Jump to content
GIGN Forum

Gulbis


macho
 Share

Recommended Posts

Pret pāri pa 100. raketi izspiesta uzvara nav nekas iedvesmojošs, bet nu labi, ka vismaz tā. Tālāk atkal nāk pretī Dolgijs, ka šogad ir ne mazāk iepriecinošs pretinieks kā topa pirmā desmitnieka kuiļi.

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Nadāls pamanījies zaudēt Almagro, tā kā ļoti gribētos cerēt uz veiksmi un ticu, ka pirmais ATP 500 tituls nav neiespējams, lai gan pretī nāk trakais, lēkājošais japānis. Nu katrā ziņā interesantas brīvdienas garantētas.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Šodien, 13. aprīlī, ap 14.00 spēle 1. kārtā Romas 1000 turnīrā pret kolumbieti Alehandro Fallu (ATP 73.). Video tiešraides nebūs. Pretinieks šogad uzspējis vinnēt poli Janoviču (ATP 24.), kā arī somu Jarko Nieminenu (ATP 51.), pārējās uzvaras diez gan nenozīmīgas. Pēdējā savstarpējā tikšanās Delrejbīčā 2012. gadā, kur Ernestam pārliecinoša uzvara (6:4 un 6:1). Gulbim jāaizstāv 115 punkti, kur pirmā uzvara dotu 45.

Uzvaras gadījumā 2. kārtā pretī nāk francūzis, kurš rangā 85. vietā un ne ar ko spīdošu nav izcēlies. Uzvaras gadījumā būtu nopelnīti jau 90 punkti. 3. kārtā, visticamāk, pretī nāktu Ferers (ATP 5.), kas šogad uz māla spēlē stabili veiksmīgi un noteikti nav parocīgākais un vēlamākais pretinieks latvietim. Pasapņojot var tikt arī līdz Džokovičam, kurš veiksmes gadījumā viņu sagaidīs 1/4 finālā.

Lielas pārmaiņas rangā šis turnīrs neviesīs, taču jāatceras, ka Gulbim šogad ir cerības iekļūt gada fināla turnīrā Londonā (iekļūst labākie 8), kur pagaidām Ernestam 12. vieta, taču 2 uzvaras Romā ļautu apdzīt tur jau zaudējušo ukraini Aleksandru Dolgopolovu (ATP 21.), taču 3. kārtas pārvarēšana dotu 180 punktus, kas ļautu pacelties jau uz 9. vai 10. vietu (atkarīgs no tā, kā nospēlēs serbs Čiličs (ATP 27.).

Lai izdodas!

Game, set, match! Gulbis!

Edited by bacard
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...