boyg Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 (edited) Šonakt (četros pēc mūsu laika) sestā spēle starp Lakers un Celtics komandām. Šobrīd finālsērijā rezultāts ir 3:2 Celtics labā. Finālspēles norinsiās līdz četrām uzvarām un no tā varam secināt, ka šai spēlei var būt izsķiroša nozīme. Starp GIGN lapas apmeklētājiem ir kāds, kurš šīm aktualitātēm seko līdzi? Ja tā, tad Tavs favorīts? Personīgi es droši varu apgalvot, ka mans favorīts ir Celtics. Kādēļ? Piecinieks - Allen, Davis, Garnett, Pierce and Rondo un ar to viss ir izteikts. Edited June 15, 2010 by boyg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 par celticiem, iemesls ljoti vienkarshs - gaarnets, sobrid sezhu un gaidu speeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Laikam jāizmanto laiks, kad ir pilnīgi piedrāzt par dienas režīmu(tas laikam tāpēc, ka tāda vienkārši nav) un jānoskatās šonakt spēle. Itkā man pohuj, kurš tur uzvar. Vienīgais šajā spēlē varētu Lakers uzvarēt, lai būtu 7.spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyg Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 Mūs sagaida ļoti interesanta septītā spēle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Te itkā jau ir basketbola topiks, kur var apspriest gan nba, gan visu pārējo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts