ag0ny Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Tātad ir galā. Stabilitāte ir atjaunota. DOWNLOAD NOW!!!!!!!1111111 Tiem, kam ir steam, jāliek : ......\Steam\steamapps\tavsusername\counter-strike\cstrike\models\player\guerilla Yo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Ļoti labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 es gar zemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) Vienkārši, kaut kāds stulbums... Edited July 11, 2010 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted July 11, 2010 Author Report Share Posted July 11, 2010 Tāpat kā tava māte. Novērtē mākslu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Kādi izskatās ct un t's? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted July 11, 2010 Author Report Share Posted July 11, 2010 Šitā nav paka, šis izmaina tikai guerilla modeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) Uztaisi vēl Zatleru un būs zejbis Edited July 12, 2010 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvarg Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) vot, ilgi gan taisiji, ieliksu fsbanana p.s. mamma saka ka par tievu... EDIT. sry nevar ielikt, screeni par mazu man slinkums taisit Edited July 11, 2010 by elvarg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted July 11, 2010 Author Report Share Posted July 11, 2010 p.s. mamma saka ka par tievu... lol, defaultais modelis, man ar gribētos resnāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan(suspended) Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Endiij, bladj, ja tev nepatiik skin's, prieksh kam tu raksti kaut ko sheit? piemeeram man patiik, taapec arii iepostoshus, vajadzees pameegjinaat uzlikt, reaali, ja slikti shausies, tad nah izdzeesiishu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Te ir forums, te vajag izteikt viedokli. Visiem patīk, tev arī, tad kāpēc tu te raksti? loģiski ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) Labak butu uztaisijis VIP aka Very important pig vai impresiv pig Edited July 11, 2010 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Tu pats veidoji? Ja jā , tad varētu uzreiz paku uztaisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted July 11, 2010 Author Report Share Posted July 11, 2010 (edited) A kurš cits, mana omīte vai? Jābūt draugos ar fotošopu un šitāda lieta ir diezgan easy. Prasa gan zināmu pacietību strādāt ar debilajām defaulto modeļu tekstūru kordinatēm. Reāli varu uztaisīt reskinu paku, bet divas lietas slinkums un tas, ka tie pārējie nevar būtu kautkadu politiķi/populāri cilvēki, jo tās CT sejas ir ar ķiverēm, maskām, nu nevar nekādi ar to neko iesākt. :/ Varu uztaisīt, piemēram, alfa vienības skinu Edited July 11, 2010 by ag0ny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Varētu tavu photošopa skillu tā nodirst un to tavu 'mākslu', bet jūs jau paši zinat. Nav ko sūdu kustināt, vēl sāks smirdēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted July 11, 2010 Author Report Share Posted July 11, 2010 Gadījumā neesi kautkāds TP jaunatnes organizācijas biedrs. Looks like I hit the soft spot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Pēc tava siga un avatara jau uzreiz var pateikt, ka photošops tev ir asinīs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) Nedomāju, ka esi tik neattīstīts. Your Photoshop skillz are maaaaad. Edited July 11, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 kautkads calis uztaisa skinu ar cilveku kurs, vinam pat drosi vien isti neizprotamu iemeslu del, nepatik, parejie sajusminas, bet kad pasaka ka tas ir diezgan berniskigi uzreiz apvainojas un saak nesmuki izrunaties! var spriest par jusu limeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ag0ny Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 (edited) Es tev varu nosaukt kādus 15 iemeslus kāpēc viņš man nepatīk, liekais svars gan nebūs viens no tiem. Politiķu izsmiešana nav nekas briesmīgs, ja tev liekas savādāk varbūt sāc dzīvot kādā centrālāzijas valstī, kur pie līderu pieminekļiem jāpaklanās? Bet šis konkrētais indivīds uzbrauca manām spējām fotošopā, tas ir pavisam kautkas cits. Btw, baigi daudz te vispār to TP jauniešu... Edited July 12, 2010 by ag0ny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 vai impresiv pig pati doma jau vien nogalina Bet skins ir PRO klases! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 najs! Deputātu cs skinu paka drīz būs gatava laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now