kept Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Kā vispār var tērēt tur to naudu? tūnējot mašīnas un pērkot krutus ancukus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 katreiz, kad nošauj kādu vajag jaunas drēbes...tad lodes, bet tās neko nemaksā..bāri, bet tie ar lēti..vispār baigi lēni tērējās, bet pirkt var visu un visur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 āā, nu jā, bet tas ir tad, ja viņi ir paspējuši piefiksēt izskatu. Es nezinu, vai tas ir kaut kas baigi kruts, bet es priekš sevis atklāju tādu maziņu hint'u, respektīvi, tad kad poliči aptur par ātrumu, tad vnk, apstājos, pagaidu kad viņi izkāps no mašīnas un pēc tam padodu vagu, baigi ātri aizmukt tā ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 27, 2010 Author Report Share Posted August 27, 2010 Es nezinu, vai tas ir kaut kas baigi kruts, bet es priekš sevis atklāju tādu maziņu hint'u, respektīvi, tad kad poliči aptur par ātrumu, tad vnk, apstājos, pagaidu kad viņi izkāps no mašīnas un pēc tam padodu vagu, baigi ātri aizmukt tā ir. haha, šitā laba fīča! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 (edited) Njāā, arī izgāju Mafiju...un arī esmu vīlies par beigām.. Tāda nojauta, ka varētu būt nākotnē vēl kāda daļa, jo es īsti ensapratu kas tad tur beigās notika ar to Vito un Džouiju..mjaa :/ a tur pēc tam nav iespējams turpināt spēlēt..? Ārdīties pa pilsētu utt? Edited August 28, 2010 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 (edited) Kāds vispār pamanīja ka laikam 14. chaptera sākumā, kur bija jānovāc vecais opis Angelo, kas laistīja savas mājas pagalma mauriņu bija tās pašas 1. mafijas spēles beigas? edit: reku vēl vidiks http://www.youtube.com/watch?v=OiAojuTxJ6k Edited August 28, 2010 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 edit: reku vēl vidiks http://www.youtube.com/watch?v=OiAojuTxJ6k Neesmu tik liels Mafias fans, nebiju šito pamanījis..un neiznāju - tagad zinu! Interesanti..kāpēc tā? :? ūūn, kad iziet šito spēli tad tur beigas nav free play???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Spēlēju šobrīd, ir baigi laba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 ūūn, kad iziet šito spēli tad tur beigas nav free play???? Freeplaya oficiāli nav, bet gan jau būs kkāds mods vai kas. Tagad jau kkāds ir, bet tas esot baigā kaka. Un vispār neliekās, ka tur freeride būs baigi daudz, ko darīt. 1. mafijā vismaz bija ļoti interesantās bonus misijas par kurām deva arī stilīgus autiņus. te nekā. Spēle vispār daudz par īsu, daudz par vieglu un nobeigums arī pastulbs. Spēlēju uz medium, easy tad gan jau ar kājām spēlējot izietu. Misijas pārāk vienveidīgas. Tik grafika un fizika bija labi piestrādāta. Cik jums vispār pa visu spēli sanāca playboy žurnāliņus atrast? Spēli izgāju un beigās man liekas bija labi ja kādi 8-10. Un kas tie par otriem žurnāliem bija, neatceros nosaukumu sadaļai, bet ja nemaldos tad bija Wanted. No tiem pilnīgi 0 atrasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Beidziet mani kārdināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Ja kādam interesē, tad šeit var tikt pie freeplay... [ DOWNLOAD ] Ieinstalēšana: 1. atrarojam 2. ejam uz : ../Mafia2/PC/sds_en/gui un uztaisam backupu tam failam (vnk copy un paste, mazums, ja nu kaut kas gadās..) 3. iemetam tur atraroto failu 4. ieejam spēlē - The Story un tur zemāk būs Free Ride Garāžā ir labas mašīnas, bet man lielākā daļa nerādījās :/ Varbūt kāds var piedāvāt kaut ko labāku Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 31, 2010 Author Report Share Posted August 31, 2010 Negribas lai spēle ķeres un nav pilnveidīga, bet gribas uzspēlēt un atkal, žēl naudas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 BĻED NAHUJ VIŅŠ NOVĀCA TOMMYu ? Tātad es sestdien dabūšu dzelžus, bet vai ir kāds sakaras izņemot tommy ar MAFIA TCOLH? Es vienkārši esmu pieķēries 1 mafijai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 (edited) Izej pirmo mafiju, tad sapratīsi. EDIT: Vispār pat nav jāiziet pirmā daļa, lai saprastu kāpēc viņi viņu novāca. Joe visu lieliski paskaidroja. Vienkārši vajag klausīties. Edited August 31, 2010 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Ja Tu runā par to Free Ride, tad tur nav ko sabojāt...ja to aizvietojamo failu nokopē un ir iespēja iemest atpakaļ veco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Es esmu izgājis mafiju, tikai nesaprotu kāpēc tieši tas chalis no otrās mafijas viņu novāc... Nu vobšem, kad nokachashu otro daļu sapratīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Gribēju uzzināt vai kāds ir spēli palaidis uz nedaudz zemākiem settingiem kā minimum? Pašam priekš minimums viss der bet video karte ir 7300 GT nVIDIA. bet prasīta 8 sērijas. Vai mana karte pavilks spēli,jo gribētos notestēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 ja jau prasa 8.sēriju, tad visticamāk dēļ tā, ka vajag kaut kādus Shaderus vai vēl kaut ko. Tā ka stipri šaubos vai palaidīsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 nu shadreis minimālajās bija 3.0 un man ir 3.0... arī directx9 atbalsta.. MB kartei arī gana (256)... viss kas atšķiras ir cipariņš pie modeļa... bet negribu iegrābties velkot spēli, čakarēties ar instalāciju un beigās saprast, ka nav lemts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted September 2, 2010 Author Report Share Posted September 2, 2010 Free Ride, tad tur nav ko sabojāt...ja to aizvietojamo failu nokopē un ir iespēja iemest atpakaļ veco. Nē, nē. Par pašu spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 viss jau nav no v-kartes atkarīgs... kāds CPU, RAM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now