Liztikz Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 sveiki, tātad man vakar sāka sāpēt acs, nezinu kādā dirsā, ārā nebiju līdis, un līdz vakar jutu, ka zem plakstiņa ir kkāds sūds, bet tagad vairs nejūtu. tagad acij tie asinsvadi visi ir perfekti redzami un viņa asaro. pie ārsta negribu iet, varbūt varat ieteikt ko iepilināt? āā un 2nd shit, tātad man ir viens nodedzis pc, bet cietais svaigs, gribu iebāzt savā pc, jo tur ir labi faili, un gribu uzlikt lai tas disks ir kā galvenais t.i. ka tas disks ir kā c disks, lai viņa OS ir uz mana pc. [ceru sapratāt] bet man uzliekot viņu kā 1 disku, atslēdzot pārējos, tas disks startējas un parādās izvēle - ņemt start windows normaly, safe mode n other shit, ņemot jebkuru pc restartējas un atkal tas pats. help plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Ar to cieto laikam nekas nesanāks tavā pc jo vajag windows pārinstalēt par cik uz to cieto stāv draiveri, kas ir paredzēti citai platei utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 ahh, skaidrs. a kā var uzzināt kāda man tīkla karte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Everest? huh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 tik daudz problēmu tikai vienā topikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 āā un tagad mērot temperatūru izrādās 38.4, WTF? vakar ārā biju tikai uz 1h, un tāpat pa nakti tikai. cmon, ko man iedzert? citādi baigi sūdīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Ibumetin , aspirin , acc , paracetamol , tailenol. Paracetamol maksa 10 kapeikas laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 a kāds nezin no kā tas varētu būt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Nebūtu vieglāk pie ārsta aiziet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) Aizej pie pie ārsta un uzzināsi kas par shitu tev piemeties acij. EDIT: Vispār dzer ibumetin vai tailenol, viņi ir pret sapēm. aspirīns un paracetamols vairāk pret temperatūru. Edited July 24, 2010 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 tailenol vairāk kā 2 gadus nepārdod........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 problēma jau arī ir tajā, ka tikai 1h izgāji ārā, tā ir, ka visu diennakti sēž pie ekrāna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now