Jesus Shuttlesworth Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Sveiki! Vai kads varetu palidzet ar pluginu? Ir it ka uzlikt plugins,ka mainas dienas automatiski...bet nekas nenotiek! Vajadzetu but sadi bet nav Varbut kads var iedot dienu pluginu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 kaa sauc pluginu ? es tiko meginaju tikt gala ar mapcikliem, kadus 5 pluginus izmeginaju un negaja lidz es atradu vienu, piemirsu ka sauc, bija kkas ar time (obviusly) pachekoshu serveri kkad ieposteshu ka sauca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) Nau viņam tāds plugins,viņš dirš ka viņam ir un neiet,tāds plugins vai vispār ir atsevišķs,un ja ir tad šie ir paštaisītie plugini,kurus tev nedabūt par brīvu.Dirsējs tāds,esot viņam tāds plugins,bet neejot,aha,kātad. Edited August 18, 2010 by kas tad2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesus Shuttlesworth Posted August 18, 2010 Author Report Share Posted August 18, 2010 Neko es nedirš*! Man ir uzlikts plugins kura ir 15 dienas(parastas +emo,sparta,lav) bet visu laiku rada tikai Free Day Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 nu tad paradi visus konfigus un failus kas tev ir (aplodo amxx) rofl chali, iemacies vienu, ja tu nerunaa, neviens tev arii palidzet nevar, pasaki man vienu, ka lai pie velna mes zinam kapec tev neiet ja tu pat fakinos log failus neesi paradijis, huh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Tas, kas ir redzams bildē, ir manis veidota JBExtreme modifikācija. Tavs atsevišķais plugins, iespējams, nodrošina to, ko stāsti, bet tikai iespējams. Diemžēl es savai modifikācijai esmu pakāsis source (source ir, bet no kkādas pirmās modifikācijas), un .amxx failu nedošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) sLIDe, tevis veidotajā modifikācijā, CT raunda sākumā balso par nākošo dienu, dienas mainās kādā konkrētā secībā vai randomā tiek izvēlētā nākošā diena ? edit: @sLIDe, skaidrs, paldies. Edited August 18, 2010 by DeimoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Dienas tiek izvēlētas randomā, protams, nav iespējams, ka viena diena ir divreiz pēc kārtās, vai arī piemēram day1, day2, day1, day2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts