VGC Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Sveiki Gign Biedri! Man ir nopietna problēma ar ZM+War3 Serveri!... Katru reizi kad serveris taisās mainīt karti vinš uzkaras un restartējas... Es no ZP 4.2 Pārgāju uz 4.3 Versiju un sākās šadas problēmas, Varbūt kāds no jums ir saskāries ar to pašu un zin risinājumu tam, lai kad mainās karte viņa tik tiešām nomainās nevis restar'tējas serveris! Paldies jav iepriekš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jameson's Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 šādi pati problēma man arī bija un ir vēljoprojām uz PUB serveri, man arī noderētu šī lietiņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 (edited) LASIET FAKINOS LOG FAILUS UN ZILEJIET KUR IR FAKING PROBLEMA! mes jums kadi paregji esam kura vieta jus esat sataisijushi kakas ? ibim Edited July 26, 2010 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
VGC Posted July 26, 2010 Author Report Share Posted July 26, 2010 Karoč tu interneta muskuli beidz blatot ja tev ir problēmas ej padročī tur kur to paratsi dari! 100% Cs atkarīgais aiz monitora parkačājies Švarcīts bet dzīvē brļāins, kaulains lohs! Moš satiekamies un tad padirs ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Varbūt labāk paklausi viņu un tomēr iedod mums servera Logus kaut kādus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts