Dr. Pain Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 briles uz vienu pusi pacs uz otru pusi... man shkjiet, ka EDDam nav briljlju ... ko nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ai ai fatality, idiotu jau nu tēlot nevajag. Ja nemaaki neko pateikt eddam pretī, tad labāk nesaki. EDD man kaut kā slikta aizdoma ir ka tu ar WH skatījies. Jo bez wh tur uz a2 varēja piefiksēt ka tur ir 3 - divus varēja sākumā redzēt un trešais pēc tam atnāca. Bet nu ja džeks pats par sevi nemāk pastāvēt, tikai braukt virsū kā tāds kūls sīkais, tad ko es te daudz runāšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 (edited) da blee ja ir pars sharaas tad uzreiz ir wh...da jus visi esat mudaki...kar4 man ir poh uz to ban....lai jau jums vinhs stav banliste...tu doma ka neienaaksu ar citu nick... !? tici man ienaakshu...un nebija man nekaads wh...un vispar jus man esat jau besiiijushi no pirmas dienas kad paradiijas GIGN....blee pie PC ir blatot viegli...bet es vispar brinos kaa jus vel esat uz shitas pasaules.... Es nebuushu no tiem kursh ies jums laiziit dirsu...dalbajobi !!! Edited October 23, 2005 by Fatal1ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 nu blood... mees taksh neesam vainiigi, ka esi no liepaajas... taapeec jau nevajag uzreiz buut niknam uz visu pasauli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 DR.paine...ko tu tur murgo...prechom te vainigs...blee EDD bija uz turniiru atbraucis...mes vinu taka mazo izdrazam D hahahah bet tas bija sen...bet tagad es domaaju ka vispar ar aizvertaam aciim !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 lol, es tikko apjeedzu, ka farality tomeer melo... es gan nezinu, vai par chiitiem, bet par savu atrashanaas vietu gan (un ja jau melo par vienu, tad par otru arii gan jau)... Visiem taksh ir zinaams, ka liepaajaa nav interneta... tur taksh ir lauki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 Dr.paine...cik tev gadi tu losi...ja nezini...tad blee no Riigas daudz parvaacas uz Liepaaju jo tajos Lielaajos laukos nav ko loviit... !!! un es redzu ka tev domaashana ir 13gadus vecam pushelim !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 nu vareetu iemaaciities izteikties, bet tas taa... Katraa zinjaa, es tikai pasaku visiem zinaamus faktus... prasi, kam gribi... p.s. un es gaidiiju, ka pastaastiisi "Ble, tu pimpi... atbrauksi uz liepaaju, pa muti dabuusi" utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 Vienkarsh...chau...tev smaddzenes ir kaa manam kakim !!!! es domaaju ka pat vel mazaakas !! s`yaa LOSHAARA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 s`yaa LOSHAARA !!! tas bija uzaicinaajums uz liepaaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 ja veelies tad jaa... sagaidiishu ar pirmo exspresi... + ar rozeem krutos gign adminus.. kaa nu bez taa! gl & hf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haiduk Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 veciit man ir austinas pa 130 ls !!! bet tavas domas paliek tavas...gaidiisim ko teiks citi !!! tev var buut austinjas pa 0,50 sant! ja tu to lietu pieproti, tad austinjaam nav nekaada sķirba! Jaa citaam ir auk6injas izteiktaakas, citiem Zemaaka taa frekvence, bet kaadu 1h paspeelejis pieradiisi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 te vispār derētu foršais teiciens "JASNA!!!!1". lieki teikt, laikam, ka Liepājā uz nekādu turnīru neesmu bijis, tā ka par manis izdrāšanu fatalitijs var vien sapņot. šķiet, pretējā dzimuma pārstāves šo neinteresē. ko vēl var piezīmēt? piemēram, to, ka teikt "s`yaa" arī ir diezgan forši hmm, man tiešām nav briļļu baigi žēl, ne? a to varbūt fatalitijs man pa galvu nesistu... aij aij aij, ko nu es darīšu, Liepājā nevaru vairs rādīties... ak jā - diemžēl es vēljoprojām neesmu demkas ar wh skatījies. kas attiecas uz to gadījumu - man konkrēti liekas, ka tur tikai 2 varēja redzēt pa to šķirbiņu, bet lai nu būtu. tas bija apšaubāmākais no gadījumiem. ko es vēljoprojām nesaprotu, ir: kāpēc šitādos gadījumos pidiņi neatzīst, ka ir čītojuši? tas taču tiešām ir konkrēti redzams, nu tur nav jēgas liegties. interesants veids, kā iedomāties, ka tev ir liels diks. nu labi enivej, pusis ir parādījis sevi no labākās puses, teiksim atā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 man pohuj uz juusu banu, man nebija nekaads \WH... varat aizmirst to ka kaads no jums vispaar tiks uz kaadu gazeri... SEEDAT SAVAA JOBANAA PUBAA UN DRO4IJAT!! CHAU pimpjgalvas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 CHAU pimpjgalvas ja tu shitaa runaasi, es pie tevis ciemos nebraukshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 vienaa gatherii man no pretinieku komandas teica lai paskatos to fatality (es to gather veidoju ) bet nepaskatiijos .. vinja komanda teica ka vinjam tas "no recoil" esot ... nepaskatiijos , demku paskatiishos - lai gan sheit viss ir skaidrs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 zheel, ka netikshu uz super kruto teevu gazeriem fatal, tu esi latvietis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 ne neesmu latvietis...Pinky tu tachu esi dalbajob galva...tev blee ar steigu jaiet ir arsteties !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haiduk Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ne neesmu latvietis...Pinky tu tachu esi dalbajob galva...tev blee ar steigu jaiet ir arsteties !!! Jums abiem jaaiet!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 kā es mīlo šitos momentus. tieši tāpēc man tik ļoti patīk spēlēt gignā man liekas šī sadaļa ir gigna dvēsele Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 taa starp citu Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 (edited) o jā pats noskatijos demku. nu tur laikam ir mazs penis, ja gribas vel strideties pretī ja chalis meetaa granaatas pa labi un pa kreisi un vienalga 95 % acc. man skiet, ka pec granatas preciz un meshanas stila varetu diezgan precizi analiitiski izvirziit potenciaalos chiiterus worm, pamegini tiesham... paskatieties, ja granatas precizit tuvojas 95 %, tad tas noteikti ir fatal1ty tipa chiitereens, tiitareens ar mazu peni Edited October 23, 2005 by taps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 taa tad ja man ir wh...tad lai ieverte shito demo Cold !!!! Saproti fatal, nebuutu nekaada jeega man tevi te aizstaaveet, ir paaraak labi redzams, ka tev ir wh. Domaaju, ka aimbot arii ir, bet nu tas jau vairs nav svariigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ahahahahha, fatalam stienis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cIm- Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 nice Fatal1ty ar wh mauc njaa man jau likas tad kad uz lintech vinju redzeju likaas jau tad ka ir wh ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts