mephisto Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Tagad domāju iepirkt šo te Nezinat, kādas atauksmes, vai athlons vispār ir lietojams? Un kāds dators vispār izskatās kopā? It kā operatīvā atmiņa ir diezgan liela, procesors arī izskatās spēcīgs un v-karte pietiekama. Protams, trūkst HDMI porta, bet nu bez tā gan jau kaut kā. Kopā kā viņš izskatās, varētu ar tādu izvilkt vismaz 2 gadus pārāk daudz nespēlējot uuber spēles, bet rakstot/mācoties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Athloni portatīvajos briesmīgi karst un cepj visu pārējo. Čoms pirms 2 gadiem paņēma Swedbankas studentu akcijā kaut kādu HP lapsi. Vēl joprojām mocās pa garantijām. Un viņš tāds nav vienīgais (es runāju par kompjiem ar Athlon pročiem*, nevis konkrēto Swedbankas akcijas kompi). Labāk ņem Intel (tikai neiegrābies uz Celeron) divkodolnieku. Piemēram, http://m79.lv/ACER-EME725LX-N280C-028_42266.html. Netici tām muļķībām, ka Acer ir sūds. Lietoju divus gadus, problēmu nav. Galvenais ir kā apejies (tāda vārda paļubomu nav) ar tehniku. * - esmu to dzirdējis no onkuļiem, kuri strādā lapšu servisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 shis izskatas tiri ok, vienigi cik esmu dzirdejis lapshiem tie 7k2 cietie silstot dikti, un nav ipashi populari.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 ko īsti nozīmē tie apgriezieni cietajam diskam? Aceram ir 5200, bet hp 7200.. un tam aceram var pieslēgt monitoru, viņam ir tā izeja? Piedod, bet es tiešām gandrīz neko no dzelžiem nerubiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Jo vairāk apgriezienu, jo ātrāks disks. Man ir 5.4k RPM, nav ne vainas (blakus stāv kaste ar 7.2k RPM). Video izeja ir šāda http://en.dogeno.us/wp-content/uploads/vga2.jpg Par spēlēm aizmirsti. Nekas vairāk kā cs 1.6, wow un nfs:mw uz low tur neies. 720p velk bez problēmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted July 23, 2010 Author Report Share Posted July 23, 2010 Video izeja ir šāda http://en.dogeno.us/wp-content/uploads/vga2.jpg Par spēlēm aizmirsti. Nekas vairāk kā cs 1.6, wow un nfs:mw uz low tur neies. 720p velk bez problēmām. Mazliet žēl, bet noliktavā nav. nevari ieteikt ko līdzīgu par līdzīgu cenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 (edited) man pašam ir laptops ASUS un vienīgais kas mani neapmierina ir mana videokarte 256 ;[ Edited July 23, 2010 by yoyed Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted July 26, 2010 Author Report Share Posted July 26, 2010 (edited) tā kā neviens neieteica neko citu, tad paņēmu to pašu hp. Doma ir uzlikt win7, bet kura versija varētu iet vislabāk? Ar ko atšķiras 32bitu un 64 bitu versijas? Edited July 26, 2010 by mephisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Pats arī nediezko daudz rubīju no šā visa, bet ja kļūdos labojiet, itkā x64 versija ir domāta datoriem kuri ir daudz jaudīgāki par "parastiem datoriem", tas ir apmēram 8GB ram un megalabslolprocis, utt., bet x32 ir ikdienas datoriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gign member Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Pa tādu cenu tad jau labāk personālo kompi nopirkt, izskatās, ka tu gribi uz viņu spēlēt spēlītes nevis tur darbam vai vispārēji... nu neiesaku tev ņemt šo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw2212 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 (edited) Video izeja ir šāda http://en.dogeno.us/wp-content/uploads/vga2.jpg Par spēlēm aizmirsti. Nekas vairāk kā cs 1.6, wow un nfs:mw uz low tur neies. 720p velk bez problēmām. laptopos hdd tiek likti lēnāki komplektācijā nekā personālajos cik zinu un cash^ runājot par spēlēm,citiem sūdiem tu tiešām pilnīgi maldies uz šāda laptopa var gandrīz visu spēlēt,darīt bez problēmām un mūvijus pat uz 1080p vilks pilnīgi bez jebkādām problēmām runājot par dzesi - pirms dažiem gadiem amd jā iebrauca auzās ar dzesi bet pirms laiciņa jau savu kļūdu ir veiksmīgi sekmējuši un tagad dzese cik zinu ir normāla ideāla varu teikt ka lapsis ir pa ļoti labu cenu un grēks nepaņemt un te jau lasu daudzu aunu komentārus kuri nekādu fišku nerubī nedaudz nesakarīgi uzrakstīju jo galva rEIBSt kautkā laikam jāizguļas post skriptum kRi tu esi stulbenis neapvainojies bet tā ir Edited July 26, 2010 by bmw2212 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 "Gandrīz viss" ir CS un 3D tetris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 (edited) bmwdauni, lūdzu, vari apskatīties, kā tā Acera videne spēles vilks. post skriptum Tu esi analfabēts. Edited July 26, 2010 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmw22122 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 (edited) lūdzu, vari apskatīties, kā tā Acera videne spēles vilks. post skriptum Tu esi analfabēts. da sūds ne forums! kautkādi tiņi salasījušies ! es runāju par HP kurš atrodas pašā augšā #1 post skriptum tas acers ir aizvēsturiska miskaste kurš ir pat sūdīgāks Edited July 26, 2010 by bmw22122 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Un kuru rausta tas, par ko tu runā? Tas teksts par spēlēm no cash'a puses bija attiecināts tieši uz Aceru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 hey! Kā lai win7 uzliek garumzīmes? it kā mēģināju ar apostrofu no laacz.lv, bet kaut kas nesanāk. Man neizdodas uzlikt garumzīmes, bet gad debīlus punktus uz patskaņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Man ar apostrofu viss iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now