Epix Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Uz 1.6 ir tāds mods jailbreak, kas tur īsti ir jādara? Iegāju vienā serverī, skatos kaut kas līdzīgs cietumam, esmu ct pusē, atrodu un paņemu emku, tālāk skrienu un skatos, ka 2 teroristi ar nažiem graiza komandas biedru, paņemu abus noaimoju hedā un visam bonusā visus pārējos nolieku no kātiem, par to man iepisa 6h banu. Tad nu kāds zinātājs paskaidro, kas tur ir jādara, kāds ir raunda mērķis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Adrese? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 1, 2010 Author Report Share Posted August 1, 2010 (edited) nezinu vai drīkst tā reklamēt, bet nu ja kāds moders izdomās, ka nedrīkst pats rediģēs, adrese jb.identy.lv:27016 Bana iemesls bija TK, teamkill štoļi? Bet es tak kā ct šāvu Ts Edited August 1, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 (edited) JB. CT ir 1:3/1:4 mazāk nekā terroristi. Visiem ct jabūt mikrafons, kurs labi skan. Viens no ct ir galvenais(sarunā) un galvenais ir SAIMONS. Zinat Amerikāņu cietum spēli "SAIMONS SAKA!" Nu vo! Ct Saimons saka ko terroristiem jadara, līdz paliek 1 terrorists, kurš ir uzvarējis un viņu nedrīkst nogalināt, viņam jātvāc visi ct(ct nedrīkst bēgt un t. var izvēleties, kadu dueli var ar saimonu(piemēram Dgl duel/Awp duel/He duel)) Nu,piemēram sakas raunds un ct saka: Saimons saka pēdejā reakcijas spēle ir palekties! (Tas kurš palecas pedējais no t ir janovāc. Saimons var arī apmanīt un teikt : Saimons grib/prasa/kaka pedējā reakcija pietupties un visi kas pietupjas ir dead, jo nebija Saimons saka. Iesaku ieiet jb.revenge.lv(pats tur, šad tad ieeju, jo ct ir normali saimoni un šausmīgi ievero spēles noteikumus) un paspelēt pie t. tad atri pieleks. Var arī t sarunāt pirms atveras kameras visiem sargiem uzbrukt. Un tev ielika banu par tk, jo tu nošāvi tāpat vien terroristu un viņus var novākt tikai tad, kad viņi šauj/dur ct vai arī zaudē saimons saka spēlē. Edited August 1, 2010 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 1, 2010 Author Report Share Posted August 1, 2010 skaidrs, deathrun labāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Iesaku iemeiģināt pirmos raundus ar terrorist un tad ātri pieleks spēle. Bija diezgan interesanti sakumā, bet velāk pieriebjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Tikko iemēģināju, uzspridzināju netīšām savējo un norāvu 2h banu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 1, 2010 Author Report Share Posted August 1, 2010 ja nemaldos tur acc ir nopērkams tā kā tur katrs otrais ir admins, banus sīkās padauzas caur asarām katram mauc tik iekšā, ja kaut kas neiepatīkas jāsaka dirsināt ir interesantāk kā spēlēt modu pēc būtības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Nu jā ir noperkams, bet tas servers ir visspilnākais no Latvijas jb un diezgan recīgi ir, ja ir daudz cilvēku. Viss recīgakais ir kad saimons ir kautkads krievu tautības un tad ar savu akcentu meiģina komandēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 (edited) priecajies , man kkada mazgadiga ute ielika perm par to ka visus T novacu laikam vajadzeja izlasit sito topiku pirms spelet bet manuprat tur var ieiet tikai lai kadu padirsinatu , principa pilnigs bullshits Edited August 2, 2010 by blacKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Saimons shauj nost , bet parejiem kuri shauj liek punish. Galvenais ka vinjam tab'a neko nedod , bet vinsh ir forsh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 nožēlojami mēģinājumi padarīt cs interesantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 tev laikam cs paliks interesants tikai tad, kad tur būs inženieris :] hah Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Nu, jaa, japiekriit, bet vissmaz cik skatos tur servers ir vienmer pilnaaks nekaa gign visi serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Pats uzturos jb.reven**.lv - vislabākais jailbreak moda severis, jo tur vismaz ietur kārtību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 tas ir pizģec, nospēlēju 2 kartes Ts pusē, ieeju pie ct un mani transfero atpakaļ, lai gan pie ct bija tikai 1 čalis un Ts bija kādi 12 Reāli tur spēlē sīkie, kā viņi uzvelkas, balss lūzums neeksistē, secinat paši cik šiem gadu :DDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Reāli tur spēlē sīkie, kā viņi uzvelkas, balss lūzums neeksistē, secinat paši cik šiem gadu :DDDDDDDDDDDDDDD Transferoja tevi varbūt tāpēc ka tev nebija mikrafona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Reāli tur spēlē sīkie, kā viņi uzvelkas, balss lūzums neeksistē, secinat paši cik šiem gadu :DDDDDDDDDDDDDDD +1... kkādi sīki krāni... baigei veči sajutušies, tas tik tiešām ir smieklīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 ir ir man mikjis, sikie ar savu iepirkto acc vienkarshi guust sev labumu reaali sovakar varetu kads paritis novaakties un aiziet tur piedursties uz vinjiem taa uz 21:00 vai pec varetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 ejam piedurties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 maucam rit vakaraa. btw kuraa serverii? buushu tur ap 21:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Salasamies gignieši uz jb.revenge.lv - pārādīsim kā spēlēt vajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 sodien ap 21:00 p.s. vakar viens Ts n'ak virs'u ar nazi un graiza mani, es panemu no ielieku sim galvaa, mani parmet atpakal pie ct, par ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 p.s. vakar viens Ts n'ak virs'u ar nazi un graiza mani, es panemu no ielieku sim galvaa, mani parmet atpakal pie ct, par ko? Kurā serverī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now