Traffic Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Kur palicis darek ieliktais muuvijs par to galvas girezsanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 nja...es arii vinju mekleeju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Paga, kāpēc Jūs meklējiet filmas par galvas griešanu? Es nejauši tādu ieraudzīju kādas meitenes mājaslapā, bet vispār tas ir kaut kāds čečeņu video, kur viņi ar gūstekņiem izrēķinās. Domāju, ka tiem, ka tādas lietas patīk, vajag attiecīgi iet uz visādiem ogrishiem. Un, ja tas ir pretīgi, kāpēc meklējiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 vinji tur neizreekjinaas, tas ir kaa piemers citiem, kas neizvediis karaspeekus no chechenijas... tb. arii shaadi gadiijumi bija iraakaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 vinji tur neizreekjinaas, tas ir kaa piemers citiem, kas neizvediis karaspeekus no chechenijas... tb. arii shaadi gadiijumi bija iraakaa! karaspeekus no Chechenijas ? Gan jau vienkaarshi nokjeera vienu nelaimiigu zhurnaalistinju, kas tikai gribeeja nopelniit aizbraucot uz formaali biistamu vietu. Un ne jau piemeeru vinji raadiija, bet izvirziija prasiibu kjiilnieka atbriivoshanai ,kas ,Chechenijas gadiijumaa, parasti ir tikai viena - [K]rievu armijas izveshana no Chechenijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 ja jūs interesē, tad to topiku izdzēsu es. un es turpināšu jebkuru šāda veida topiku dzēst. neredzu jēgas forumā ko tādu likt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 ja jūs interesē, tad to topiku izdzēsu es. un es turpināšu jebkuru šāda veida topiku dzēst. neredzu jēgas forumā ko tādi likt. man shkjiet tu nesaproti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 bļe, Dr. Pain, ja esi, bļe, tik kruts, bļe, tad, bļe, taisi savu forumu, bļe, un liec tur vienalga ko, bļe. bļe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 bļe, Dr. Pain, ja esi, bļe, tik kruts, bļe, tad, bļe, taisi savu forumu, bļe, un liec tur vienalga ko, bļe. bļe. ble, tavi boti pret maneejiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Jā, jūs zināt, ka cilvēkiem griež nost galvas, bet kāpēc jūs to vēlaties aplūkot tuvplānā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Es zinu ka daudzi cilveeki shadus movies nokacha, lai varetu pecstams parsteigt kadu draugu, draudzeni, radu vaic. un dzirdet no vinja kadu vardu ka piem. "fuj" vai vislabak redzet reakciju kaa cilveeks uztver shadas lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 ja jūs interesē, tad to topiku izdzēsu es. un es turpināšu jebkuru šāda veida topiku dzēst. neredzu jēgas forumā ko tādi likt. man vienu brīdi likās ka EDDs izdzēsa. A tu. LOL man liekas tu kaut ko nesaproti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 18, 2005 Author Report Share Posted October 18, 2005 Sulik ja tev tadi muviji nepatik neskaties. Bet ir ari kaadi kam tas interesee! Tapec plz nedzes ara ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Sulik ja tev tadi muviji nepatik neskaties. Bet ir ari kaadi kam tas interesee! Tapec plz nedzes ara ! Traffic, ko tad tu te veel dari? uzspied te un tava dziive paarveertiisies par elli, tikai neaizmirsti ietjekseet tanii baltajaa lodzinjaa un uzspiest uz lielaas "ENTER OGRISH.COM HERE" pogu P.S. neiesaku nevienam (iznemot Traffic) tur iet, juusu IP tiks notreisota un no kaut kaadas sektas pie jums atbrauks uz maajaas, labakajaa gadiijumaa panems tikai juus vienu (sliktakajaa visu gimene), tad aizvediis uz Sibiiriju un upurees kaut kaadam senam chuvashu (taada tauta ir) dievam Link to comment Share on other sites More sharing options...
O Pulveris Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 man vienu brīdi likās ka EDDs izdzēsa. A tu. LOL man liekas tu kaut ko nesaproti! Sasodiitie sadisti! INTERESEE BLEE! Un ko tas tev dos kad redzesi kaa kadam nogriezh galvu kaa tas ble tev dziivee noderees ble! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Sulik ja tev tadi muviji nepatik neskaties. Bet ir ari kaadi kam tas interesee! Tapec plz nedzes ara ! nu klau, es tevi varu no šī foruma vispār izdzēst un nobanot tādā gadījumā, jo kamēr te esmu es, tev tādus topikus neredzēt, un tāpēc ar tavu "asinskāri" un stulbo velmi redzēt skatus līdzīgus tam, kas tika izdzēsts, tev te vienkārši nav ko darīt. šis nav tas forums, kur tādus materiālus meklēt, piedod. cilvēki, kurus interesē tas, tie zina, kur to atrast, un tas, ka tu to nezini, tikai norāda uz to, ka tev vienkārši ir slinkums meklēt. tāpēc atpisies, neredzēt tev šādu materiālu te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 (edited) kaa var patikt taadi video ? traffic, tu guusti baudu, skatoties, kaa kaadam rubii galvu nost ? Edited October 18, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Atbalstu sulikānu - šis nav forums tādiem šitiem...un es neveletos, lai vinš tiktu piedrazots, piedevam šo forumu tak apmeklē mazi berni kā "saldais" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 chmo... paskatiijaaties pietiek, sulik, thx, ka izdzeesi negribeeju tak, lai tas topickus buutu 1st kas gribees taadas hujnjas redzeet(pff, pretiiig) pats varees atrast, hot, googles tante Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 spēks. cilvēks kas ieliek topiku saka thx ka izdzēsi. spēks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts