Jump to content
GIGN Forum

Iphone 4


worm
 Share

Recommended Posts

Iphoņiem ekrāns nav rezistīvais touchskrīns bet gan kapacitīvais touchskrīns... tas nozīmē, ka viņš nereaģē uz uzspiedienu, bet gan uz elektriskajiem impulsiem. Tāpēc ekrāns nav mīksts un ir ar samērā biezu stiklu pa virsu. Reāli ar viņu nekas nevar notikt pat 10 gadu laikā, ja vien tu netriec telefonu pret asfaltu.

3gs un 3g atšķirības nav sevisķi lielas - nedaudz ātrāks, iebūvēts magnētiskais kompass kā arī nedaudz uzlabota kamera un drusku ilgāk dzīvo baterija. Ja nauda nav šķērslis tad izvēlēties loģiskāk būtu 3GS, bet ja ir 3G, tad apgreidoties uz 3GS nav jēgas... http://www.apple.com/lv/iphone/compare-iphones/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kā ir ar šiem sūdiem sūtot no ASV, Čainīzeriem vai Norģiem, reāli visi ir atkodējami un lietojami iekš mūsu banānu republikas ?

Link to comment
Share on other sites

es savulaik factory unlocked 3G ņēmu pa 400 latvijas naudiņām... kad dabūšu jauno, tad noteikti šito sitīšu gaisā, stāvat rindā :)

p.s.

tiem kas neiebrauca par jauno aparātu - iphone 4 pārdošanā nonāks tikai 24. jūnijā, vakar viņu tikai prezentēja

Link to comment
Share on other sites

jailbreiks un unlocks ir divas dažādas lietas

jailbreiks - atlauž vaļā root pieeju, lai var tikt klāt sistēmas resursiem un izmantot dažādas lietas, kas app'u developeriem nav pieejamas (piemēram palielināt dockoto ikonu skaitu no 4 un 5 vai arī nomainīt sistēmas fontus un ikonas)

unlocks - atbloķē telefonu no piesaistes pie konkrētā operatora. Ne vienmēr ir iespējams unlockot, ja telefons ir nopačots līdz pēdējai firmwarei...

mans telefons piemēram ir tikai jailbreikots, jo unlocku man nemaz nevajag :)

Link to comment
Share on other sites

Nu ok. Es vienkārši kaut ko miglaini atcerējos, ka jailbreakojot pašam agrāk bija opcija unlockot kaut ko, kaut ko, bet neatceros ko. Skaidrs karoče.

Un jā, tev nemaz nevajag, bet ja man atsūta no štatiem aparātu pa lētu naudu, tad vai nu sēžu vārtrūmē ar neejošu metāla gabalu, vai nu eju pie Vaņas centrāltirgū?

Interesē tieši kā tas pats process (unlockošanas) notiek. (?)

Link to comment
Share on other sites

process notiek ar vienkārši softa palīdzību... bet to var izdarīt tikai konkrētai baseband versijai. Citiem vārdiem - ja tu esi uzlicis svaigu firmwari caur iTunes, tad pastāv iespēja, ka tu sēdēsi vārtrūmē ar metāla gabaliņu, kurš spēs atskaņot tikai mūziku...

Link to comment
Share on other sites

Man te patiesībā nesen radās problēma...

Nesen nejauši sanāca backupot iphonu, pazuda visas dziesmas... nomainīju pc un to autorizēju, bet tagad, kad gribu ielādēt iekšā mūziku, viņš to neizdara, kas varētu būt pie vainas?

Link to comment
Share on other sites

worm, kas vecajā īfonā nav tik ūber kruts, kad tu tik izmisīgi fano par jauno modeli ? Dizaina pēc esi gatvs izdot krietni lielāku summu ?!! ibio, apgaismo..... :fsckinsad:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...