nillys Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Kāds lūdzu izstāsta, kur internetā (Latvijā) nopirkt basketbola kurpes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Lētāk sanāks, ja sūtīsi no ārzemēm. eastbay.com tagad tur jaunie Nike Jordan 6 ir kaut kādi. un tos Lebron James botes arī var dabūt. Edited June 19, 2010 by w4p1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Cenas normālas, bet kādas atsauksmes par piegādi/ ilgumu, un cik vispār maksā piegāde. Turpinam ietiekt i-net veikalus Edited June 19, 2010 by nillys Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Piegāde man ilgākais bijis 5 dienas, kopš izsūtīšanas. +Ja rodas, kādas problēmas ar izmēriem vari droši viņiem tur uzrakstīt, speciāls ēpasts tieši par izmēriem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Cnea ir ASV dolāros? Pareizāk- no kuras valsts nāk, ka tik ātri atved. Edited June 19, 2010 by nillys Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) piegāde 25$.. Kad pirmoreizi tika pasūtīts tur bija kodiņš 20% nost no summas, ja pārsniedz 100$. Otrreiz sūtots sanāca, ka shippings itkā aizgāja 20% nost un palika tikai bošu cenas.. ap 100$. Bet tiem 100$ jāsanāk bez shippinga. Edited: ved no ASV.. firma UPS.. var sekot līdzi, kur kurā brīdī atrodas. Edited v2: Tagad diezgan augsts dolāra kurss pāri 50 santīmiem. Edited June 19, 2010 by w4p1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Paldies, ka ieteici, palieku pie šī šopa, bet tātad shipping ir piegādīte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Paldies, ka ieteici, palieku pie šī šopa, bet tātad shipping ir piegādīte? Nē, tā ir kuģošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Te tev nav nekāda Mozaīkas parāde, beidz rakstīt katru postu citā krāsā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=45870 Varbūt vēl pārdod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Piegāde man ilgākais bijis 5 dienas, kopš izsūtīšanas. +Ja rodas, kādas problēmas ar izmēriem vari droši viņiem tur uzrakstīt, speciāls ēpasts tieši par izmēriem.. Domāju ka viņš grib zināt cik ilgi jāgaida botas kopš podziņas BUY nospiešanas No eastbay prece vidēji nāk 2 nedēļas. Man pat ir bijis ka aizsūta uz ķīnu manu paku un jāgaida 2 mēneši Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 nu jau kādus 4 gadus iepērkos ebayā, gandrīz visas drēbes, ko šobrīd valkāju ir no turienes (pat apakšveļa). šipings parasti neaizņem vairāk par 2 nedēļām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 Mani bišķ šokē tā easbay'a shippinga 25 doļu maksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Un kas tur tevi tā šokē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Ebayā shippinga cena atkarīga no preces svara!Lielākais shippings man ir bijis 30GPB pasūtot serveri,kura svars ir +/- 20kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Tu gribi teikt, ka es varu pasūtīt 10m2 putuplasta plāksni, un man būs jāmaksā tikai par svaru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Man te pazisitams,ebayaa pasutija baigaas NIKE basiisha botes kas pie mums maxaa ap 160Ls vinsh pasuutija pa 32Ls no USA,bet pagaja 4meneshi kamer vinjas atnaca,no kaut kadas HONK KONGAS nez kapec Taa kaa nekad neko nevar zinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Taa kaa nekad neko nevar zinat Nevienā veikalā latvijā nēesmu redzējis ka basketbola botas maksātu vairāk par 129ls jaunās Kobes un LeBroni tagad pa 120 iet Latvijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Man Loti interesetu Puma botinjas , pasam suutit butu takaa parak ilgi , kamer iebrauktu kas un kaa , un bail ka Nofailoshos ! Ja nu ir kads no Liepajas - kurs regulari kaut ko suuta un ir ar mieru piemest klat botinjas + mans apmaksaa shipingu butu baigi smuki ! Ja nu gadijuma kas PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted June 21, 2010 Author Report Share Posted June 21, 2010 Hmm. Bet kā būs, ja nopirkšu ''basketbolenes'', bet stundās tik pat labi vajadzēs spēlēt futbolu, skriet uz ātrumu, vieglatlētika...... NETRAUCĒS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Sliktam dejotājam, pat pauti traucēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted June 21, 2010 Author Report Share Posted June 21, 2010 Ar dejošanu viss kārtībā. Par sportu iet runa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Tu eezelis esi? Tev bļa vajag rakstisku pamācību kā nopirkt un kā valkāt sporta apavus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Par sportu iet runa Tu prasīji par basketbola apavaiem sākumā. Tagad tev vajag futbola bučus, naglenes utt.? Ja spor'ta stundās nebūs basketbola, tad skraidi bez apaviem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted June 21, 2010 Author Report Share Posted June 21, 2010 ko tu brauc? es jautāju, kādam ar pieredzi, par to praktiskumu, dažādos sportaveidos, vai to augstums, man netraucēs citur, lūdzu vairāk TE NERAKTI, ja negrasies atbildēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now