Jump to content
GIGN Forum

Kekavas Menti Suka !


Dj_Stay
 Share

Recommended Posts

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No offense, bet nenormālu čugunu te lej, manuprāt. Uz priekšdienām zināsi - paliks 18, varēsu dzerstīsies. Nebūtu gājis pēc šmigas, viss būtu ok.. :D:superlol:

Un gribētu redzēt Tevi pret tiem 3 citiem.. :sparta:

P.S.

Un Tev vēl nāk prātā citus saukt par dauņiem?

Link to comment
Share on other sites

par to paskaidrošanu tas tik tā piedūriens, jo viņš arī ņem un skaidro atkārtoti :D lai gan jau pirmajā postā, ja iedziļinās var saprast kas un kā, neskatoties uz galīgu putru, kurā pat 1 komata nav.

Jā, arī par deklarētām dzīvesvietām utt., nebūsi deklarējies, arī iešķiebs sodakvīti.

Normāli nav, bet tā rīkoties tiesības ir.

Link to comment
Share on other sites

Vaidzēja musariem teikt ka tie pacani mēģināja piespiest tevi nopirkt heroīnu, pa to laiku tu būtu aizbēdzis kamēr viņus pārbauda.

Ja jau viņi tik ātri reaģēja uz to, ka pasei derīguma termiņš cauri, tad noreaģētu vēl ātrāk uz heroīnu :lol:

krč, vajadzēja teikt "pašol ti nahuj musar, ja drum n bass prodjusr :lol:"

Link to comment
Share on other sites

Kaut kaads sviests! Skatos, ka jums, principaa visiem, ir baigi labaas attieciibas ar likumsargiem. Vinji taadi un vinji shitaadi? Es taa iisti nesaprotu, par ko juus vinjus taa ieniistat, ko vinji nepareizu ir izdariijushi? Varbuut vaina nav mekleejama vinjos, bet gan juusos, par to neesat padomaajushi?

Link to comment
Share on other sites

Again saprotu vienu - kekavaa pilns ar durnjiem ieskaitot tevi. pat izskaidrot ne velna nevar. Otrkart ja nekludos tad pase var but nederiga cik ta tur dienas un nekas, vnk taisot jaunu tev bus jasamaksaa drusku vairak. Treshkart no kurienes tie 3 keksi var zinat kad tev beidzas pasei deriguma terminsh? Ceturtkart - leave t3h internetz until 18...

Link to comment
Share on other sites

Vaina tāda kad viņus tiktiešām vajadzētu tuvumā, viņu nav, bet kad tu ej pa ielu, viņi redz izdomā apstāties uzprasīt vārdu/uzvardu/pers.kodu un vel piepisties par kautkādiem sīkumiem, ko domāju mums 16-18gados nebūtu jāzin, jo skolā vissmaz nav tāda priekšmeta "Latvijas Likumdošana" un kā lai mēs tagad viņus iztudējam? :D tur tak ir nenormali daudz pantu, apakšpantu, iznēmumu un vel nezkādu sūdu, šaubos vai kāds ments, politiķis vai dajebkurš cits zin visus likumus ideali.

Dažreiz pat liekas ka musari nekad paši nav bijuši cilvēki...

rek dziesma viniem ^^

Edited by SuperBad
Link to comment
Share on other sites

Nu nezinu, manliekas, ka tas naids pret policiju ir tikai lielaakajai daljai tiinju un dazhiem citiem cilveekiem, kas nevar saskatiit ko pashi ir izdariijushi/dara nepareizu. Anglijaa mums te vispaar, praktiski visiem ir labas attieciibas ar policiju, viikendos uz ielas paali pat ar vinjiem forshi parunaat var un pajokot. Iznjemumi ir treninjteerpos "cool'ie dzheki", tiem arii naids pret policiju, tikai tapeec, ka vinjus censhas iegrozhot. Kam gan nepatiik briiviiba, ne? Nu nav jau taa, ka man pasham Latvijaa nav bijusi dariishana ar policiju. Kad biju holidejaa tad ar dareku vienaa baaraa dzeeraam. Es taadaa taarpaa biju, ka jau luuzu nost pie galdinja. Dareks tochna bija pasuutiijis dzeramo, kad apsargs teica, lai savaacot mani un ejot prom. Dareks normaali pasaka, ka izdzershot savu dzeramo un savaakshot mani. Apsargs tur saaka dirst, ka tagad jaiet prom. Dareks uz mutes nav kritis un saak striideeties, ka vinjsh pabeigs savu shmigu dzert! Tad jau tur nonaaca liidz kashkjim un apsargs nogaaza vinju zemee un panjeema pie riikles. Un naakamais ko teica dareks, man iespiedies ir atminjaa :) :"Nu, sit man, tu cuuka, re kur kameras ir!" Apsargs protams uzreiz novaacaas nost un izsauca policiju. Tad nu muus abus aizveda uz akmenju ielu 5, kur dabuujaam mazliet parakstiit. dareks veel ar tiem mentiem nevareeja kopiigu valodu atrast un kaut ko dirsaas :) A es? Normaali iztaastiiju, kas un kaa notika, iepuutu trubinjaa, kas paraadiija 3.7 promiles par ko abi ar mentu veel pasmeejaamies. Un tad mani aizveda uz maajaam, pie pashaam durviim. Es prasu, kas ar manu chomu. Un shie atbildeeja, ka japamaacaas mazliet uzvesties un pavadiis vinjsh sho nakti sutkaas. Principaa spilgts piemeers tam, kadas attieciibas rodas ar policiju, ja attieksme ir pareizaa! :)

Link to comment
Share on other sites

Izlasīju topika sākumu, bet ne pārējos postus.

Topika autor, a ko tu gribi? Pareizi izdarīja, ka sastādīja protokolu, jo cilvēks nedrīkst staigāt ar vecu pasi. Pašam ir jāseko līdzi tam, kad beidzas pase. Nesaprotu, par ko tu īsti raudi. Tas likums nav izdomāts tikko, tā kā vaino senčus.

Link to comment
Share on other sites

:D Vardu sakot man gadijas sadi ! Ejot uz veikalu pec smigas satiksu 3 personas kuras man vnk sakot ir zb un gribas, lai to4na nospragst ! Un kad saku tur ar viniem strideties + grustities piebrauc menti itka viss OK un prasa kipa datus es pasaki vardu uzvardu personas kodu ! Un vini parbauda Un bled tie kropli pasaka ka man ir 5 dienas veca pase Un sak pist galvu ka jabrauc uz iecirkni jaraksta protokols es saku "Bez sen4iem nefiga !" Pasauc sen4us uzrakstu protokolu un tgd jamaksa sods 25ls ! Vnk sakot OMG psc kur smadzene 5dienas veca pase ! Vnk psc kas notiek ar latvju ? O_O Aceros vel pirms 2 gadiem sedeju dzeru alinus un menti vnk sasveicinajas ! Vnk sakot LATVIA suck pedeja gada laika ! + Kursh izdomaja LAPK 186p. 1.d

Es vis` sapratu, kr4 pirms div` gad. (14 gadu vec.) varēja norm. sēd`, dzert al` un menti vienk` sasveicinājās, tagad psc pase 5 dien` veca un psc vnk kas notiek ar latvju?

Vnk sakot LATVIA suck pedeja gada laika.

Nez kad notika tas lūzums, ja divus gadus atpakaļ Tu varēji sēdēt dzer alu un menti vienkārši sasveicinājās, tagad piepišās par pasi, bet "Vnk sakot LATVIA suck pedeja gada laika ! "

Tad reāli sanāk, ka lūzums bija gadu atpakaļ. Iespējams, ka gadu atpakaļ Tu dzēri aliņu un menti vairs nesvaicinājās, psc nē? A tagad 16 gados (AR FCKING PASI KABATĀ) Tu ej uz veikalu pakaļ šmigai?

Vāks ne teksts :slap:

Link to comment
Share on other sites

OMG cik reizes var teikt :D Man piepisas cilveki kuriem man nav labas atiecibas !!!!!!!!!! Kad sakas kaut kas vairak par dirsanos garam brauca menti kuri pie manim un tiem trim 4aliem apstajas! Vini paprasija vardu/uzvardu/pers.kod es visu pasaku un izradas, ka man ir beigusies pases termins ! Nu es saprastu ka varetu pateikt, ka jaiziet atjaunot pasi un butu pateikushi, ka nakam reiz vaidzes maksat sodu...

P.S jonathan man nav tik liels naids ka tu doma vnk vini ierodas, kad vinus mazak vaig, bet kad to4na vaig vinus ne suda nevar dabut

Edited by Dj_Stay
Link to comment
Share on other sites

@jonathan, daudz par tiem pidariem dzirdēts, daudz redzēts, un ir zināma viņu pašu attieksme pret cilvēkiem, u.tt. Un tāpēc arī pārējiem cilvēkiem pret viņiem ir tāda attieksme.

@Dj_Stay, nakamreiz iedod musariem

, lai paklausās dziesmu. :lol: Edited by Gakh..
Link to comment
Share on other sites

Tagad policija tavu naudu nodzer kādā bārā. Buļa sūdi.

Tavu tekstu ir tik fucking grūti izburtot, ja kāds cits tā rakstītu, tu spētu izburtot? roflmao. Tev vajag latviešu valodas privātskolotāju!11!

btw es, kad gāju taisīt pasi, laikam bija kādi 16gadi un biju nokavējis, jau 15 gados pasi vajadzēja taisīt. Samaksāju latu, šķiet, soda naudas :D

Ar tevi gan ir savādāk.

Ā, un kur pie velna menti stājas un prasa dokumentus? Es savos 18 stāvu pie kādas bodes smēķējot, policija man vienkārši garām paiet, fuck, kāpēc neprasīja? Mums šajā galā tā policija šķietami mierīgāka..

Link to comment
Share on other sites

:D Man piepisas cilveki kuriem man nav labas atiecibas !!!!!!!!!! Kad sakas kaut kas vairak par dirsanos garam brauca menti kuri pie manim un tiem trim 4aliem apstajas! Vini paprasija vardu/uzvardu/pers.kod es visu pasaku un izradas, ka man ir beigusies pases termins ! Nu es saprastu ka varetu pateikt, ka jaiziet atjaunot pasi un butu pateikushi, ka nakam reiz vaidzes maksat sodu...

P.S jonathan man nav tik liels naids ka tu doma vnk vini ierodas, kad vinus mazak vaig, bet kad to4na vaig vinus ne suda nevar dabut

Paga, paga, tagad viss ir galīgi saputrojies. Tad tev līdzi bija 3 vai 4 ali?

Un tad sanāk, ka policija tev sastādija protokolu par to, ka tev bija beidzies termiņš alum? O_O

Riktīgi viss ir sajucis, vari sīkāk paskaidrot, pa punktiem, kā tas notika?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...