Jump to content
GIGN Forum

Florbols.


entw
 Share

Recommended Posts

Sveiki, sākšu ar emocionālo stāstu par šīs vasaras piedzīvojumiem. Sanāca tā, ka šovasar (kura jau nu drīz beigsies), neesmu izbraucis uz pilsētu (Rīgu) vispār, yoo. Salīdzinot ar pagājušiem gadiem, kad tika no rīta līdz vakaram apciemots Plazas kinīts, mc donalds un protams, eļiks bļad. Tagad viss ir krasi mainījies, esmu savācis pats savu ielas florbola komandu un mēs spēlējam pret citu komandu, kurai ir pieredze, viņi ir 2-3 gadus vecāki par mums, florbolu spēlē ilgāk utt, ir pieredze karč, mums nav, tagad katru otro dienu jau no vasaras sākuma rubījamies ar viņiem 3x20min, skillu es nereāli sakačājies esmu, ja vasaras sākumā biju random čalis kurš 1reizi nūju paņem, tad tagad es spēju apspēlēt puskomandu un no tāluma smuki ielikt devenē bumbiņu :thumbsup: bet ne parto ir runa.

Mēs ar manu draugu vēlamies atrast AMATIERU florbolu klubu Rīgā. Jautāsiet kapēc amatieru? Atbilde vienkārša, mēs negribam tik ļoti profesionāli ar to nodarboties, nē nu moška var jau, bet mēs negribam iet uz klubu kur komanda jau no 6gadu vecuma ir veidota, kur visi jau pazīst viens otru pusi no dzīves, un te ienāks 2random čaļi un "čo za wtf?", gribās tādu kur vecums nav īsti noteikts, sakarīgu treneri un galvenais Rīgā!

Vecums: 16 gadi mums.

kktnx.

EDIT: esam pārmeklējuši google, bet atradām tik 1-2 klubus kuri pilni, vai patiešām tik mazs klubu ir, taču papilno Līgas ir, omg.

Edited by entw
Link to comment
Share on other sites

Nē nu jā hokejā gan ir daudz amatieru klubi, bet nu jā florbols, biju domājis, ka mošk arī ir tie amatieri, nē nu ok. Varētu, tad jau parastu klubu Rīgā, jo reāli google izmeta tik laikam Lauvas klubu (pilns), Ulbrokas klubu (zināms + pilns), un vēlvienu večuku klubu, čist vairāk nav?

Link to comment
Share on other sites

[offtopic]Kādam nevajag šo to no vārtsarga ekipējuma? Varu pārdot.

- mazie ceļu sargi (Velocity) bilde

- bikses (Canadien)

- aizsargkrekls (Velocity)

- ķivere (dzeltena Zone)

Polsteri nav izdiluši, nav smirdīgi, iziruši utt. ķivere arī nesmird.

Labi noderētu priekš treniņiem.[/offtopic]

Edited by kept
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Pirmkārt tu nemaz nevarētu spēlēt profesionālā līmenī, jo tavs skils noteikt knapi iekļautos amatieru līmenī, tas tā, mazāk sapņot vajag.

Otkārt, tev ir 16 gadi un amatieru komandām, tādus puņķus reti kad vajag, jo ne tu ar korpusu māki strādāt ne tu tiksi tālāk par rezervistu soliņu...

Bet ja aizvien domā ka esi KINGS un tas ka tu sētas līmenī apspēlē pus komandu, tad aizej uz kādu spēli un paskaties kā tur spēlē, un tad padomā vai tava sētas līmeņa apspēlēšana te kaut ko nozīmētu. :thumbsup:

Bet vari mēģināt, Rīgas atklātajā čempionātā (kādreiz spēlēju, ir doma atgriezties :))http://www.racf.lv/

Link to comment
Share on other sites

:mIm:

Līdz diršanai te ir tālu, es tev mēģinu palīdzēt nolaisties no mākoņiem. :thumbsup:

Un izvēlies izteicienus ČALI... Savus krutos pacanus tā vari saukt...

Un viss stulbākais ir tajā ka tu izmanto vārdus, vārdu saīsinājumus kuru nozīme tā arī nesaproti.

Profesionālis (pro)= Ir cilvēks kas ar šo lietu (šaj gadījumā ar florbolu) pelna naudu, vien vārd sakot, alga.

Nevajag man ne redzēt, ne zināt tevi, lai jau pēc tava teksta pateiktu ka no tevis florbolists amatiera līmenī (Nevis sētas spēlēs, vai sporta stundās, bet īstā amatieru līmenī) nesanāks.

Tā kā komandas vietā es iesaku sākt aktīvi un mērķtiecīgi trenēties, vismaz plinu gadu. Un tad jau sākt domāt par pievienošanos komandai.

P.S Ja nespēj argumentēti man uzdirst virsū vai pierādīt pretējo par tavu florbola skillu, tad vari nemaz nemēģināt man braukt augumā, jo manu sirsniņu tas neaizkustinās par nabaga Īpaši apveltīto zēnu :)

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Pensionār, bļē es vot nesaprotu ko tu cepies par manu skillu, nah? Mēs (homemade team), esam spēlējuši pret Ulbroka-93 (ja jau tu florbola spečuks, tad zini šito komandu), kura Latvijā savā vecumā nav pēdējās vietās līgās, un spēlēts ir ok, es nesaku, ka bļa spētu tašīt visu komandu pret profesionāliem florbolistiem, es vienkārši saku, ka neesmu nekāds nūģis kurš nūju nemāk turēt un pa bumbiņu trāpīt. Visa vasara nospēlēta florbolā, no rīta treniņš, pusdienlaikā treniņš ar komandu, vakarā spēle. Es vienkārši gribu atrast kādu klubu kur apgūt kaut ko jaunu utt, atceros, ka pagājušajā gadā draugs gāja florbola treniņā Olimpiskajā sporta centrā, bet tur tā, vienkārši atnāc, un vari spēlēt pret citiem čaļiem daloties komandās, un par to laiku vienkārši jāmskā, vot nevaru sakontaktēt viņu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...