entw Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 U menja 2 dnja nazad sosudi lopnuļi, kakajata huiņa v glaza popala, glaz bil polnostju krasnij, i nemog otkrits, i vsjo vremja slizilsja, pokapaļi mne kapļi cerez každih 2 česa (jesli interesujut mogu skazats kak kapļji nazivajutsa), i šas na 3 denj vsjo prošlo, vsjo vižu i glaza nekrasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh.. Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Tā turpini un kādreiz Tavi radinieki pēc nedēļas varēs braukt uz bulijonu un pīrādziņiem. +1 Tur netikai acīs jābūt asins izplūdumam, bet kautkur citur vēl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 brain tumour. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 nevarētu būt, bet nu patiešām beef, labāk aizej pie ārsta pārbaudies Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Ir kāds īpašs iemesls kādēļ tu pēkšņi sāc rakstīt krieviski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Es jau sen gribēju iepostot šinī topika, bet nezināju kā pateikt latviski: "sosudi lopnuļi", un tādēļ ieraugot ngear postu, sadūšojies un uzrakstīju. Bet beef, ja tev tas pats kas man bija, tad iesaku aiziet uz aptieku paņemt kādas acu pilienus (varu pateikt savējos, bet tad pm, slinkums meklēt kastē viņus), pats arī vakar biju pie ārsta, pilnīgs stulbums..neko vairāk pateikt, ka pil acīs nevar..Man acis bija mega sarkanas, pat nobijos, un visu laiku kasījās, tad man pateica, ja mazāk aiztikšot ātrāk pāries, tā arī bija, es kādas 20-30min no vietas sēdēju ar aizvērtām acīm mokoties un, tad atvēru un ņihuja nekasījās, bet sakarnums protams, pats par sevīm paliks..es saku papilini acīs 2-3dienas un būsi vesels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Vienigi, man nevis ir "sarkanas" acis, bet reali izpludusas asinis acis! Beefs Droši vien bliezi kaut kādu čigānu Tatjanas tantes mantu, kur iekšā visa Mendeļējeva tabula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Nevis ej pie kkāda ģimenes ārsta, bet gan pie kkāda acu ārsta, acu ķirurga Līdzīgs atgadijums bija draugam, kad sapampa purns. Sākumā džeks nesaprata, kas pa sūdiem, aizgāja līdz ģimenes ārstei, izrakstija zālītes un viss, dzēra zāles visu dienu. Nākamajā dienā piemožoties ģīmis bija 3 reizes lielāks. Srazu aizbraucas uz Ogres neatliekamo uzņemšanu (Ogres novadā dzīvojam), srazu ielika palatā, tās pašas dienas vakarā bija operācija. Izrādijās tas pats sūds, kas man bija - strutas, kas lien līdz smadzenēm. Viņas ir kkādas mistiskās, bet var maukt uz operācijas galda, vai arī kā es, kad man bija - gāju pie zobārsta, jo mutē bija strutu kunkulis (gadi entie atpakaļ), kā rezultātā dabūju dahuja šprices mutē un beigās pārgrieza strutu bumbuli, gaidiju pusstundu, apmēram, kamēr strutas sāka tecēt lejā no smadzenēm. Atceros to, ka ejošā nedēļa bija mega sūdīga Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 eu, tu, loh! raksti latviski! ne jau 2 vārdu dēļ viss teksts jāraksta krieviski! beef - iemet bildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 lol bildi shmilid! Nu tipa ta - ja kresa ir smuka acs, tad manejas ir tas otras divas! Nav nekas sakarigs, ar ko nofocet, piedevam - neglitas bildes neta negribu likt. Man tomer vel alise jakapa... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 brauksi uz gign pārtiju alisi kapāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) Nu tipa ta - ja kresa ir smuka acs, tad manejas ir tas otras divas! Nav nekas sakarigs, ar ko nofocet, piedevam - neglitas bildes neta negribu likt. Man tomer vel alise jakapa... Beefs Bļa, tas ir nopietni, ej pie ārsta. [bildē redzamais] Edited July 21, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Tā gadās, ja pa daudz porņukus skatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Man šitā bija pirms kādiem 3,4 gadiem, aizgāju pie ārsta izrakstīja pilienus un pēc mēneša jau vairs nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
puush garaam Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Es pirms kāda laiciņa pa aci izķēru ar gredzenu, tagad vēl ir nedaudz sarkans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Jā, Alisei jau pohuj, izkapāsi arī ar sarkanām acīm, ja prasa kādēļ sarkanas, saki, ka iedzēri par daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 runā no pieredzes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Nē, tīri mani spriedelējumi par un ap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 (edited) http://www.medterms.com/script/main/art.asp?articlekey=20357 A subconjunctival hemorrhage can occur with heavy lifting, coughing, sneezing, vomiting or for no apparent reason. It looks bad and may be frightening but is not dangerous and leaves no residual change in vision. There is no discharge from the eye. The redness may turn brown or green and everything returns to normal within 3 weeks as the blood is absorbed. looks badass @google Edited July 22, 2010 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now