Haiduk Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 es baigi gribu to paspeeleet, nu uznaak taadi briizji!! kur var noka4aat, esmu dc++ paarmekleejis visu, visi kkaadi neejo6i shitinji!! taapat arii caur BearShare! nu nav nekur!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 bet kāpēc tieši 2? ir taču jaunāki un labāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haiduk Posted October 22, 2005 Author Report Share Posted October 22, 2005 (edited) bet kāpēc tieši 2? ir taču jaunāki un labāki. zinu ta4, kas ir, kas nav!! bet gribu to!! Saproti Edited October 22, 2005 by Haiduk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 mācēju atrast torentos tikai priekš psp, pamēģini dc++ tādos lielākos ārzemju hubos pameklēt šodien spēlēju pie brālēna to 2.0 - nekas interesants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haiduk Posted October 22, 2005 Author Report Share Posted October 22, 2005 (edited) mācēju atrast torentos tikai priekš psp, pamēģini dc++ tādos lielākos ārzemju hubos pameklēt šodien spēlēju pie brālēna to 2.0 - nekas interesants viss jau dc++ izmekleets!! jau teicu!! kkaa no tavu braaleenu nevar dabuut!! vinjam DC++ ir, kkaa paarsuutiit!! ja kas man Hubs iet cesedyhub.no-ip.com, ja vin6 dos kaadu zinju, tad es protaxaa redzee6u!! Parunaa ar vinju, ko!! panelii mans niks Cesedy, bet Revconectaa [Roja]SunDj Edited October 22, 2005 by Haiduk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 viņam nav internets un viņs nedzīvo pārāk tuvu pie manis, tāpēc piedod, nevarēšu palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haiduk Posted October 22, 2005 Author Report Share Posted October 22, 2005 viņam nav internets un viņs nedzīvo pārāk tuvu pie manis, tāpēc piedod, nevarēšu palīdzēt ok, nekas!! vienalga paldies!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Iemetu aci dc++ tur tach ir cm2 rus un eng .iso! Kaa nav? Meklee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauris Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Neee 2.0 ir labs . . . . .ja kas tad labaaks pa 2005 kaukaa interesantaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 jurko pasaki vinjam, kuros hubos ir dzheki, kam ir (varu mineet, ka UO vai ALFA) un probleema busu atrisinaata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 hub.uo.lv un hub.hacker.lv:4012, shiniis hubos arii var atrast to CMR2 iso formaataa. cerams, Haiduks zin, kas ir iso formaats un ar ko shameejo atveert P.S. lai uzraadiitos ISO formaata faili sakumaa ir janovelk UltraISO proga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haiduk Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 jaa, bet lieta jau taada, ka neviens no vinjiem neiet!! gan ieraxtot diskaa vai uztaisot virtuaalo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now