Jump to content
GIGN Forum

Neticamais Neiespējamais


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

U menja 2 dnja nazad sosudi lopnuļi, kakajata huiņa v glaza popala, glaz bil polnostju krasnij, i nemog otkrits, i vsjo vremja slizilsja, pokapaļi mne kapļi cerez každih 2 česa (jesli interesujut mogu skazats kak kapļji nazivajutsa), i šas na 3 denj vsjo prošlo, vsjo vižu i glaza nekrasnije. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Es jau sen gribēju iepostot šinī topika, bet nezināju kā pateikt latviski: "sosudi lopnuļi", un tādēļ ieraugot ngear postu, sadūšojies un uzrakstīju.

Bet beef, ja tev tas pats kas man bija, tad iesaku aiziet uz aptieku paņemt kādas acu pilienus (varu pateikt savējos, bet tad pm, slinkums meklēt kastē viņus), pats arī vakar biju pie ārsta, pilnīgs stulbums..neko vairāk pateikt, ka pil acīs nevar..Man acis bija mega sarkanas, pat nobijos, un visu laiku kasījās, tad man pateica, ja mazāk aiztikšot ātrāk pāries, tā arī bija, es kādas 20-30min no vietas sēdēju ar aizvērtām acīm mokoties un, tad atvēru un ņihuja nekasījās, bet sakarnums protams, pats par sevīm paliks..es saku papilini acīs 2-3dienas un būsi vesels.

Link to comment
Share on other sites

Nevis ej pie kkāda ģimenes ārsta, bet gan pie kkāda acu ārsta, acu ķirurga ;)

Līdzīgs atgadijums bija draugam, kad sapampa purns. Sākumā džeks nesaprata, kas pa sūdiem, aizgāja līdz ģimenes ārstei, izrakstija zālītes un viss, dzēra zāles visu dienu. Nākamajā dienā piemožoties ģīmis bija 3 reizes lielāks. Srazu aizbraucas uz Ogres neatliekamo uzņemšanu (Ogres novadā dzīvojam), srazu ielika palatā, tās pašas dienas vakarā bija operācija. Izrādijās tas pats sūds, kas man bija - strutas, kas lien līdz smadzenēm. Viņas ir kkādas mistiskās, bet var maukt uz operācijas galda, vai arī kā es, kad man bija - gāju pie zobārsta, jo mutē bija strutu kunkulis (gadi entie atpakaļ), kā rezultātā dabūju dahuja šprices mutē un beigās pārgrieza strutu bumbuli, gaidiju pusstundu, apmēram, kamēr strutas sāka tecēt lejā no smadzenēm. Atceros to, ka ejošā nedēļa bija mega sūdīga :ermm:

Link to comment
Share on other sites

http://www.medterms.com/script/main/art.asp?articlekey=20357

A subconjunctival hemorrhage can occur with heavy lifting, coughing, sneezing, vomiting or for no apparent reason. It looks bad and may be frightening but is not dangerous and leaves no residual change in vision. There is no discharge from the eye. The redness may turn brown or green and everything returns to normal within 3 weeks as the blood is absorbed.

SubconjunctivalHemorrhage.jpg

looks badass

@google

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...