Jump to content
GIGN Forum

Bans

Fatal1ty
 Share

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ai ai fatality, idiotu jau nu tēlot nevajag. Ja nemaaki neko pateikt eddam pretī, tad labāk nesaki.

EDD man kaut kā slikta aizdoma ir ka tu ar WH skatījies. Jo bez wh tur uz a2 varēja piefiksēt ka tur ir 3 - divus varēja sākumā redzēt un trešais pēc tam atnāca. Bet nu ja džeks pats par sevi nemāk pastāvēt, tikai braukt virsū kā tāds kūls sīkais, tad ko es te daudz runāšu.

da blee ja ir pars sharaas tad uzreiz ir wh...da jus visi esat mudaki...kar4 man ir poh uz to ban....lai jau jums vinhs stav banliste...tu doma ka neienaaksu ar citu nick... !? tici man ienaakshu...un nebija man nekaads wh...un vispar jus man esat jau besiiijushi no pirmas dienas kad paradiijas GIGN....blee pie PC ir blatot viegli...bet es vispar brinos kaa jus vel esat uz shitas pasaules....

Es nebuushu no tiem kursh ies jums laiziit dirsu...dalbajobi !!!

Edited by Fatal1ty

DR.paine...ko tu tur murgo...prechom te vainigs...blee EDD bija uz turniiru atbraucis...mes vinu taka mazo izdrazam 4.gifD hahahah bet tas bija sen...bet tagad es domaaju ka vispar ar aizvertaam aciim !!:D

Dr.paine...cik tev gadi tu losi...ja nezini...tad blee no Riigas daudz parvaacas uz Liepaaju jo tajos Lielaajos laukos nav ko loviit... !!! un es redzu ka tev domaashana ir 13gadus vecam pushelim !!!

veciit man ir austinas pa 130 ls !!! bet tavas domas paliek tavas...gaidiisim ko teiks citi !!!

tev var buut austinjas pa 0,50 sant! ja tu to lietu pieproti, tad austinjaam nav nekaada sķirba! Jaa citaam ir auk6injas izteiktaakas, citiem Zemaaka taa frekvence, bet kaadu 1h paspeelejis pieradiisi!!

new_rofl.gif

te vispār derētu foršais teiciens "JASNA!!!!1". lieki teikt, laikam, ka Liepājā uz nekādu turnīru neesmu bijis, tā ka par manis izdrāšanu fatalitijs var vien sapņot. šķiet, pretējā dzimuma pārstāves šo neinteresē.

ko vēl var piezīmēt? piemēram, to, ka teikt "s`yaa" arī ir diezgan forši smile.gif

hmm, man tiešām nav briļļu sad.gif baigi žēl, ne? a to varbūt fatalitijs man pa galvu nesistu... aij aij aij, ko nu es darīšu, Liepājā nevaru vairs rādīties... sad.gifsad.gifsad.gif

ak jā - diemžēl es vēljoprojām neesmu demkas ar wh skatījies. kas attiecas uz to gadījumu - man konkrēti liekas, ka tur tikai 2 varēja redzēt pa to šķirbiņu, bet lai nu būtu. tas bija apšaubāmākais no gadījumiem.

ko es vēljoprojām nesaprotu, ir: kāpēc šitādos gadījumos pidiņi neatzīst, ka ir čītojuši? tas taču tiešām ir konkrēti redzams, nu tur nav jēgas liegties. interesants veids, kā iedomāties, ka tev ir liels diks. nu labi enivej, pusis ir parādījis sevi no labākās puses, teiksim atā.

man pohuj uz juusu banu, man nebija nekaads \WH... varat aizmirst to ka kaads no jums vispaar tiks uz kaadu gazeri... SEEDAT SAVAA JOBANAA PUBAA UN DRO4IJAT!! CHAU pimpjgalvas

o jā wink.gif pats noskatijos demku.

nu tur laikam ir mazs penis, ja gribas vel strideties pretī cool2.gif

ja chalis meetaa granaatas pa labi un pa kreisi un vienalga 95 % acc. smile.gif

man skiet, ka pec granatas preciz un meshanas stila varetu diezgan precizi

analiitiski izvirziit potenciaalos chiiterus

worm, pamegini laugh.gif

tiesham... paskatieties, ja granatas precizit tuvojas 95 %, tad tas noteikti ir fatal1ty tipa chiitereens, tiitareens ar mazu peni cool2.gif

Edited by taps

taa tad ja man ir wh...tad lai ieverte shito demo Cold !!!!

Saproti fatal, nebuutu nekaada jeega man tevi te aizstaaveet, ir paaraak labi redzams, ka tev ir wh. Domaaju, ka aimbot arii ir, bet nu tas jau vairs nav svariigi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...