Jump to content
GIGN Forum

VGC

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

VGC's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. super, izradas ka unban ar nevar dabut, nu nekas bus ar kadu jamainas
  2. Es ievēroju, ka tas ir uz kautkādiem source serveriem, bet nu parastais cs ir tīrs !
  3. Sveiki! Vakar nopirku STEAM no viena čalīša.. nu neko tgd jauki spēlēju Mūsu LV serveros līdz izdomāju, vajag izmēģināt Day of Defeat Source. neko novelku eju iekšā un protams, rāda ka akons ir nobanots uz Steamotajiem serveriem, ko aizargā VAC.. Man ar steam nav īsti liela pieredze, bet ko, lai es daru ? Tā vien liek,as ka būšu par velti naudu izmetis !
  4. Paldies par atbildi! Es itkā uzliku pašu jaunāko dproto, bet nu tas neko nemainija! visu laiku overlowed, pat nezinu ko darīt vairs :/
  5. Sveiki \sodien saskāros ar nopietni problēmu un neznu kā to novērst :/ Bildē viss redzams... Varbūt kāds zin kā no šī tikt vaļā ? jo izkiko spēlētājus kad mainās karte vai arī tikko ielaiž serverī un tad pēkšņi izmet ;so uzrakstu!
  6. Karoč tu interneta muskuli beidz blatot ja tev ir problēmas ej padročī tur kur to paratsi dari! 100% Cs atkarīgais aiz monitora parkačājies Švarcīts bet dzīvē brļāins, kaulains lohs! Moš satiekamies un tad padirs ???
  7. Sveiki Gign Biedri! Man ir nopietna problēma ar ZM+War3 Serveri!... Katru reizi kad serveris taisās mainīt karti vinš uzkaras un restartējas... Es no ZP 4.2 Pārgāju uz 4.3 Versiju un sākās šadas problēmas, Varbūt kāds no jums ir saskāries ar to pašu un zin risinājumu tam, lai kad mainās karte viņa tik tiešām nomainās nevis restar'tējas serveris! Paldies jav iepriekš!
  8. VGC

    Cpu

    NU man ir Intel Pentium 4 Prcesors ! Es karoč izdemolēju savu veco barokli un cooleri iestriprinaju korpusā, sistēmai tgd temp. ir 36 - 38 visu laiku! Bet procim tāpatās 45 - 53 graadi!
  9. VGC

    Cpu

    Nu man ir LGA775, bet itkaa turaas normali klat! nekustaas! Bet sitaa temeratuura nav diezko laba cik saprotu ja ?
  10. VGC

    Cpu

    Sveiki! Sodien dabuju jaunu mātesplati, iemetu proci, uzliku termo pastu nu visu kā vajag! bet kompis nenormaali karst augšā! Tā tam jabūt ? un ja nav ko lai es daru ?
  11. ew tu juranx, beidz tu aiz monitora dirst un paradies dzivee! beidz te netaa metat veci, davai izlien no savas sunju budas un paradi kas esi !
  12. loti slikts ir tev mammai deels, neviens nav vainiigs, ka shame.lv ipasnieks uztic visadiem paroles utml. Takaa padomaa pirms dirs un skaties, ka tik kada jaukaa diena nesanaak atbildet par to ko dirst te netaa ! tu neta varoni labaak klusee, jo te 98% netaa ir baigie muskulji, bet dzivee mazi 13gadiigi berni kurus skolaa dauza lielie puikas un nonjem pusdienu naudu ! Besii sitaa dirsana ! Tak kad jums vienreiz aizies, ka nee viss kas ir netaa, pie vainas ir hostinga deveeji vai kas cits, taa ir pasu hosta njemeeju neuzmaniiba, ka dod visadiem atmariem pieejas ! Bernudarzs vairak nekas !
  13. Sveiki! Šodien saskāros ar interesantu lietu! Skatos, ļoti daudz LV serveri - CS serverlistā rādas pašā augšā, pats interesantākais, ka es sarakstā nevaru atrast savus serverus, laigan jaukā komanda -nomaster tika nomainīta uz -master un serveri tika restartēti, bet bez izmaiņām, varbūt ir kāds kas par šo zin vairāk un ieteiktu, kā lai izdarā tā, ka mani serveri arī ik pa brīdim pagozētos server listā kautkur augšgalā ! Paldies.
×
×
  • Create New...