rusty Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 drīz sākas studijas tapēc sāku meklēt portatīvo... cenas ir ~500 latos... pagaidām šķiet, ka šis būtu baigi labais kandidāts. http://m79.lv/HP-PAVILION-DV6-2120EY-VY331EA-B1R_76749.html mani īpaši piesaistija šis "Diagonal High-Definition LED HP BrightView", kas pieņemu diezgan līdzinās macbookiem un viņu led ekrāniem.. interesē jūsu domas n mby ir kas bišku labāks padomā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Nu nezinu, es vairs HP nevienam neiesaku, man gan ir no elitebook sērijas bet cik dzirdēju tad ķibeles tās pašas - lādēšana sāk čakarēties, cietie sprāgst kā odi jāņu naktī (manējais gan vēl dzīvo, bet arī ir uz miršanu, vairs pārinstalēt nevar, kautkāds errors) un vēl visādi sūdi, protams, to visu taisa pa garantiju bet nu gaidīt vairākas nedēļas dēl kautkādiem sīkumiem ir pizģec, ja nebūtu šitādas sīkas ķibeles tad jau gan kompis būtu ļoti ok. Ok, nu skaties pats, es labāk iesaku uzmest aci MSI vai ASUS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 http://m79.lv/MSI-CR620-CR620_77711.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 http://www.1a.lv/datortehnika/portativieda...ion_hd/3343313/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 (edited) f u rush... moerto..es vispār netā lasiju atsauksmes pa šo modeli..teica, ka pats keisings nav tik labs, bet kopumā diezgan ok ar hardware n' shit. kri...tie LED ekrāni ir pielīdzināmi macbook ekrāniem..? P.S looks like Acer Aspire 5740G PowerStation HD takes the lead for now Edited June 7, 2010 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 (edited) Bišķi pāri Ls 500, bet baterija turot ilgāk: HP ProBook 4520s Bet nu, ja man būtu vajadzīgs portatīvais mācībām, noteikti ņemtu Lenovo B550L - par tādu cenu vienkārši neko izdevīgāku neatrast. Protams, nekam citam, kā rakstīšanai/netam/filmām to neizmantot, bet nu kam tad vairāk vajag.. Turklāt, cik saprotu, korpuss arī ir diezgan kvalitatīvs, kā nekā Lenovo. Un baterija līdz 4 stundām velk. Ja vien studijās nav nepieciešama laba video/visi 4 GB RAM, tad noteikti iesaku aplūkot šo iespēju Edited June 7, 2010 by Izliecies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Nem drosi ciet, man ir vecaks modelis 5739G. Viss strada perfekti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Ja ir paziņas britānijā, pačeko sony.co.uk Sony Vaio datori ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 vaio bij pirmie ko es skatijos...tikai 700-900 ls jau ir bišk out of my price rage...man nāksies piestrādāt, lai vien tos 500 sagrabinātu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Mjā Sony Vaio is the shiiit! Tiešām izturīgi aparāti, es lietoju kādu gadu no kursa biedra aizlienētu prekš mūsdienām jau diezgan pavecu Vaio, bet viņš šancēja ideāli... Runājot par HP Pavilion sērijas aparātiem ar nožēlu varu teikt, ka man bija divi Pavilioni un abi vēl šodien mokās ar lādēšanas problēmām. Respektīvi vienam aizgāja gulēt, kaut kāda lādēšanas mikrene, ka aparāts vairs saprot tikai to, ka viņš pierubīts pie vada. Otrajam ir problēma ar to, ka viņš rubās ārā pat ar pilnu bateriju. Vēl ir bijuši daudz kasjaki ar pirmo pavilionu - divas pogas izkrita, touchpadam scorls atteicās, un poga ar ko attaisa vāku nodila un vāku ir čakars attaisīt. Katrā ziņā es nesaku tos šitus kas pirmajam Pavilionam bija, ka tā būs visiem, jo tas laptops diezgan brutālos apstākļos tika lietots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 2, 2010 Author Report Share Posted July 2, 2010 Sony Vaio datori ftw. atgriezos no uk kopa ar savu vaio Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Kadu panemi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Tad jautajums: ka atshkiras stacionaro PC videokartes un portativo pec FPS/perfomance jeb piemeram 8600GT=8600M ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 sony vaio vgn nw20zf http://www.laptopreviews.org.uk/sony/sony-...-nw20zf-laptop/ pietam vel bij 150 poundu atlaide Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyseed Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Nesen pārdevu it kā mazliet pavecu tomēr ļoti strādīgo vaio vgn-nr32l.starp citu šeit Bodītē pat bija topiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now