Audiks... Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Steam beta must be running to make use of Find Server kurš šito var izskaidrot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 kurš šito var izskaidrot? jārestartē stīms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audiks... Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Yup nostrādāja sor par manu stulbumu no tādām lietām neko nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brotser1989 Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Nu kāds lūdzu pateiks, kad gignam gaidāms progress un būs v40??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audiks... Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 (edited) Vai tiešām ir tik grūti palasīt visus ierakstus par jauno versiju kas ir pieejami forumā? Citēju worm : vopšem es vakar notestējos... klientu nokrekot ir ļoti viegli, uztaisīju jau gatavu nonstīma instalāciju uz 2.5GB... bet ir problēma ar serveri. Pašlaik vienīgais ejošais cracks ir revemu... bet man viņš nepatīk, jo visi nonstīmeri dabūt uzģenerētus stīma ID. Rezultātā atšķirās autorizācija starp dažādiem serveriem un nebūs vairs iespējams atšķirt čītojošu stīmeri no čītojoša nonstīmera, kas savukārt sapisīs banu tabulu... vopšem drusku jāpagaida būs... Edited June 28, 2010 by Audiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bills Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Kāds man prieks ,ka es parasti ar shotgunu skraidu. Hitboxiem nav problēmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
brotser1989 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Citēju worm : vopšem es vakar notestējos... klientu nokrekot ir ļoti viegli, uztaisīju jau gatavu nonstīma instalāciju uz 2.5GB... bet ir problēma ar serveri. Pašlaik vienīgais ejošais cracks ir revemu... bet man viņš nepatīk, jo visi nonstīmeri dabūt uzģenerētus stīma ID. Rezultātā atšķirās autorizācija starp dažādiem serveriem un nebūs vairs iespējams atšķirt čītojošu stīmeri no čītojoša nonstīmera, kas savukārt sapisīs banu tabulu... vopšem drusku jāpagaida būs... nu to jau es pats saprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Nu tad gaidi, nedomāju, ka mūs neinformēs par izmaiņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 serveris ir jau sagatavots ar visiem pluginiem utt huiņu, gaidu vienīgi sakarīgu cracku... nepacietīgie var iemēģināt steam-only serveri un reportēt man ja ir kādi gļuki adrese: css.gign.lv:27016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 nepacietīgie var iemēģināt steam-only serveri un reportēt man ja ir kādi gļuki adrese: css.gign.lv:27016 viss liekas normāli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Nafig pēc šitā apdeita nevar dabūt vienkāršu net_graph kur es redzu ms/pingu un loss, choke? Man nevajag kkādas suda līnijas pa visu ekrānu :@ Btw vakar ar m3 uztaisīju double kill ar 1 šāvienu 2 killi dd2 rashā. cerēju vismaz kāds achijs par to būs, bet nifiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
SelfDestruct Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Nafig pēc šitā apdeita nevar dabūt vienkāršu net_graph kur es redzu ms/pingu un loss, choke? Man nevajag kkādas suda līnijas pa visu ekrānu :@ tev noteikti ir net_graph 3, nomaini uz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (edited) Traffiks - net_graph 1 Video(nezinu vai ir ielikts, bet palīdz XD2) - Edited June 30, 2010 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 css serveris ir non-stīmots? kādreiz, kad iegāju biš pašaudīties, nevarēju dabūt nekādu achievmentus, vai arī vienkārši es esmu nābs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Nu, tā feiloju. Pierasts no Modern Warfare 2 un Bad Company 2, ka var ar roght mouse piezūmot, bet te neko nedara, un tik daudz reizes sanāk fail, ka sāk klusinājāju skrūvēt. Nav kaut kāds patch, kas ar to mouse piezūmo ieroci XD2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 izskatās, ka ir progress ar revemu... aprunājos ar autoru un viņš uzceps speciāli versiju ar man vajadzīgām fīčām Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Pierasts no Modern Warfare 2 un Bad Company 2, ka var ar roght mouse piezūmot, bet te neko nedara, un tik daudz reizes sanāk fail, ka sāk klusinājāju skrūvēt. Nav kaut kāds patch, kas ar to mouse piezūmo ieroci XD2? aug,sig,scout, awp ir tikai zoom. ja gribi tad bind mouse2 +fire.(kaut kā tā, palabojiet ja kļūdos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audiks... Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 vnk lai ieiet opc un uzliek pie control un viss ko tur daudz ņemties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Lasīt jūs nemākat vai man kaut kas gļuko. Man vajag MS+LOSS/CHOKE, bet pie net_graph 1 ir tikai MS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturkis47 Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 kapēc tev to vajag? tie cipari tev šaut palīdz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Palīdz rates saregulēt un noteikt vai man tanī serverī lago, jo pings to vien nepasaka. Ir bijis, ka pings ir ~40, kas ārzemēm ir ļoti ok, bet tajā pat laikā choke uzlec uz 20 un tad brīnies kāpēc, kad aizskrien aiz sienas pēkšņi saproti, ka tomēr esi hedā novākts. not cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 vienam spēlēt jaunajā serverī nav diezko jautri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liiv` Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Tiem kuriem ir problēmas ar reitiem, lagiem un fps kā arī pretīgiem līķiem (ragdolliem) lūk jums perfekts cfg http://yy.lv/download.php?f=138863 Augsts fps kā arī nostabilizēts LERP! Tik tur dažas lietas vajag pamainīt. Volume, sens, name, crossair. Tātad vēlreiz atkārtošu šajā CFG Līķi momentāli pēc nošaušanas pazūd. FPS cfg sabalancēts, lai sniegtu jums augstu fps. Un sataisīti reiti priekš jaunā apdeita, lai būtu pēc iespējas mazāks LERP, jeb precīzāks hitbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 liiv zaibis cfg, palidzeja mega, bet ir viena problema, tapat lagi smokaa ir trakaki kaa pirms apdeita :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Epix mēģināji šo te? http://www.gign.lv/forum/index.php?s=&...st&p=486807 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts