārtraukumu, lai izstrādātu pareizo stratēģiju, kā atrast savu partneri.

4. solis: Pierē puns - Lēnām liec savu galvu tuvāk partnera galvai, bet necenties sasisties ar pierēm, tas var beigties ar punu pierē un radīt halucionācijas. Ja esi izlasījis drošības noteikumus, izgājis pirmās palīdzības kursus un esi drošs, ka skūpsta laikā neviens necietīs, tuvini savu seju partnera sejai, nedaudz pieliec galvu. Ja tu redzi, ka partneris lēnām aizmieg vai krīt zemē, centies krist līdzi un neliec partnerim justies neērti. Tomēr, vēlams palikt modriem, jo, iespējams, ja netiksiet traumēti, var sekot arī skūpsts, par ko vairāk 5. solī;

5. solis: Skūpsts - "Mīļais, varbūt ejam gulēt? Es negribu..."

3. variants: "Franču buča"

Gluži kā bērnībā rādījām mēli klases meitenēm, kuras mums likās simpātiskas, tā arī tagad, izbāžam mēli un tuvojamies partnerim. Ja partneris sāk bēgt, skrienam pakaļ, bet turam mēli izbāztu, jo tas var maldināt partneri par mūsu nodomiem. Ja partneris pakļaujas un rāda mēli pretī, tas nozīmē, ka varat satuvināt savas mēles kopā.

1. variants: Ja vēlaties palikt mūžīgi kopā, sasieniet savas mēles ar dubulto makšķernieku mezglu;

2. variants: Ja vēlies šo skūpstu padarīt kaislīgāku, iekod partnerim mēlē. Nesajauc savu mēli ar partnera mēli un mēģini to nenokost pavisam. Ja visu dienu esi domājis par to, kā pārnākot mājās gardi ēdīsi, varbūt labāk izlaid šo soli.

4. variants: "Pārsteigums"

Ar skūpstu Tu vari pārsteigt savu partneri, kad viņš guļ gultā vai pludmalē, aizmidzis vai tāpat vien pievērtām acīm. Klusi piezodzies viņam klāt un sniedz viņam nelielu, ļoti maigu skūpstu uz lūpām. Centies partneri nenobiedēt, savādāk, viņš ceļoties augšā var nejauši izsist Tavus priekšējos zobus. Pensijas vecumā tie varētu būt arī tavi pēdējie zobi, esi uzmanīgs! Varbūt tas nebūtu tik slikti... Turpmāk, skūpstot partneri varētu ar mēli skaitīt partnera zobus un smaidot konstatēt, ka tomēr šie pēdējie zobi vietā nav izauguši.

Link to comment
Share on other sites

120ls ir daudz par lielu summa priekš ~30-60min darba šāda.

Labāk būtu sadalīkjuši to naudu 5 daļās un ik pa 3-4 mēnešiem kaut ko tādu taisījuši, nevis ik pa trim gadiem.

Arī 25ls dēļ (it sevišķi, ja cilvēki zinātu, ka to naudu 100% saņems) būtu uzrakstījuši pietiekami labas lietas.

Pats nepamanīju šo topiku, tāpēc neko neuzrakstīju, bet nu tik labs variants kā pikaso tāpat nebūtu sanācis.

Apsveicu uzvarētājus (man skauž :D)

Link to comment
Share on other sites

Jāpiekrīt cūkai. Varbūt vēl ideja par šādu konkursu būtu daudz maz pieņemama, bet kāpēc to jāuctic rīkot bariņam krievu, kuri pat nevar uzrakstīt gramatiski pareizu tekstu un aicinājumā piedalīties iekļauj savas slimās fantāzijas par bakstīšanu acīs vai vēl sazin ko. Trakākais ir tas, ka izdomāja konkursu likt šeit, un par spīti 200Ls balvu fondam savāca tik mazu dalībnieku skaitu, ka pat nav kam dot trešo vietu. Nav jau brīnums, ka izlasot tavu tekstu, neviens neticēja, ka tas ir īsts konkurss. Kā arī 120Ls par 20min darbu.... Tiešām sviest.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...