jerrico Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 nav kaads uuberkrutais haxorz? kas vareetu draugiem.lv uzhakot? zaebalji jau 4. reizi blkojeeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Tu pats to varetu darit....ir uztaisita viena programma kipa kad tu vari izsutit 1000 uzaicinajumus reize nosudzet loti daudz cilvekus tautas policijai un vel visadi sitadi draugiem.lv bija 3 vai 2 nepilnibas vinas bija izlabotas tikai 1 palika neizlabota un uz ta principa tika izveidota programma isti neatceros kurs tas bija bet ir viens scripts www.hacker.lv man liekas ka tur bija.....vai ari kauta savadak bet varetu uzinat kur ir un iedot tev linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 A par ko noblokjeeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 21, 2005 Author Report Share Posted October 21, 2005 es nezinu, nevaru ieiet iekshaa, ieeju no cita profila un skatos esmu blokjeets :/ realna jau 4. reizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Tu liec sev isto bildi vai nee??? Var ari but ta kad kads uz tevi uzedies un sudze tautas policijai kad neists vards utt un tie lohi uzreiz bolke pats esmu ta darijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 21, 2005 Author Report Share Posted October 21, 2005 hmm nee uzzeedies neviens nav, ar visiem draugos esmu, bilde taapati kura sheit - iistaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 nafig vispar d.lv vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 21, 2005 Author Report Share Posted October 21, 2005 itkaa jau nee, bet interesanti jau ir , un akd tev draugi daudz forshi tachu pasham interesanti, njaa un akd noblokjee tad gan dupsii mati, taada shrkobe Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 zinu dzheku kursh kaadus paaris dazhaadus veidus kaa uzhakot draugus ir jau atradis un izmeegjinaajis. tikai taapat prieka peec un lai paraadiitu, ka tas saits nav stabils un droshs. tas pats dzheks kursh nesen apollo.lv uzhakoja un vinju par to gandriz iesedinaja tikai man ir aizdoma ka vinsh negribes velreiz kaut ko taadu dariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Tad jau tas dzex ahujenais pro..... Man brala drauga bralis ar savu draugu ari hakerojas uzlauza visadus saitus utt.... Bet viena diena pie vina uz majam atnaca atnema PC nosledza netu un vel uzlika uzskaite.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now