Oddijs Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 (edited) Manai x7 pienāca gals, nu jau 3šā pa 3 gadiem Tātad, budžets ir līdz 35lati Noskatīju pagaidām: Razer Krait, Razer Abyssus, Razer Diamondback 3G, Roccat Kova, Steelseries Kinzu Gribētu dzirdēt atsauksmes (būtu labi savu pieredzi) , vai arī citus ieteikumus Kura būtu līdzīga x7 pēc lieluma? āāā, ir razer mousepads Nesen jau bija līdzīgs topiks, arghh mby kādam bija darīšana ar rokket kovu Edited June 24, 2010 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 man kinzu un nesūdzos, ir laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 kinza , razeri 3G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Klasika - logitech G5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Kinza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Razer Krait Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 mamba Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Šeit katrs balsos par savu peli un rezultāti būs galīgi neobjektīvi. Gaming peles ir jāizvēlas pēc sajūtas plaukstā. Tāpēc velcies uz uz kādu veikalu, piemēram, Elkoru, pačamdi pārīti un izvēlies. Vēl vari youtubē iečekot apskatus, bet atceries, ka katram plauksta ir savādāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted June 24, 2010 Author Report Share Posted June 24, 2010 Tā jau sāk izskatīties Elkorā biju, paprasīju paskatīties peli mani pasūtija, pat neatvēra to sūda plauktiņu, norm es visām pārskatīju reviewus, un visas normālas liekas domāju laikam ņemt 3g vai roccat, bet nu te jau ir, ar kuru būtu vieglāk pēc x7, nu sajūtā Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Ja svarīga sajūta plaukstā (ergonomics), tad jau viskrutākā itkā ir Deathadder, gandrīz visiem patīk. Man gan pašam no Razer foršāka likās Lachesis. Vispār, ja interesē razer, ej uz razerzone.com un izvēlies tur. Logitech G-sērija man personīgi galīgi nepatīk, bet principā var pierast pie jebkuras peles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 (edited) Vispār, ja interesē razer, ej uz razerzone.com un izvēlies tur. Logitech G-sērija man personīgi galīgi nepatīk, bet principā var pierast pie jebkuras peles. lacim nav defalta forma , tapec it gruti pierast. Ir 5-7 subjekti kuri nopirka laci un pec tam pardeva jo nevar pierast.DA ari , bet vinjai forma ir bishku labaka rokai. Pats izmantoju DA jau 2 gadus , pirmas 2 nedeljas nevareju neko izdarit bet pec tam jau bija labak. P.S. ja nemaldos tiem 3G pa 30LS tagad jauns dizains un vel kaut kas , skaitas v2. Edited June 25, 2010 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Ja tu par Deathadder, tad tur ir jaunās versijas ar 3g sensoru. Vecajiem nebija. Lachesim arī sākumā nevarēju pierast, bet, kad pieradu, bija kaifs rokās turēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted June 25, 2010 Author Report Share Posted June 25, 2010 (edited) Lachesim arī sākumā nevarēju pierast, bet, kad pieradu, bija kaifs rokās turēt. Viņš par diamondback runāja, domāju Nu tad laikam šitā sanāca Kova vai Diamondback Edited June 25, 2010 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Varbūt tu vari pateikt kas tieši ar tavu peli ir noticies? Varbūt zinu atbildi kā salabot. Pašam jau MX518 un X7 ir plīsušas un pats vien esmu sataisījis. 518 jau 4. gadu turās, X7 jau 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
runcisimho Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 G9 un miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted June 25, 2010 Author Report Share Posted June 25, 2010 death, es neatradu skrūvi, un netīšām viņu pārlauzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now