Zorg`s Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Sveiki, es visu laiku esmu mainījis savam datoram MAC adresi, kā rezultātā LTC man piešķīris jaunu IP, visu laiku mans IP sākas ar 95.68.x.x, bet vienu reizi uztrāpījos uz 84.237.x.x., par cik man ir vajadzīgs savādāks, tad kāda ir iespējamība un kā vispār to var izdarīt, lai mainītu savu IP uz 84.237.x.x, vai uz jebkuru citu, kura nesākas ar 95.68.x.x. Varbūt kāds gudrāks zinās un mācēs palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 gaidi kad nomainisies un ceri ka tiksi pie velamas adreses.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Tie pirmie cipari vaitad neapzīmēja tavu vietu Latvijā? lattelekomam, manuprāt tā bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 30, 2010 Author Report Share Posted August 30, 2010 Nu jā, bet man vienreiz pat patrāpījās pilnīgi savādāki tie cipari, savukārt rūterim pirmie cipari sākas ar 81.253.x.x, vai nav kāds veids, kā pēc konkrētas MAC adreses dabūt noteiktu (ar pirmajiem diviem cipariem saistītu) IP...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Tikai un vienīgi ar haļavas metodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Man ļoti bieži mainās IP un katru reizi savādākiem cipariem priekšā un beigās. To var arī izdarīt un uzzināt pie sava devēja. Viņi var tev izskaidrot kas? un ka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 latelekomam ir iedalita zonas, tapatas ka parejiem ISP'iem.. http://whois.nic.lv/lix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 30, 2010 Author Report Share Posted August 30, 2010 O, paldies, šis noderīgs, tad man rodas vēl kāds jautājums, par cik dažas MAC adreses patrāpās nederīgas, tad kā zināt, kura ies? (līdz šim zinu, ka pirmie 8 simboli atbild par ražotāju, par pārējiem nav ne jausmas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Izmanto šo tūli http://www.technitium.com/tmac/index.html priekš mac maiņas. Pats automātiski ģenerē derīgas mac adreses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 Tieši šo izmantoju, bet viņš ieģenerē vienalga nederīgas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now