ModeratO Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 (edited) Esmu 16 gadus vecs jaunietis. Nodarbojos ar basketbolu un futbolu. Mana pieredze iekš cs ir aptuveni 6 gadi. Spēlēju arī tf2. Labums būtu (ar šīm pieejamām tiesībām) - slayot ff, slapot misijas nepildītājus, varbūt arī pret kaut ko citu. Spēlēju rītos, nedaudz pusdienas, bet visvairāk tomēr vakarā.stati.Pēdējo nedēļu biju dziesmu un deju svētkos būtu tad arī vairāk. Reģistrēts niks ir. Prasu tikai nelielas tiesības xslap, xslay. Es domāju, ka es spēšu tikt galā ar savām tiesībam, jo es pavadu serverī daudz laika un ir arī pieredze kā ar tam rīkoties. Paldies. Admini kas rekomende - sp[A]nky[Z] , SaS^MAN. Ar cieņu ModeratO. Edited July 15, 2010 by ModeratO Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) REC. zināms ir .regnicks ir spēlē labi un ar xlsay var daudz ko panākt Edited July 16, 2010 by spankyed Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Spēlē serverī ļoti bieži, reportē man chīterus & citus keksus. Itkā daudz neko neprasa un diezvai ko savārīs, jo reāli viņu pazīstu. Tāpēc REC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Ничего плохого сказать не могу. Не думаю что с slay и slap могут быть проблемы. + Можно дать админ чат. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Tā pat kā fragn's neko sliktu nevaru pateikt, ar šīm komandām viņš noteikti tiktu galā. Uz xslap, xslay - REC. Podus nesavārīs ar šīm 2 mazmazītiņajām komandām. To fragn : Adminchats, manliekas iet kopā ar xb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 (edited) Atbalstu uz cein aksesu. P.S. Chats ir zem "i" flaga. Edited July 16, 2010 by pikaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Zinu, ka te rakstīt nevaru, bet, ja ir kas piebilstams, tad it kā atļauja ir: ModeratO ir 14 gadi. Es ļoti apsvērtu iespēju viņam likt tiesības, jo domāju, ka nav pietiekami nobriedis šim accessam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 17, 2010 Author Report Share Posted July 17, 2010 ModeratO ir 14 gadi. Es ļoti apsvērtu iespēju viņam likt tiesības, jo domāju, ka nav pietiekami nobriedis šim accessam. Tu vispār sajēdz ko Tu tikko pierakstīji? Ja jau reiz raksti, tad varbūt pamato savu atbildi. Varbūt Tev personu apliecinošus dokumentus parādīt? Un vispār tu jau kapconija topikā izcēlies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts