KAP4ONIJS Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Tātad mani sauc par Artūru. Man ir 17 gadi. Nodarbojos ar florbolu, futbolu, hokeju un nedaudz ar basketbolu un pats galvenais - CS. Spēlēju cs 1.6 kopš ~2006-2007 gada. Spēlēju agri no rīta vai arī vakaros (dažreiz arī dienās). Katrā ziņā palīdzēšu cīnīties ar likuma pārkapējiem Stati Reģistrēts niks man ir & admins kurš iesaka - SaS^MAN. Varbūt arī citi (tēmēts uz Spanky ) Vēlos xslap, xslay, xgag Par postiem forumā - Iemetu aci Sūdzības, Tiesības un serveri, pasākumos un dažreiz arī Spams sadaļā. Rakstīt pats es neko nerakstu, bet tā es aktīvi sekoju līdzi foruma dzīvei. Vienkārši neredzu jēgu rakstīt bez iemesla. Bet nu ja to tā stipri vajag, varu arī papostot biežāk. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Par KAPCONIJU - spēlē serverī bieži un ir aktīvs. Čīterus man reportē pa skaipu, čalim galva ir uz pleciem. Nekad nepareizus cilvēkus par čīteriem nosaucis nav. Cik zinu tad viņš reportē arī SPANKY`am. Spēlē jau kopš serveris ir atvēries. Tāpēc dodu es REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 (edited) REC, jo izskatas ka Lumpy acc neiedos Un cik zinu Kapconijs GIGN'ā jau ir ilgu laiku + banu arī varētu tiesībās pielikt Edited June 14, 2010 by spankyed Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAP4ONIJS Posted June 14, 2010 Author Report Share Posted June 14, 2010 Ja var tad piesviežat arī xb klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Rekomendēju, redzams serverī bieži, dažādos diennakts laikos. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3v3nGe Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Neatbalstu, skatotos pēc statiem kkā maz, jo drīz būs jau restarts un neliekas, ka daudz spēlē ja ir tikai divi 8 lvl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Net Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 tiko vel gribeeja siikumus,peksnji jau arii xb prasa... ANTI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAP4ONIJS Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 Nu itkā man xb nevaig,es teicu ka varētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dont^ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Sveiki! Es vinu nepamanu serveri! Bus atkal tads kandidats kursh dabu acc un pazud! ANTI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Piekrītu. Reāli , 8 lvli var uzdzīt 10 stundās... īzī. Tad jautājums, par kādu acc var vispār iet runa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 ja esi baigais uber pro un vienaa mapee salasi pa 50 fragiem kaa minimums tad mosk arii var. Savadak citu iespeju neredzu. Dont , ja nu tu vienigi nespelee zem kada feika, tad tu pats esi drizak nemanams ar 7k xp - nekaa personiga. Par Kapconiju runajot, nekadu siltu vai vesu izjutu pret vinju nav. Shad tad, laikam kaut ko ir reportejis, bet es vienalga palieku neintrals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Es vinu nepamanu serveri! Bus atkal tads kandidats kursh dabu acc un pazud! ANTI! Es tas droši vien neesmu !Esmu parasti no rītiem online Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Tak izlasi vienreiz KAPCONIJA teikto velreiz, ja neiebrauci. Spanky uzrakstija - "varetu jau ari ban" un kapconijs uzrakstija "Ja var tad piezviezat ari xb." Dont^, kaa Tu vinju neesi redzeejis serverii, ja vinjsh kopsh servera atveershanas jau speelee. Drizaak sanaak, ka Tu neesi bijis tad serverii nevis vinjsh. Tur jau ir tava probleema. btw, lol juus varbuut padomaajat, ka chalim varbuut shomeenes nav bijis laika uzkachaat? Piemeram pagajusho meenes vinjam bija vairak xp. Varbut tagad nebija laika etc.. Tie psiho stati paraada tikai shii menesha status. Kopaa tak vinjam buutu n tie leveli. Es savas domas nemainu, tikai besii, ka liek ANTI tikai taapec, ka vinjsh redz nav no netgames. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 to, ka viņš te gignā ir kopš seniem laikiem varu apstiprināt, man tik nav īpaši lielas pārliecības par to cik viņš daudz laika pavada war3 serverī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAP4ONIJS Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 Nu es samērā bieži spelēju. Tikai iepriekš nesanāca uzspēlēt... To var daudzi apstiprināt daudzi. Aktīvāks kļūšu pēc svētkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 (edited) To var uzprasiit wormam peec log failiem... Bet to, ka chalis speelee jau kopsh servera atveershanas to es atvedchaju! Edited June 17, 2010 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Nu nerādās tas čalis sērverī, nāk pēc ī-krāna. Mahmedam - 2 dienās, kopā nospēlējot 7 stundas ar ļevu niku dabūju andēdam 8 lvl takā nevajag.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAP4ONIJS Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Es rādos serv man arī tūlīt 8 lvl . andedam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 (edited) Mahmedam - 2 dienās, kopā nospēlējot 7 stundas ar ļevu niku dabūju andēdam 8 lvl takā nevajag.... KAPCONIJS ir treshajaa vietaa un Tu saki, ka vinjsh neraadas serverii.. Un kurā vietā esi Tu? Edited June 19, 2010 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Un kurā vietā esi Tu? nezinu sakara ar izlaidumiem man vispar tur nav lvl bet SAS drikst uzzinat kpc tu ta aizstavi kapconiju ? laigan ja cik biju pirms tam manijis tiesam vinjam tavas tiesibas butu noderigakas jo ka dabuji acc cik reizes vispar spele ? <c> Plikais Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 laigan ja cik biju pirms tam manijis tiesam vinjam tavas tiesibas butu noderigakas jo ka dabuji acc cik reizes vispar spele ? <c> Plikais Es aiztaavu KAPCONIJU tapec kad vinjsh ir mans draugs un droshi zinu, ka nekaadus suudus vinjsh netaisis. Ja lasiitu forumu vairaak, tad zinaatu arii iemeslus. Pedeejos 2 meeneshus man vispaar nav bijis laika. Sho juunija meenesi straadaaju. Bija problemas ar pc & citi iemesli. Tagad varbuut pa vasaru buus vairak briiva laika un sanaaks uzspeleet ( pa vakariem ). Cerams, ka paskaidroju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Es kontra udaru vairāk nespēlēju.. Ļoooti retos izņēmumos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 skaidrs. Btw par KAPCONIJU - es vinju reaali paziistu ( zinu kur vinsjh dziivo ). Un zinu, ka vinsjh ziepes netasiis. Varbuut uz manas atbildiibas uzliekat vinjam aksesu. Jau jau vinjsh baigis meeslus sastraadas, tad lai liekas atbildiiba uz maniim. + Vins par divaam dienaam jau ir 8lvl sakachajis. (laikam undedam un humanam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) (protams, atvainojos, ka te rakstu, bet it kā ir atļauts to darīt īpašos gadījumos): Viņš tak ar [] spēlē! Atradīšu demo, editošu: Edited June 21, 2010 by dextOr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts