worm Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 Iphoņiem ekrāns nav rezistīvais touchskrīns bet gan kapacitīvais touchskrīns... tas nozīmē, ka viņš nereaģē uz uzspiedienu, bet gan uz elektriskajiem impulsiem. Tāpēc ekrāns nav mīksts un ir ar samērā biezu stiklu pa virsu. Reāli ar viņu nekas nevar notikt pat 10 gadu laikā, ja vien tu netriec telefonu pret asfaltu. 3gs un 3g atšķirības nav sevisķi lielas - nedaudz ātrāks, iebūvēts magnētiskais kompass kā arī nedaudz uzlabota kamera un drusku ilgāk dzīvo baterija. Ja nauda nav šķērslis tad izvēlēties loģiskāk būtu 3GS, bet ja ir 3G, tad apgreidoties uz 3GS nav jēgas... http://www.apple.com/lv/iphone/compare-iphones/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Kā ir ar šiem sūdiem sūtot no ASV, Čainīzeriem vai Norģiem, reāli visi ir atkodējami un lietojami iekš mūsu banānu republikas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) Jā, ja ne softiski, tad ar Turbosim. Edited June 8, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Un cik prasa vidēji atkodēšana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) Naudas ziņā? 2G, 3G varu atkodēt par aliņu A nē, diviem un Valmiermuižas. 3GS nekāda māksla nav, pasūti Turbosim. Edited June 8, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Kāda varētu būt aptuvenā summa , par kuru tikt pie Iphona bez kontrakta caur EBAYU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Par kuru iPhone tu runā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 es savulaik factory unlocked 3G ņēmu pa 400 latvijas naudiņām... kad dabūšu jauno, tad noteikti šito sitīšu gaisā, stāvat rindā p.s. tiem kas neiebrauca par jauno aparātu - iphone 4 pārdošanā nonāks tikai 24. jūnijā, vakar viņu tikai prezentēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Domāju 4 iphonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) Vai tad viņu var iegādāties, ja šodien par viņu tik sāk kladzināt? EDIT: worm`s jau pateica Edited June 8, 2010 by Palaidnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Hmm, tikko kā parādīsies varētu būt ap $ 1k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Eu, pagaid, ja es nopērku iphonu, tad man vienīgā iespēja viņu lietot ir istyle pieslēgums, kura maksa ir 20Ls mēnesī un man tik dārgu pieslēgumu nafig nevajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 jāpagaida, kad kāds iegādāsies iphone 4g un tad varētu domāt, citādāk pa lielam izskatās tas pats, kas "vecais" 3g(s), tik ar korpusu, kas ir līdzīgs nokiai Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Jailbreakojot unlockojas no AT&T, etc. tīkliem arī? Vai tā nebija daļa no jailbreakošanas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 jailbreiks un unlocks ir divas dažādas lietas jailbreiks - atlauž vaļā root pieeju, lai var tikt klāt sistēmas resursiem un izmantot dažādas lietas, kas app'u developeriem nav pieejamas (piemēram palielināt dockoto ikonu skaitu no 4 un 5 vai arī nomainīt sistēmas fontus un ikonas) unlocks - atbloķē telefonu no piesaistes pie konkrētā operatora. Ne vienmēr ir iespējams unlockot, ja telefons ir nopačots līdz pēdējai firmwarei... mans telefons piemēram ir tikai jailbreikots, jo unlocku man nemaz nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 btw reku info par iespējamām cenām: If you're not jazzed at the prospect of a two-year commitment to AT&T, the 16GB iPhone 4 will cost $599 and the 32GB will retail for $699. source: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2364765,00.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Nu ok. Es vienkārši kaut ko miglaini atcerējos, ka jailbreakojot pašam agrāk bija opcija unlockot kaut ko, kaut ko, bet neatceros ko. Skaidrs karoče. Un jā, tev nemaz nevajag, bet ja man atsūta no štatiem aparātu pa lētu naudu, tad vai nu sēžu vārtrūmē ar neejošu metāla gabalu, vai nu eju pie Vaņas centrāltirgū? Interesē tieši kā tas pats process (unlockošanas) notiek. (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 process notiek ar vienkārši softa palīdzību... bet to var izdarīt tikai konkrētai baseband versijai. Citiem vārdiem - ja tu esi uzlicis svaigu firmwari caur iTunes, tad pastāv iespēja, ka tu sēdēsi vārtrūmē ar metāla gabaliņu, kurš spēs atskaņot tikai mūziku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Cena nemaz nav tik slikta. Gaidu ar nepacietību , kad parādīsies pārdošanā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Man te patiesībā nesen radās problēma... Nesen nejauši sanāca backupot iphonu, pazuda visas dziesmas... nomainīju pc un to autorizēju, bet tagad, kad gribu ielādēt iekšā mūziku, viņš to neizdara, kas varētu būt pie vainas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 worm, kas vecajā īfonā nav tik ūber kruts, kad tu tik izmisīgi fano par jauno modeli ? Dizaina pēc esi gatvs izdot krietni lielāku summu ?!! ibio, apgaismo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Gaidīšu ar maisu, kad Latvijā būs pieejami.. Gan jau šamie saskrūvēs augšā savas cenas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 Man vienkārši patīk jaunas tehnoloģijas palietoju vienu telefonu divus gadus un mainu uz citu. Tur nav jābūt baigam iemeslam, lai to darītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 ūm, jautājums, bija kkāds apps uz iPod, ka jailbreikojot ipodu varēji vilkt appus no appstore par brīvu, vai tāds ir pieejams iPhone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 install0us un softi nāk no www.apptrackr.org lai uzinstalētu install0us, vajag jailbreikot ipodu un caur cydia pievienot repositoriju http://www.sinfuliphonerepo.com un pēctam no softiem uzlikt AppSync for OS x.x (izvēlies savu versiju) un pēctam install0us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now