Jump to content
GIGN Forum

Vasara

boyg
 Share

Recommended Posts

Sveiki, gignieši. :)

Par cik šajā (spama) sadaļā, pēdējajā laikā ir parādījušies vienas palīdzības tēmas un kalendārs bez lielas vilšanās vēsta, ka vēl atlikusi tikai 21 augusta, kā arī vasaras brīvlaika diena, tad iespējams šajā tēmā mēs varētu padalīties ar jau šajā vasarā piedzīvoto un iespējams arī ko tādu, ko paši esam pieredzējuši un ieteiktu citiem foruma lasītājiem izmēģināt šajās atlikušajās augusta dienās? Iespējams kādu lasītāju tieši Tavs piedzīvojums uzrunās un arī viņš to izmēģinās. ;)

*Par cik man pašam, dažādu iemeslu dēļ, šī vasara ir pavadīta praktiski bez jebkādām fiziskām aktivitātēm, tad īsti neko ievērības cienīgu neesmu piedzīvojis.

Edited by boyg

Tāaaa, ko nu esmu sadarījis... khmm...

esmu, kā jau vairums, tusējies pirmo vasaras daļu pie jūras un pludmalē... beidzot izmēģinājis peldes ap pusnakti un vēlāk ;D

priecājos, ka spēlējot volejbolu, vairāk neesmu traumējis muguru...

apmeklējis brīvdabas festus, žēl, ka tikai nebiju uz fonofestu.... baigi gribēju... bet visur tikt finanses neatļauj...

šovasar vēl neesmu bijis ārpus latvijas robežām, bet doma ir aizmaukt uz somiju/zviedriju ar prāmi.. (kā man patīk prāmja atmosfēra... mm, piedzērušies tūristi, seksīgas meičas)..

tagad gatavojos māsas kāzām, beidzot viņa nolēmusi kādu apprecēt :D

itkā vasara ir bijusi forša... bet neko tādu īpašu neesmu izdarījis...

daļēji rakstu tikai tāpēc, lai turpinātu šo diskusiju, jo noteikti te būs daudzi, ka ko jautrāku ir sadarījuši...

vēl varu pieminēt, ka iet uz sporta šajās dienās ir nāve... vienu dienu tur bija 32 grādi pēc celsija :D...

tāda nu tā vasara... tāda, kādai vajag būt... jācer, ka ar klimata izmaiņām latvijā varētu parādīties kūrortpilsētas...

vēl bijušas foršas tikšanās ar vecajiem klasesbiedriem, kas ilgi nav redzēti... vot to gan iesaku - satikties ar sen neredzētiem cilvēciņiem, daudz jaunu, pozitīvu emociju...

paldies tiem, kas izlasīja ;D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...