never thought Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Sveicināti ! Šogad pabeidzu 9.klasi un no Rīgas 45.vidusskolas dodos prom . Es esmu pieņemts divās skolās gan Rīgas Teikas vidusskolā , gan Natālijas Draudziņas gimnāzijā . - varbūt kāds , kas ir mācijies šajās divās minētajās skolās , varētu man ieteikt labāko variantu ? Proti , kādas ir atsauksmes par NDG un kādas ir par RTV ? RTV esmu šādā programmā - latviešu valoda un literatūra NDG esmu šādā programmā - ekonomika un geogrāfija . Kuru no šīm abām man izvēlēties , uz kuru doties ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 nu, a kas tev pašam vairāk interesē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 paziņa mācās NDG un saka ka skolotāji ir sakarīgi, skaties pats, kas tev labāk padodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 Pēc vidusskolas plānoju stāties "Turībā" un iet mācīties Tūrisma vadību . - vairāk interesē man ekonomika un geogrāfija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 NDĢ ir baseins un tas ir pluss Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 - vairāk interesē man ekonomika un geogrāfija. turība -way to go... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 kura tuvāk mājām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 (edited) tu tur mācijies? Man tur vairāki zināmi kadri mācās, viena draudzene pat tūrisma vadības praksi šobrīd iziet Grieķijā, atsauksmes labas Tas ko tur pļūtija bija 5 gadus atpakaļ, ka ar turības diplomu nav dzīves. Edited June 18, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 Tuvвk mвjвm ir RTV , bet drоzumв ir doma pвrvвkties - sх ... - bet izglоtоbas lоmenis abвs ir vienвds ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Vidusskola ir vidusskola, ne jau skola nosaka kādas tev būs atzīmes, bet gan tu pats, tāpēc domāju, ka to nevajadzētu skatīt par galveno iemeslu skolas izvēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 NDĢ skolotāji ir sakarīgi ar pāris izņēmumiem. Galvenais, lai pašam ir vēlme mācīties, jo neviens tev tur pakaļ neskraidīs. par RTV neko nezinu, lai gan tur daudz draugi ir mācījušies Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 par RTV neko nezinu, lai gan tur daudz draugi ir mācījušies Varbut vareetu viniem paprasiit , kaa tur ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Esmu mācījies RTV visas 12 klases, nezinu gan kā lai salīdzina, jo nevienā citā skolā jau neesmu mācījies. Mūsu klase var teikt bija viena no pēdējām, kur bija patīkams pamatskolas klases īpatsvars(paralēlklase gan nē), nākamajās jau bija ļoti daudz atnācēji (Tas nav tikai mans subjektīvais viedoklis, bet vēl daudzu skolasbiedru). Domāju viss atkarīgs no tā kādi cilvēki klasē gadīsies un kas būs audzinātāja. Nezinu gan, kas pa šiem gadiem mainījies. Un par kādu līmeni var runāt vidusskolā, ja gandrīz katram priekšmetam ir vairāki skolotāji; kāds gadās, ar tādu jādzīvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now