maverick Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Vot to es saucu par atkariibu! Kaa vispaar var tik ilgi pie cs noseedeet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 nemiiz, atkariiba mums visiem ir kapeec, tad ikviens no mums katru vakaru atgriezas cs areenaa? kapeec? ja ir tik daudz burviigu lietu ko veikt shajaa skaistajaa dziivee es atziistu, ka esmu zinamaa meeraa atkariigs no cs, bet censhos kontroleet sho atkariibu (nespeeleeju pa 5h dienaa). es nenozeeloju, ka speeleeju cs bet vai cs vareetu saukt par dziivesveidu? vareet jau vareetu, bet tas nav mans dziivesveids... vismaz ne shinii dziivee Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 iisti nevar saskatiit cik tur ir stundas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 7h 6min ! es vienreiz redzeeju, ka speedys bija speeleejis ~10h Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 es pats man liekas pirms kāda mēneša nobombīju 7-8h vienā dienā. Bet tā reti gadās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 man peec ~2 ar pusi stundaam jau slikti paliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Tas ka kuram. Es piemeram, ar masas viru ~1. gadu atpakalj, divata nospeeljam no vietas ~50 h DOLE's serveri, bet tad tik tiesham bija atkariba. p.s: un kad bija tuksh serveri, tad divata lekajam un taisijam prikolus, pat izdevas pashiem (tolaik) mape cs_bank izlekt uz griestiem, virs tas trubas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ja jus paspeletu bez miega vel cik tur h nokristu uz zemes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Kad saku spelet CS mans rekords bija no 10 rita lidz 11 vakaraa bet tad es biju loti atkarigs visu laiku tikai CS CS bet tagad jau kad gribas aizeju paspelet bet ja parak ilgi speleju galva vienmer sap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 pubaa tik ilgi nospeeleet ir kkas diez gan gruuts prieksh manis.. bet cw speeleet var ljoti daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Man cw aatri noriebaas, jo nebija taada speele, kuraa siikie urljiki nesaaktu iideet - chiter chiter, pa60l n4huj chiti virubi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rembo Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ai tak pie kompisha dazhas speeles deelj ir atseedeetas 42 stundas no vietas, arii tikai tadeelj, jo nekaa labaaka nebija ko dariit ... manupraat, daudzi atrodas pie pc nevis deelj atkariibas, bet vienkarshi liekaa laika pavadiishana ar nelielu mentalo baudu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ai tak pie kompisha dazhas speeles deelj ir atseedeetas 42 stundas no vietas, arii tikai tadeelj, jo nekaa labaaka nebija ko dariit ... manupraat, daudzi atrodas pie pc nevis deelj atkariibas, bet vienkarshi liekaa laika pavadiishana ar nelielu mentalo baudu... tici man vienmeer ir labaaks veids kaa pavadiit briivo laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ai tak pie kompisha dazhas speeles deelj ir atseedeetas 42 stundas no vietas, arii tikai tadeelj, jo nekaa labaaka nebija ko dariit ... manupraat, daudzi atrodas pie pc nevis deelj atkariibas, bet vienkarshi liekaa laika pavadiishana ar nelielu mentalo baudu... Ja godigi piekritu tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Jā, piemēram onkulis allworth avatarā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rembo Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 vienmeer nav gan...it iipashi, ja skataamies no mentalaaas baudas, nevis noderiguma dziivee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 kas ir mentaalaa bauda? btw, man nav ko dariit, ko juus ieteiktu? ko vareetu padariit 22:14 rudeniigaa naktii maajaas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 paspeeleet monopolu ar kaadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
emcee Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Neizejot no servera es reiz nospēlēju ~1 h. Ilgāk nevaru izturēt. Esmu lāāme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now