novijas Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 (edited) Man vienīgajam ir šādi, ja kaut ko meklēju pirātā? Patiesībā, tā nevarētu būt, laikam lattelecom bloķējuši šo lapu. Gribu pārliecināties un vispār par pirāta tiesas gaitām aprunāties, kā šamējiem tā cīņa turās Edited August 12, 2010 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 iegriežos tur, varētu teikt, katru dienu ar lattelecom Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 ----> ignoreet sho bridinajumu ! Personigi mans ieteikums... man sheit ieksh to Uk nav probas ar to. k-gan labaak joprojaam ir vilkt no outlaw ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 12, 2010 Author Report Share Posted August 12, 2010 (edited) Personigi mans ieteikums... man sheit ieksh to Uk nav probas ar to. k-gan labaak joprojaam ir vilkt no outlaw ! Nevar ignorēt, lapa bloķēta. Ja tu domāji, kad tas ir tikai tāds rakstisks brīdinājums p.s. pirātā ir lietas, ko nevar atrast latviešu trakeros. Edited August 12, 2010 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 novijas tur labajā apakšējā stūrī ir rakstīts: Ignorēt šo brīdinājumu. Tā ir mozilla, nekas cits Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Meh, man viss kartiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 12, 2010 Author Report Share Posted August 12, 2010 lol. Būs man mācība izlasīt arī mazo tekstu, kad kaut kas notiek ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Nu vispār tā ir fīča pret phising/malware lapām, lai netīšām neiebrien. Normālas lapas arī mēdz iekļūt blacklist'ā, parasti kreisu reklāmu dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now