Jump to content
GIGN Forum

Jailbreak


Epix
 Share

Recommended Posts

Uz 1.6 ir tāds mods jailbreak, kas tur īsti ir jādara? Iegāju vienā serverī, skatos kaut kas līdzīgs cietumam, esmu ct pusē, atrodu un paņemu emku, tālāk skrienu un skatos, ka 2 teroristi ar nažiem graiza komandas biedru, paņemu abus noaimoju hedā un visam bonusā visus pārējos nolieku no kātiem, par to man iepisa 6h banu. Tad nu kāds zinātājs paskaidro, kas tur ir jādara, kāds ir raunda mērķis?

Link to comment
Share on other sites

nezinu vai drīkst tā reklamēt, bet nu ja kāds moders izdomās, ka nedrīkst pats rediģēs, adrese jb.identy.lv:27016

Bana iemesls bija TK, teamkill štoļi? Bet es tak kā ct šāvu Ts :nja:

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

JB.

CT ir 1:3/1:4 mazāk nekā terroristi.

Visiem ct jabūt mikrafons, kurs labi skan.

Viens no ct ir galvenais(sarunā) un galvenais ir SAIMONS. Zinat Amerikāņu cietum spēli "SAIMONS SAKA!"

Nu vo! Ct Saimons saka ko terroristiem jadara, līdz paliek 1 terrorists, kurš ir uzvarējis un viņu nedrīkst nogalināt, viņam jātvāc visi ct(ct nedrīkst bēgt un t. var izvēleties, kadu dueli var ar saimonu(piemēram Dgl duel/Awp duel/He duel))

Nu,piemēram sakas raunds un ct saka: Saimons saka pēdejā reakcijas spēle ir palekties! (Tas kurš palecas pedējais no t ir janovāc. Saimons var arī apmanīt un teikt : Saimons grib/prasa/kaka pedējā reakcija pietupties un visi kas pietupjas ir dead, jo nebija Saimons saka.

Iesaku ieiet jb.revenge.lv(pats tur, šad tad ieeju, jo ct ir normali saimoni un šausmīgi ievero spēles noteikumus) un paspelēt pie t. tad atri pieleks. Var arī t sarunāt pirms atveras kameras visiem sargiem uzbrukt. :)

Un tev ielika banu par tk, jo tu nošāvi tāpat vien terroristu un viņus var novākt tikai tad, kad viņi šauj/dur ct vai arī zaudē saimons saka spēlē.

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

ja nemaldos tur acc ir nopērkams tā kā tur katrs otrais ir admins, banus sīkās padauzas caur asarām katram mauc tik iekšā, ja kaut kas neiepatīkas :D jāsaka dirsināt ir interesantāk kā spēlēt modu pēc būtības.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā ir noperkams, bet tas servers ir visspilnākais no Latvijas jb un diezgan recīgi ir, ja ir daudz cilvēku.

Viss recīgakais ir kad saimons ir kautkads krievu tautības un tad ar savu akcentu meiģina komandēt :D

Link to comment
Share on other sites

:D

priecajies , man kkada mazgadiga ute ielika perm par to ka visus T novacu :D laikam vajadzeja izlasit sito topiku pirms spelet :D bet manuprat tur var ieiet tikai lai kadu padirsinatu , principa pilnigs bullshits :thumbsdown:

Edited by blacKnight
Link to comment
Share on other sites

tas ir pizģec, nospēlēju 2 kartes Ts pusē, ieeju pie ct un mani transfero atpakaļ, lai gan pie ct bija tikai 1 čalis un Ts bija kādi 12 :superlol:

Reāli tur spēlē sīkie, kā viņi uzvelkas, balss lūzums neeksistē, secinat paši cik šiem gadu :DDDDDDDDDDDDDDD

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...