Jump to content
GIGN Forum

Tiesības Uz War3


Recommended Posts

Tātad mani sauc par Artūru. Man ir 17 gadi. Nodarbojos ar florbolu, futbolu, hokeju un nedaudz ar basketbolu un pats galvenais - CS. Spēlēju cs 1.6 kopš ~2006-2007 gada. Spēlēju agri no rīta vai arī vakaros (dažreiz arī dienās). Katrā ziņā palīdzēšu cīnīties ar likuma pārkapējiem :police:

Stati

Reģistrēts niks man ir & admins kurš iesaka - SaS^MAN. Varbūt arī citi (tēmēts uz Spanky :thumbsup:)

Vēlos xslap, xslay, xgag Par postiem forumā - Iemetu aci Sūdzības, Tiesības un serveri, pasākumos un dažreiz arī Spams sadaļā. Rakstīt pats es neko nerakstu, bet tā es aktīvi sekoju līdzi foruma dzīvei. Vienkārši neredzu jēgu rakstīt bez iemesla. Bet nu ja to tā stipri vajag, varu arī papostot biežāk. Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Par KAPCONIJU - spēlē serverī bieži un ir aktīvs. Čīterus man reportē pa skaipu, čalim galva ir uz pleciem. Nekad nepareizus cilvēkus par čīteriem nosaucis nav. Cik zinu tad viņš reportē arī SPANKY`am. Spēlē jau kopš serveris ir atvēries. Tāpēc dodu es REC

Link to comment
Share on other sites

ja esi baigais uber pro un vienaa mapee salasi pa 50 fragiem kaa minimums tad mosk arii var. Savadak citu iespeju neredzu.

Dont , ja nu tu vienigi nespelee zem kada feika, tad tu pats esi drizak nemanams ar 7k xp - nekaa personiga.

Par Kapconiju runajot, nekadu siltu vai vesu izjutu pret vinju nav. Shad tad, laikam kaut ko ir reportejis, bet es vienalga palieku neintrals.

Link to comment
Share on other sites

Tak izlasi vienreiz KAPCONIJA teikto velreiz, ja neiebrauci. Spanky uzrakstija - "varetu jau ari ban" un kapconijs uzrakstija "Ja var tad piezviezat ari xb." :slap:

Dont^, kaa Tu vinju neesi redzeejis serverii, ja vinjsh kopsh servera atveershanas jau speelee. Drizaak sanaak, ka Tu neesi bijis tad serverii nevis vinjsh. Tur jau ir tava probleema.

btw, lol juus varbuut padomaajat, ka chalim varbuut shomeenes nav bijis laika uzkachaat? Piemeram pagajusho meenes vinjam bija vairak xp. Varbut tagad nebija laika etc..

Tie psiho stati paraada tikai shii menesha status. Kopaa tak vinjam buutu n tie leveli.

Es savas domas nemainu, tikai besii, ka liek ANTI tikai taapec, ka vinjsh redz nav no netgames.

Link to comment
Share on other sites

Mahmedam - 2 dienās, kopā nospēlējot 7 stundas ar ļevu niku dabūju andēdam 8 lvl :) takā nevajag....

KAPCONIJS ir treshajaa vietaa un Tu saki, ka vinjsh neraadas serverii..

Un kurā vietā esi Tu?

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

Un kurā vietā esi Tu?

nezinu sakara ar izlaidumiem man vispar tur nav lvl bet SAS drikst uzzinat kpc tu ta aizstavi kapconiju ? :sparta: laigan ja cik biju pirms tam manijis tiesam vinjam tavas tiesibas butu noderigakas jo ka dabuji acc cik reizes vispar spele ? <c> Plikais

Link to comment
Share on other sites

:sparta: laigan ja cik biju pirms tam manijis tiesam vinjam tavas tiesibas butu noderigakas jo ka dabuji acc cik reizes vispar spele ? <c> Plikais

Es aiztaavu KAPCONIJU tapec kad vinjsh ir mans draugs un droshi zinu, ka nekaadus suudus vinjsh netaisis.

Ja lasiitu forumu vairaak, tad zinaatu arii iemeslus. Pedeejos 2 meeneshus man vispaar nav bijis laika. Sho juunija meenesi straadaaju. Bija problemas ar pc & citi iemesli. Tagad varbuut pa vasaru buus vairak briiva laika un sanaaks uzspeleet ( pa vakariem ). Cerams, ka paskaidroju.

Link to comment
Share on other sites

skaidrs. Btw par KAPCONIJU - es vinju reaali paziistu ( zinu kur vinsjh dziivo ). Un zinu, ka vinsjh ziepes netasiis. Varbuut uz manas atbildiibas uzliekat vinjam aksesu. Jau jau vinjsh baigis meeslus sastraadas, tad lai liekas atbildiiba uz maniim. + Vins par divaam dienaam jau ir 8lvl sakachajis. (laikam undedam un humanam)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...