th3crims Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 tātad -> http://www.spoki.lv/aktuali/Coca-colas-akc...lacgriva/174286 un draugos vairāki cilvēki tagad meklē korķīšis, pilnīgi kā traki, bet es īsti nesaprotu principu, kā var dabūt no veikaliem tik daudz kolas pa velti... lolwtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Meli es vēl vakar nopirku ar akcijas korķi un man nebija šodien nepirkšu, jo jau nopirku fantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Man vienīgajam pohuj, ka kautkur, kautkas vinnēja kolu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Nekas traks, pirms mazliet vairāk kā nedēļas Kuldīgā bija tas pats. Sīkie no sk8parka gāja un tik nesa pudeles. Kautkādas 60 pudeles beigās bija. Un tieši iekrita piektdiena, forši, nebija jāpērk uzdzeramais! EDIT: skām man arī! mēs laikam esam slimi! Edited August 10, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 nē, principā man ar pohuj, bet es nesaprotu, kas par hjņu, kā tas darbojas? kādā sakarā tik daudz pudeles par velti? vnk pārdēvēji tā dod tās kolas par vienu korķīti vai kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) nu vienkārši izplatītājs/izgatavotājs dabuja akcijas ieplānoto iepirkumu un kā pēdējo kravu vienkārši atdeva akcijas pudeles. kas tur ko nesaprast? lai tu saprastu nepārprotamāk - nopirka 1 pudeli un tā katru nākamo dabuja ar iepriekšējās pudeles korķīti. Edited August 10, 2010 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Pasa akcijas sakuma atkodam zem kada prikola viss notiek, jebkura veikala. Tad peksnji kadu laiku nevareja vinnet, kautka pa visiem veikaliem (protams salidzinosi maz dabut vareja). Un tagat naak pari tas pudeles kuras bija laimigaaas Cesis ar Statoila vareja dabut kolu cik uziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 ja zin kaa jaaskataas, tad neattaisot var redzeet ir pudele vai nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Es kādas ~10 dabūju, jo zināju kuras ir tās īstās. Par to paldies vienam memberam no GIGNa Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 runā, ka tām pudelēm, kurām ir laimīgais korķis, tām esot korķim ārmalas gaišākas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Tur cits prikols ir. Mes ar vienu pacanu vairakas dienas dzeram kolu izterejot 50 sanjus tik Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 agrвk es ar spзju sameklзt pudeles ar koєнi (t.i. iepriekрзjo reiz, kad bija tвda akcija). Tagad ir kaut kв mazliet kauns stвvзt pie plaukta un skatоties uz pudelзm, тemu randomв ar cerоbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 O, ienācu gignā pa seniem laikiem un kāds labs topiks, jēga turēt to kā noslēpumu, STĀSTIET ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 ak, skaidrs. nu tad jau jāpameklē kāds veikaliņš. tādi vēl vsp ir rīgā vai jūrmalā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Piekrītu dogy, STĀSTIET !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Es tik kaut ko nesaprotu, tā akcija bija līdz 31.07.2010, nafig viņa ir vēl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 31.08.2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Tiek kolas izdotas, ja tev ir laimīgais korķis(31.08.10) Tobiš pārdošanā nedrīkst būt pudeles ar akciju kopš(31.07.10) Edited August 10, 2010 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Slimie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Kola ir dzīvības dzira Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Man laikam kвdi divi korнi mзtвjas, bet tв arо neesmu samainоjis, jo пoti sen neesmu dzзris kфlu, labвk tзju Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Nu nejau jūs čali, esat vienīgie, kas zin prikolu Es arī zinu, vienkārši mūsu veikalā nebija gluži katrā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 buutu vismaz taa kola ar koku kaa sen senajos laikos a taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 a taa +1. Nenormaals noiets buutu Narkotikas visiem gribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Tipa k-kādā valstī ražo ar nelielu daudzumu kokas. Pa tv kādu laiciņu atpakaļ bija ziņās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now